otroligt skön vinst

mot rottne idag.
Första perioden slutade dåligt, 2-0 till rottne när domaren bestämmer sig för att räkna med ett mål när klockan står på 20.01 ( vi spelar 3x20 ). Men inget mer depp utan ut i andra perioden då vi gör 4 mål och dom 1 så vi går ut i tredje perioden med ledningen 4-3 och när det är två minuter kvar lyckas jag få på mig en utvisning.

Domarna var helt värdelösa och dom vi mötte  var dom dåligaste förlorarna så jag gjorde något man inte borde göra.
Men skit i det för dom lyckades ändå inte göra mål med spel 4 mot 5.

Och matchen slutade då 6-4 mot de tippade seriesegrarna för iår.