Dagen match

ja igår vann vi ju men de var inte den enda matchen vi skulle spela denna helgen.
klockan tio i morse var det bara upp och hoppa och packa väskan och sen bar det iväg på match i Skillingaryd.

Vi var endast 9 Pers vilket innebar, inte två fulla kedjor så vi körde på tre backar.
Första perioden sluta 2-0 till skillingaryd men vi peppade till reält i periodspausen och gick ut för att vinna.
Dom gör ett tredje mål, men då börjar vi spela innabandy.
Jalle satte första målet om jag inte minns fel och sedan gjorde Sanna 2-3 och så slutade andra perioden.

Vi vann andra perioden och nu var det bara gå ut för att vinna.
Det var väldigt lika och inte ett mål från något håll innan de sista minuterna som Lotta(vår andra målvakt som fick spela ute eftersom vi va så få) får en solklar pass av jalle som hon sedan sätter i kassen.
Och så slutar matchen, 3-3.