lan som fan !

Nu är det tisdag tror jag(?) varit uppe nu sen i går morse när jag vaknade klockan halv elva på morgonen och jag känner mig helt skakig i hela kroppen men nej det är inte slut på det roliga än. Först om typ sexton timmar eller mer får vi sova och nu är klockan åtta på kvällen och vi ska strax spela igen. Vi har haft ett lite uppehåll, kollat lite på gamla bilder och småpratat. Men ingen sömn har kommit  än iaf. Jag var helt inställd på att vi skulle sova vid fyra innan på dagen vilket var bestämt men då säger dom andra att dom inte är trötta och inte vill sova, men jag som är dödstrött och känner att min kropp inte tycker om det här jag håller på med vill ju inte missa något kul så då bestämde jag mig för att inte sova jag heller! I går natt var det sjukt kul. Alltså jag tror ingen förstår hur kul vi hade, jag skrattade så mkt att jag gick runt och hade ont i magen heeeela natten. Och i morse märkte man ju att vissa va lite små trötta, Isabell den nörden somnade vid åtta och vaknade vid elva och hon är den enda som har sovit. Men hon är inte med nu för hon hade så ont så hon gick in så ist kom Julia och ersatte henne så vi hoppas på en lika rolig natt igen ! :D jag har laddat upp med allt som behövs, chips och energidricka och lite annat smått och gott. så vi ska väll överleva ! Snart kommer jhossi som varit hemma och duschat och lite så och då jvl blire spel på hög nivå ! :D Nu ska vi fixa så allt blir perfekt. Tjing !
Detta är vi snygga brudar som nu sitter och lanar !

söndag !

Ligger i sängen och ska snart kolla på dom nya avsnitten av andra avenyn (:
Idag vaknade jag upp hos Denise. Vi åt frukost och sedan packade väskorna och begav oss på match.
Vi spelade i Forsheda och matchen gick riktigt bra. Domaren blåste av och första perioden var i full gång. Efter några minuter lyckades jag med fritt läge skjuta in bollen rakt i krysset och vi ledde med 1-0. Men forsheda var på g och gjorde sedan 1-1. Det höll i sig i resten av första perioden. När vi sedan gick ut i andra perioden så började det med att vi gjorde ett mål men forsheda kunde snabbt peta in ett mål dom också. så i andra periodens slut stod det 2-2. När vi sedan gick ut i tredje perioden så började vi få en väldans massa målchanser och matchen slutade 5-2 till oss. När jag sedan kom hem så åkte jag och Emma upp till hennes mamma och färgade håret så jag har numera svart hår. Sedan promenerade jag hem till ida och var där en stund. Sen promenerade jag och Julia hem och nu är jag hemma och ska ba slappa och vila upp mig för morgondagen. I mon åker jag och min mamma och min bror på en myskväll till borås för att kolla på bio. Sen när jag kommer hem så ska jag hem till Ida och lana och stannar där i två nätter, askalas ! Men nu har jag inte så mkt mer att skriva så Tjing !

relax !

Nu har jag sagt hejdå till mina underbara vänner som varit på besök. Medans Ida och Cissi var på väg hit fick jag en liten kick och kände för att baka muffins så satte i gång och genast blev hela köket till ett enda stort bombnedslag men efter smeten blandats i hop och muffisarna åkt in i ugnen försvan bombnedslaget med ett tjofs. Gick in i vardagsrummet och la mig i soffan och satte på tvn och det plingade op dörren. Där ute i regnet stod Ida och cissi och ja blev gensat på bra humör. Vi satt och snackade ett tag sedan gick jag och gjorde varma mackor till oss alla och sedan kollade vi på Idol. Efter vi ätit upp mackorna och jag dukat av så kom nästa fat in fylld med kärleksbakade muffins och dom smakade jätte bra ! Sedan satte vi på en film som var helt wierd så vi pausade den och satt bara och snackade om allt och ingenting och hade allmänt trevligt, sen kom det fram lite gamla fotoalbum och det blev massor av skratt. Efter ett tag gick jag och gjorde kaffe till julia som skulle komma förbi på en sväng när hon kom pratade vi massor. Sen kom Sandra och Kim på besök och pappa och Emma kom hem så åkte sandra och kim i gen och efter en stund begav sig dom andra hem också. Så nu ligger jag här i min ensamhet och ska kolla klart på filmen. I min blir det sova hur länge jag vill och blir jätte tjurig på den som väcker mig. Tjing !
här är en bild på mig och min lillebror och jag älskar bilden !

looov !

wiiie ! Kom nyss hem från skolan och vad har man framför sig om inte en veckas lov? kanonkul !
På lovet blir det en massa bus med mina babes, reftele,lan,innebandy och massa mer. Men när man har så mycket inbokat kommer lover gå för fort och man kommer inte hinna med att göra hälften av sakerna man vill göra.
Älskar höstens färger men hatar mörkret. Idag blir mkt chill med Ida, Isabell och Cissi, ska bli trevligt (: Mina stövlar kommer i november någon gång och sen är jag redo för en kall och förhoppningsvis mysig vinter. Nu ska jag spela lite bubbles och invänta ett samtal från julia sen möta henne och sen kommer ida,isabell och cissi hit. Så tjing!

trött !

Ligger i sängen och funderar på om ja ska vila lite innan ja ska sticka i väg på träning. Skolan i dag gick faktiskt väldigt snabbt. Hade redovisning idag på svenskan och jag tycker det gick hyffsat bra (: Efter skolan rullade jag hem till mamma för att gå ut med neo på min dagliga promenad. sen rullade jag vidare till pappa igen. Nästa vecka är det lov och det är bara en skoldag kvar sen behöver man inte gå till skolan på 11 dagar wiie ! Ska förhoppningsvis pierca mig i tungan nästa vecka med. Är nervvös även fast det inte ens är säkert jag ska xD Sen blir det lan på lovet med hemma hos Ida. haah ! Från måndag till Onsdag tror jag. Det blir jag, isabell, Ida, jhossi som ska spela och julia och louise ska komma med fika och kanske med sova där ! Sen ska jag till Angelica minst en dag på lovet med, där med basta!  askalas ! Nu ska ja sova en stund. Tjing !

bara det sista kvar !

Min pappa och hans fru + jag och min storebror och så småningom kom ju en liten skitunge också men vi flyttade till detta huset för typ 5 år tror jag och vi har renoverat om varenda liten vrå i huset men det enda som vi inte hade fixat än var toaletten på nedervåningen men nu så har pappa satt i gång för fulla muggar och det har blivit hur bra som helst so far. Han har precis satt dit det nya badkaret som är gigantiskt tycker jag ;o har aldrig haft ett sånt innan så det ska bli väldigt skönt att prova det när det är helt klart, än så länge så finns det bara en toalett och badkaret som inte funkar än i toaletten men ja tycker det blev kanonfint ! Nu ska ni få ett smakprov av hur det kommer se ut . Ida kmr snart :D vi ska spela cs och skratta. Tjing !

HP08B (v

Sitter hemma och ska snart i väg och gratta en släkting som fyllt 40 (: jag måste verkligen tala ut om hur mkt jag älskar min klass ! Den är fan helt underbar. Så mycket jag har skrattat under denna tiden har jag nog aldrig skrattat i hela mitt liv i skolan. Man skrattar verkligen hela tiden. Och lars lektion var bäst i dag. haha ! Jag och cissi sprang runt runt runt borden och hon jagade mig med det där böset som kommer i pennvässaren hon skulle kasta allt på mig så ja sprang och julia försökte få tag i mig men ja fintade bort henne och sprang genom korridoren hela vägen till toan och låste in mig. När cissi jagade mig hade lars kommit och försökt stoppa henne men hon fintade av honom (haha!). När jag tillslut vågade öppna dörren kastade hon allt på mig men ja duckade så fick bara lite i luggen haha fatta kul. När jag kom hem så städade jag hela min garderob och nu känner jag mig hur duktig som helst xD haha ! Nu ska ja fixa till mig lite. Tjing !
Det är ju riktigt iordning i min garderob nu men det kommer nog inte se ut så länge (:

jag älskar att skratta och är känd för det också !

Sitter i sängen och ska snart sova, men hinner med att skriva lite (: Efter en hel del liggandes i soffan och uggla vid datorn, spela harpan, kolla tv och läsa pallrade jag mig hem till julia där det väntande ett riktigt stohej till bakande, det blev chokladkladd muffins med smält blockchoklad på det är en favorit för tillfället. Efter bakandet och väntade på att chokladen skulle stelna pallrade vi oss hem till min mor och hämtade hunden, sen promenerade vi vidare mot stan där det skulle ske lite langning (; det kom en tjej från värnamo nyheter fram och frågade om ja ville vara med (på en sån där liten bild och med "veckans fråga") så på fredag kommer ni se en lagom fräsh paulina stå och le i tidningen, usch vill inte ens se bilden ;o haha ! iaf, efter gick vi hem och lämnade Neo sen vidare mot julia för äta kakor och plugga, muffisarna va hur goda som helst och pluggandet gick också hur bra som helst, efter satt vi bara och skrattade åt hur mycket som helst ! Fall ni träffar louise någon gång så säg; gör en vincent och ni kommer dö av skratt hon körde den minst tio gånger och vi skrattade lika mkt varje gång. haha ! efter mkt skratt pallrade vi oss till sörgårdsskolan där det blev ännu mkt skratt och det var super nära att jag kissade på mig och nu är ja seriös, så mkt skrattade jag. jag älskar verkligen att skratta ! Och alla ver verkligen hur mitt gapskratt låter hahah. Sen var det ett kryp i min tändare som bran upp när ja tände, uscha den tändaren har ju inte jag kvar längre kan jag ju ta och tala om ! Sen sa vi hejdå och ja skyndade mig hem där maten väntade. Efter maten kollade jag,pappa och emma på CSI det är verkligen asbra nu. Men massa sorgligt också! Ni som inte sett dom nya ni måste verkligen se dom ! Nu sitter jag i sängen och ska snart sova. Tjing !

hjälp !

jag behöver hjälp, vill omdesigna min blogg lite men är hur otecknisk som helst och skulle behöva lite hjälp, inte för att carolina inte gjort min blogg fin som den är nu, jag är jätte nöjd! men jag har ändrat hårfärg och lite så så skulle vilja ha lite förnying. Om det är någon som har lust att hjälpa mig är det bara att skriva och jag skulle vara väldigt tacksam! Tjing!

dålig stil !

Ligger i soffan och funderar på om jag ska ta mig en liten tupplur innan jag ska rulla hem till mamma och gå ut med Neo på min dagliga promenad. Iaf vaknade vid nio i dag och började fixa mig lite smått till skolan, när klockan var fem över tio började jag rulle upp för alla uppförsbackar till skolan. När jag kom fram så var klockan halv elva och då skulle mattelektionen börja och vi satte igång och göra en massa mattetal och jag tycker själv att jag var jätteduktig ! Efter matten var det mat så vi gick och åt sedan gick vi för att börja våran andra och sista lektion för dagen men när vi satt utanför och väntade på att Rune skulle komma och öppna så lektionen kunde starta, men kom det ngn rune? Nej så louise och Isabell gick till Lars och frågade vart Runa var och då sa han att Rune var sjuk så vi hade gått en timma skolan extra helt i onödan. Vi hade inte fått någon som helst information om att Rune var sjuk, så dålig stil ! idag är det en riktigt allmänt slappdag, ska ut med julia sen med. Nu ska jag vila lite, Tjing !

pink ladies !

Skolan i dag var rätt okej faktiskt, men mina flickor gör min gad. Kan inte förklara i ord hur jvl mkt vi skrattar varje dag ! hah. Jag och cissi designade om våra datorer i skolan så nu är allt rosa som kan bli rosa hahah så jvl snyggt är det ! Och vi är pink ladies !Iaf idag är det ju måndag och lika stressigt som vanligt- Slutade en halvtimma tidigare så cyklade hem till mamma och gick ut med neo på min dagliga promenad, sen rullade jag hem till pappa och packade väskan och sedan rullade till träningen. Träningen va lite dryg idag men kul vare. Alltid likadant på måndagar, jag och Denise träffas typ inte på hela veckan och på måndagarna efter träningarna så blir det alltid att vi snackar om allt som hänt under veckan så det tar cirkus en och en halv timme för oss att bli klara efter måndagsträningarna, haha. Iaf kom hem efter träningen och åt mkt god mat. Sen la pappa över en massa bra saker ja kan kolla på på min data nu (: wie ! Och nu sitter jag här och ska snart läsa det sista ur min bok. Den är så grymt bra så det går inte beskriva. Börjar halv 11 i mon och slutar halv 2, har bara två lektioner, helt meningslöst men skönt. Nu ska jag kila, tjing !
jag älskar julia mest !

fullproppad helg

Det är söndag nu och jag har inte hunnit blogga på hela helgen, fy skäms !  Men i fredags var det bara att skynda sig hem efter skolan för att få några timmars sömn och tagga till tusen inför damlags matchen som skulle äga  rum senare på kvällen. När jag vaknade var klockan fem och jag va tvungen att följa med mor min och handla för vi skulle sedan åka förbi min far för att hämta matchstället. När jag kom hem var det endast fem minuter kvar tills vi skulle samlas så det var bara att springa in och packa fort som tusan medans mamma satt i bilen och väntade för att sedan skjussa upp mig till sporthallen.
Musiken sattes igång, läktaren började bli fylld av folk, nervositeten började komma fram och då blåste domaren i gång spelet. På läktaren satt alla dom bästa och hejade för fulla muggar så extra pepp blev man ! Efter första perioden stod det 2-1 till husar. Efter andra perioden stod det 2-2 då jag gjorde 2-2 målet. När det väl var dags för sista perioden och vi var fullt inställda på vinst så körde vi igång och matchen slutade med vinst med 4-2. Efter matchen var det ba att duscha fort som tusan för utanför stod mina babes och väntade. Vi gick sedan hem till Ida och åt varma mackor. Vi gick ner till dalen och mötte mathias och Tina. Sen kom min mamma och hämtade mig och julia och ja åkte hem för att sova.
Vaknade klockan halv nio på lördags morgonen av att mobilen stod och tjöt så upp flög man och hade fått mindre mysiga sms. Men iaf. Packade väskan och slängde i mig frukosten och sedan rullade upp till sporthallen för där skulle vår seriepremiär för f 16 äga rum. Matchen startade och det började med att tranås gjorde första målet men vi kom igång snabbt och matchen slutade även 4-2 till oss. jag gjorde ett mål. Efter matchen kollade jag lite på killarnas match men det var tråkigt så jag rullade hem. När jag kom hem var det bara att göra sig i ordning för snart skulle mormor, hennes syster och lasse komma för att fira min bror lite. När dom sedan åkt hem rullade jag hem till julia. Sedan kom Ida och lullu och när kasse va på väg till julia drog jag,ida och lullu hem till Ida och åt hambörgare med pommes. Sen promenerade jag och Ida hem till julia för vi skulle sova där. Jag var dödstrött och somade på direkten. Jag och julia vaknade nästan samtidigt och då var inte Ida kvar, hon hade vaknat innan oss inte ville inte väcka oss så hon drog hem xD. efter frukosten drog jag hem och fixade mig lite och gick sedan upp till ishallen för att kolla på hockey. Nu är jag hemma och sitter vid datorn, ska snart rensa garderoben och duscha, tjing !'
 

Tävling

gå in på carolinabiors.blogg.se och var med att tävla om en parfym från DKNY

spö regn !

Sitter under mitt varma täcke och ska lira lite cs med isabell (: Skolan i dag har varit hel skoj ! haha mycket skratt som vanligt. Spec på musiken fyfaan va vi skratta, jag älskar onsdagar aså ! Sen när vi skulle gå hem från skolan trofan att det spö regnar ute asså riktigt så där öser ner. Det ända som fanns på gatorna va vattenpölar xD Jag och cecilia är lite sjuka men vi va redan så blöta om fötterna man kunde bli typ så vi hoppade i alla vattenpölar vi hittade typ hahaa ! Ett under om ja inte blir förkyld nu aså. Senare ska ja ut på min dagliga runda med Neo. Nu kommer min far och hämtar mig för vi ska åka till vmo. så kanske skriver mer i kväll. Njut av en helsexig bild på mig. Tjing !

Mycket plugg !

Sitter på hp lektionen med Eva och det är väll rätt okej. Men vi har rätt mycket i skolan nu och det är lite jobbig xD I kväll klockan en minut i tolv ska sex a4 sidor med tecken snitt tolv vara inne. Ocuh jag har två sidor kvar men det kommer fixa sig (: Sen ska min bok vara utläst tills i morgon med och det ska nog inte heller vara några problem ! Sen har vi matte prov på torsdag som jag hoppas också ska gå bra. På fredag ska ett häfte till svenskan också vara inne som jag har lite problem med men ska hem till julia efter skolan och plugga med henne så det hoppas vi också ska gå bra ! Nu ska vi börja skriva om smultronställen i gislaved som jag tycker är väldigt kul så måste kila (: Tjing !

Modell sommar

Ligger i sängen och ska snart fortsätta läsa min älskade bok, modell sommar. Den är verkligen hur bra som helst. Låg i mer än två timmar i går och läste ut mer än helften av boken, det går verkligen inte sluta läsa. Den ska va utläst tills på onsdag och det tror jag inte blir några större problem. Var och tränade innan och allt gick faktiskt jätte bra och träningen var jätte rolig ! Efter träningen tog ja följe med Emma till stan och där skilldes vi sedan åt och jag rullade hem till Ida där lullu,jullan och ida befann sig. Dom hade bakat en hur god som helst jordnötskaka ! fem av fem toasters. Kanon god (y). Vi hade lika trevligt som vanligt och sedan rullade jag, jullan och lullu t sörgårdsskolan och chillade och flamsade hur mycket som helst och skrattade hur mkt som helst med så nu lever vi yttligare tio år ! haha! Har alltid lika kul med er tjejer. Sen rullade jag hem och år makaroner och köttbullar, det var så enkel mat bara för min mamma är sjuk och orkade förmodligen inte stå och göra mat. Fick gå upp med lillasyster till gympan i dag med bara för mamma är sjukis. Iaf sen kom jag och mamma på ett nytt avtal om piercingen i tungan. Jag ska ut med hunden minst 4 ggr i veckan. Det ska vi nog kunna ordna hoppas jag allt. men nu ska ja läsa och sen somna, i morgon har vi sovmorgon hur härligt som helst ! Tjing !

paulina! <3

Hej mitt namn är julia garcia nielsen!
jag är lite kär i min vän paulina, hon är den mest underbaraste tjej jag någonsint träffat.
hon är mitt allt, och hela min fukcing värld
hoppar hon, hoppar jag.
gråter hon, gråter jag.
skrattar hon, skrattar jag.
hon förgyllar mina dagar, & hon gör mig så lycklig.
piiiina åååååh pina jag e så kär, jag e så kär i dig.
och jag e väldigt barnslig, hihihihhihi * fniZzzzz.

jag kan ju obsavera att jag har väldigt tråkigt :).
men paulina du är fortfarande den bäästa och jag kommer älska dig i alla framtid !


baby, you're the best part of my life.


Måndag igen !

Sitter återigen på en ur tråkig datalektion som vanligt är den sista lektionen på måndagar. Var på ett möte innan med sex tjejer från klassen och vi hade chansen att klaga hur mycket vi ville på dom lärarna vi ville. Blev ganska mycket. Kändes som om vi klagade på alla lärare men det är bra för det behövs verkligen vissa förändringar med lärarna ! Det är cirkus en timma kvar på lektionen och den kommer förmodligen gå lika segt som vanligt, hatar måndagar ! Men lite skönt är det att jag packade väskorna och allt till mamma (mammas vecka nu) i går kväll och pappa har redan kört hem det till mamma vid den här tiden nu (: så behöver inte åka överallt innan träningen. Askalas ! Finns inte så mycket att se fram emot denna veckan så den kommer nog gå hur segt som helst. bajsa! Nu börjar rune prata så måste kila tjing !

söndag

Sitter och ugglar vid datorn, har verkligen inget bättre för mig så kollar bara allmänt runt lite överallt och jag hittade en jätte bra sida med massvis av olika hårförlängningar. Verkligen skit bra att ha massa att välja mellan. Visst finns det andra sidor med det med men denna var verkligen hur bra som helst ! Har ju haft hårförlängning en gång förut men tröttnade på det efter två veckor så tog ut det, ångrar verkligen det hur mycket som helst. Funderar på om jag skulle skaffa det igen. Mitt hår verkar ju inte vilja växa så. Men isf får det vänta ett litet tag bara för pank är man ju som satan i gata för tillfället. Och mitt studie bidrag kommer ju inte föräns om cirkus två veckor. Här har ni länken till sidan (:www.rapunzelofsweden.com  Ringde mamma innan med och sa att jag känner att jag aldrig kommer orka att gå ut med hunden i minst en timma om dagen i två år så tungpiercingen får vänta ): Denna dagen har gått hur fort som helst och det känns jätte dåligt för till skolan i morgon länktar man ju inte. Vaknade Upp hos denise i morse av att min tränare ringde och sa att matchen hade blivit inställd pga. för lite folk, först blev jag lite besviken men nu känner jag att jag hade nog inte orkat spela någon match. Har sovit mer än halva dagen i dag med. Vid tre tiden somnade jag och vaknade inte föräns vid 7 och funderar på att gå och lägga mig i gen. Vet inte varför men har varit hur trött som helst denna helgen. Men skönt att man har sovmorgon till halv tio i mon med. Nu ska jag gå och läsa min efterlänktade bok. Men först lira lite cs med sandra (:
Tjing !


överraskande härligt !

Ligger i sängen och det enda jag hör är bruset från min brors dator som snurrar på högvarv och pappas fotsteg nere från köket och det är överraskande härligt att ba va hemma och inte göra någonting, man kan traska runt i allmänt slappa kläder och inte bry sig ett piss, man kan sätta sig och dra en jävel och njuta, sitta vid datorn hur länge man vill utan att behöva tänka på en massa skit man måste göra hela tiden, idag är jag helt slut ch det är väldigt skönt att bara slappna av och vila och tagga till tusen inför morgondagens innebandymatch ! Satt och kollade lite på fotbollen med pappa och lillebror innan med. Det va väldigt roligt att iakta dom när båda satt med en glass strut i handen och var helt inne i fotbollen, sådan far sådan son eller hur är det? lille bror har varit hur gosig som helst i dag med, men efter jag kommit hem från matchen idag och lillebror ville leka så var jag helt död så engagerade mig inte alls i lekandet och fick jätte dåligt samvete:( så gosade med han till tusen innan (: ! Kom på att det där med gå ut med hunden i två år varje dag minst en timma kommer nog inte hålla, har varit ute med han varje dag nu i snart två veckor och har redan tröttnat på det så vi får väll se hur det blir med det:( får försöka övertala mamma om ngt annat vad, för jag har gett mig fan på att pierca tungan nu och då ska jag göra det  med !Vårt badrum som vi håller på att renovera är nu nästan klart och det är kanonsnyggt ! kommer nog en bild på det när allt är klart (: Nu ska jag sätta på någon dansfilm min pappa har ordnat till mig (: Tjing!
Här har vi en lillebror i badet ! (:

Inte min dag !

Sitter i soffan och kopplar av med det oerhört tysta ljudet från hela huset. Är ensam hemma och det är riktigt skönt.
Vaknade klockan halv nio i morse och gick upp för att packa alla saker jag skulle behöva till matchen. När klockan blev halv tio och allt var färdig packat kilade jag hem till Denise för att sedan åka med henne och hennes mamma till sporthallen där samlingen ägde rum. När alla var samlade och var klara att åka började allt med att våran bil åkte efter en helt random bil som absolut inte skulle till matchen och vi hade ju ingen aning om vilken väg vi skulle köra så vi körde in på shell´s parkering och inväntade resten av bilarna. Efter en riktigt lång och tråkig åktur var vi äntligen framme i Forserum. Vi gick in och genast satte vi på stereon på högsta volym och började byta om. När vi var färdig ombytta gick vi alla ut i hallen för att börja varma upp och allt kändes helt ok ! När klockan närmade sig tolv så gick vi in i omklädningsrummet för att ha lite deep talk inom laget. Till slut var alla taggade och redo att sätta i gång matchen. Domaren blåste i visselpipan och matchen va i fullgång. Redan första perioden släppte vi in fem mål och vi gjorde inget mål. Efter första perioden kände jag att det inte skulle gå så bra för mig. Efter en taggning var vi redo att köra igång andra perioden som dock slutade två noll till forserum men vi hade presterat mycket bättre än i första. Efter den sista tilltaggningen och vetande att vi hade ingen chans att vända 6 mål men körde igång tredje perioden. Den tredje perioden startade bra och vi lyckades sätta tre snygga skott i måltaket. Men forserum lyckades även göra 4 mål till och matchen slutade 10-3 bättre lycka nästa gång? Och inga kommentarer om domarna för dom visste inte hur man spelade innebandy. Sen var det bara att tjura lite över matchen och gå in i duschen. När alla var nyduschade och klara rullade vi i väg mot Jönköping för att där stanna på mc donalds. När vi kom fram gick jag och tog ett bord för jag skulle inte äta. När alla hade ätit klart så rullade vi vidare på den långa vägen hem till Gislaved. När Denises mamma släppt av mig utanför mitt hus så gick jag in och satte mig vid datorn direkt. Och nu har jag precis ätit och är döds trött ! Men i väntan på att Julia ska ringa kan jag lika gärna sitta här ett tag till. Vi skulle nog kolla på någon film och bara ha allmänt trevligt. Skulle ändå inte göra något mer komplicerat nu. En nyhet till alla er, jag har färgat håret brunt men det blev lite konstigt så ska färga det mörkare antingen i dag eller i morgon. En bild från julias place sen i går, jag, philip, julia (:
Tjing !

helt slut !

Kom nyss hem från träningen och är helt slut ! Men lika kul som vanligt var det allt (: och det blir match både lördag och söndag, kommer va helt död på söndag kväll ;o haha ! Väldigt jobbigt att båda matcherna är borta med så det blir en hel del åka bil iaf, uscha  ! Och inann träningen gick jag min dagliga promenad på en timma med Neo, hemskt mycket motion man får nu för tiden ! RIktigt bra ju. Jag är riktigt trött faktiskt och ska nu ge mig själv en riktigt skönhetssömn för det tycker jag att jag förtjänar :Ö huehe ! Tjing !
OBS ! väldigt gammal bild från innebandyskolan 07

projekt inlämning

sitter på en urtråkig engelska lektion och söker underhållning. Hjälp tack ! Projektet på hp:n ska vara inne i dag och som tur är så är vi på god väg att bli klara (: fick tillbaka två engelska förhör i dag och till min stora förvåning hade jag fått mvg och vg + första gången i mitt liva jag får ett mvg, wiiie !  Efter skolan ska jag rulla hem till pappa och då ska ja ba äta något och sedan rulla hem till mamma för att gå ut med neo. Efter det rullar jag vidare till sporthallen för att träna, askalas ! Sen blire hem och uggla msn :D iiiiih. Men nu ska ja se till att något blir gjort. Tjing!

buhuuu :(

Nu har jag kommit hem från jönköping och är redo för en god natt sömn !
Precis när jag kom innanför dörren så hörde jag storebror och pappa prata om piercing så gick ja in och tro fan att min bror varit i borås i dag och piercat sig i tungan.... buhu ! det är JAG som tjatat om det i mer än ett år nu och får inte göra det först om en månad och så kommer han här och har redan gjort de ! :'(( buhuuu !
Köpte iaf min efterlänktade jacka i dag och är överlycklig över de. Men ser lite ut som en mischelin gubbe men det är väll gulligt ! Jätte gulligt at julia och hennes mamma och ta med mig :D ! tack! Julia shoppade jätte mkt och ja blev as sugen på det med men har fan inga pengar :( Har iaf laddat upp lite inför vintern nu. Behöver ba ett par sövlar, vantar och halsduk ! (:
Här är en bild på min älskade jacka. fast det är inte exakt den som det är på bilden men ser nästan likadan ut (:
Vad tycker ni?

tråkig skola, roligt umgänge !

Sitter i skolan på ännu en tråkigt hp lektion. Sista riktiga lektionen i dag, sedan är det musik och vi hoppas på lika roligt som vanligt! skrattar alltid lika mycket varje gång och det är därför musik läraren hatar mig FÖR att jag skrattar hur illa är inte det ;o! Man kan väll inte skälla ut någon för att man är glad och skrattar för det bevisar ju att man gillar musiklektionerna. Liten del av allt skratt beror ju på min underbara klass som underhåller mig hela tiden ! Skolan är lite tråkigt i bland men då finns alltid mina underbara klasskompisar som livar upp mig på två sekunder, älskar min klass ! Måste sluta en aning tidigare på musiken för jag ska åka till jönköping wiie! gud va jag märker att jag har tjatat om min älskade efterlänktade jacka. Kommer börja gråta om den inte finns. Sen ska ja färga håret med så snart är jag svart hårig, orkar verkligen inte med att färga håret minst en gång i månaden för annars ser det förjävligt ut med en mörk utväxt. Kommer förmodligen ångra det om ett tag men det får jag leva med ! Nu måste jag fortsätta jobba med arbetet som ska vara inlämnat i morgon. Tjing!

härligt !

Nu ligger jag i min efterlänktade säng. Har varit ute med julia och promenerat, vi gick en riktigt lång runda som tog ungfär 2 timmar men där ingår en paus på cirkus 25 min (: Men riktigt duktiga har vi varit iaf! Nu är jag helt slut efter denna långa dagen. Två långpromenader har jag hunnit med. Snart (när ja orkar lägga ifrån mig datorn) så ska jag gå och göra mig i ordning för natten och sova en otroligt skön sömn. Länktar otroligt mycket inför morgondagen och få min efterlänktade jacka. Om den inte finns kvar så vet jag inte riktigt vad jag gör!  Njut lite av min och julias härliga promenad, tjing!







hälsosam !

Kom precis hem, efter skolan rullade jag hem till mamma för att gå min dagliga runda med neo på en timma. Efter det rullade jag hem till pappa och nu ligger jag här och bloggar (: ska snart rulla hem till julia för vi ska ut och gå. guud va duktig jag har blivit! I morgon bär det av till jönköping för att köpa min efterlänktade jacka :d. Åker dit med mor och dotter garcia nielsen (: uehue men nu ska jag ta mig i  kragen och dra mig hem till julia. Tjing !
på väg till skolan konkande på datorn som man måste bära till och från skolan i två år till (:

hp

Sitter på en urtråkig hp lektion som ska hålla på i drygt en timma till. Rune står framme vid tavlan och har en genomgång om massa olika lagar. usch ! Hade sov morgon till fem över halv elva i dag och det var riktigt skönt. Matte hade vi första lektionen och det var lika drygt som vanligt och vi satte upp ett provdatum. Sen var det dags för lunch, och nu är klockan halv ett och sitter på lektione igen. Efter denna lektionen har vi hp igen fast med eva. trevligt,trevligt ! Men nu ska vi sätta igång att jobba. Tjing!

relax, take it easy

nu är dagen äntligen slut och jag ska lägga mig och börja läsa den bok jag lånat idag!
Den heter Modell sommar och är skriven av supermodellen paulina porizkova och verkar riktigt bra. Så nu ska jag bara njuta av den underbara sömn jag snart kommer få, tjing!


stressiga måndagar!?

äntligen kan man slappna av och kvällen lider mot sitt slut. Har varit en helt vanlig stressig måndag, usch! Sista lektionen i skolan var förjävlig rent ut sagt! datarkunskap, och vi skulle skriva två a4:ra sidor med teckensnitt 12 om en ***** hemsida som man inte förstod någonting alls på och man hade 1 timma på sig. När det var 30 minuter kvar av lektionen så började ja kopiera av hela sidan för ja fattade ingenting, men ändrade texten lite så man inte såg så väl. Vi frågade vad som händer om man inte blir klar, då svarade Rune: Det finns inte för ni ska bli klara, annars får ni sitta här tills ni blir klara jag har hela dagen på mig. man ba ÅÅÅÅÅÅÅÅH shit aså ! Sen var det bara jag,lullu och pauline kvar i klassrummet och vi blev klara tillslut. Sen var det bara att rulla hem och när jag kom hem så var klockan närmare fyra och min träning börjar vid fem och hade tusen saker jag var tvungen att göra. så jag ringde pappa och frågade om han kunde komma förbi och hämta sakerna som jag skulle ha hos han denna veckan (pappas vecka) och det gjorde han. Sen så hittade jag inte mina saker till träningen för hade förmodligen packat ner allt och det var redan hemkört till pappa så det sket sig totalt. När klockan tillslut är halv fem och jag måste upp till biblioteket för att lämna tillbaka en månad försenade böcker så jag ringer min tränare och säger att jag inte kommer till träningen idag. Sen var det bara att rulla upp till biblioteket och lämna böckerna och det blev yttligare två hemlånade böcker som jag är väldigt sugen på att läsa, skulle låna carolina gynnings bok men den var reserverad. Efter biblioteket rullade jag hem till pappa och lika trevligt som vanligt att komma dit förutom att den fanns en sjuk liten lillebror där. Sen rullade jag vidare hem till julia för att sedan baka med henne och lullu. klockan halv 8 kommer emma och hämtar mig och vi rullar hem. När vi kommer hem så är det bara för emma att rulla till värnamo sjukhus med lillebror för hans halsmandlar är jätte svullna. Och jag var tvungen att rulla hem till mamma för att gå ut med Neo. Jag rullar dit för att gå min dagliga vandring med han. Jag möter storebror på vägen som nämnligen fyller år idag, grattis till han:D. Han promenerar ett tag med mig och sedan skills vi åt för jag ska hem till mamma och lämna Neo. Efter det var det bara att rulla hem till pappa igen och där la jag mig i soffan och kollade på riktigt bra innebandy på tv:n. När matchen är slut har pappa fixat en super god kvällsmat till mig och storebror. Och nu sitter jag här och bloggar lite. Nu kom emma och lillebror hem och nu ska vi äta lite tårta (inte den godaste tårtan men det är trottsallt min storebrors födelsedag så han fick bstämma. han fyller 19 idag). Nu ska jag gå ner och se hur min älskade lillebror mår efter sjukhus besöket. han låter riktigt trött. Efter tårtan blir det förmodligen göra iordning sig för sängen för får inte försova mig mer om jag ska få min efterlänktade tungpiercing. Tjing!

datakunskap !

Nu har precis datakunskapen börjat och det är här inne jag ska spendera en och en halv timme framåt. För er som inte vet så går jag första året på gymnasiet, handelsprogrammet. HP08B bästa klassen, skrattar hur mycket som helst varje dag. Nu har vi fått uppgiften att sammanfatta en hemsida, vi ska skriva 2 A4:a sidor med teckensnitt 12, mer än vad det ens står på sidan, sanslöst ! Jag och cecilia la märke till att vi hade fått MVG på engelska förhöret. första gången i mitt liv typ ;o haha!
Men vi ska hinna klart med uppgiften ganska mycker i dag så nu får jag ta och sätta fart att arbeta. kanske skriver lite i kväll om jag hinner för måndagar är alltid så otroligt stressiga. Tjing  !

tredje gången gillt?

Då var det dags back in buissnies nu då? Tredje gången jag startar en blogg och dom andra två gångerna tröttnade jag på dom och tyckte det var onödigt att ha en om man inte skrev något. Men nu ska ja försöka vara så aktiv. Vi har fått en laptop i skolan nu som jag sitter vid hela tiden så det kommer nog blir en hel del skrivande om man har tur och orkar. Idag har jag varit duktig och varit på dommarutbildning med innebandyn. Lite extra lättförtjänta pengar nu då, härligt ! Jag är riktigt pank nu. Jag fick mitt studiebidrag den 20nde, det var en fredag och nu är nästan vartenda öre slut. Fattar inte. Jag åkte till jönköping för att bara vara stöd till Denise och Karin som skulle shoppa men självklart kunde jag inte hålla mig och köpte lite smått och gått för pengarna. Har knappt kunnat roa mig något alls nu, men var ju i parken i fredags och det blev väldigt lyckat! Det är alltid lika kul med mina flickor (:. Behöver hitta ett jobb med så det är bara att ta sig i kragen och gå och fråga men det värsta är att jag vågar inte. HA!
Klockan börja bli ganska sent nu och jag får börja tänka på att dra mig till sängen för det är ju skola i morgon och jag är en jävel på att försova mig. Snooza hur länge som helst, finns inget värre än att vakna av ett tjut och sen ska man gå upp från det varma gosiga täcket till den äckliga kalla kylan. brrr ! Men tjing på er för nu ska ja göra mig i ordning för natten, Tjing !

RSS 2.0