god natt (:

god natt gott folk och sov gott!
Nu är ja riktigt trött och somnar om två sekunder.
Vi hörs  i morgon ! :D
hejsvejs!

some pics !

här kommer lite bilder i från helgen (:
i fredags var det städat och fint, och siri var överglad över att dela madrass med mig ;D

Laget på chili tai (:

En styck mig och en styck källman (:

Två lagom smexiga idioter:D siri och coach jalle

Lina och siri (:

Två styck coachar, Jalle och Fridholm med deras otroligt snygga t-shirtar dom fick v siri (:


Två coachar som går igenom spelet på tavlan (y)

En otroligt snygg siri

Här ligger jag, siri, jalle och fridholm i coacharnas sängar och det var precis här vi skrttade i hjäl oss av alla skämt!

Lagom porrigt, och ni ser pannbandet? Det är mitt nr på den och siri hade med en sån med sitt nummer och jag kan säga att det fungerade bra, ett antal sms på dom ja xD

här har vi då röda bettan som är allas favorit ! :DD I henne åkte vi upp till jkp (:

åh, här har vi ju vårt p12 lag som vi hejade på :DD, dom blå!

underbart!

okej då var jag hemma efter en helg i jönköping fylld med innebandy!
Gud va roligt jag har haft, jag tror inte ni förstår.
Men jag hade tänkt att berätta lite om helgen dårå, ni som vill få ta er tid och läsa ! :D

Fredagen:
Vi rullade i väg från gislaved vid fem och jag, Siri, Sandra åkte med Jalle tillsammans med Emma med. Sjukt rolig roadtrip upp till jönköping, fylld med dålig musik, skratt och en massa snack.
Väl framme i jönköping och vi gick och checkade in och sedan visade dom oss vart vi skulle bo.
Och den omtalade paviljongen låg INTE inne i skolan, nejnej vårt lag plus två till hade fått "äran" att sova i ett hus på skolgården anpassad för särbarnen som gick på skolan. Men det gjorde inte så mkt för oss förutom så fick vi inte chansen att vara sociala med andra lag, men vi överlevde det.
p12= pojkar som är 12 år sov i rummet bredvid. Och ett f14= flickor 14 sov i rummet bredvid på andra sidan, och så vi då. f16.

Vi packade genast upp våra madrasser och gjorde oss hemmastadda. Efter det så gick vi ut i "storstaden" och letade efter ett ställe att äta på. Vi hittade chili tai och bestämde oss för att det fick duga. Det var sjukt gott och min klasskompis Nina jobbade även där.
Efter maten gick vi tillbaka till vår älskade paviljong och satte på musiken och baa fulade oss allmänt. Vid 23.00 gjorde alla sig redo för att "sova" för det skulle nämligen vara tyst på rummen då. Men nejdå det blev ingen sömn vid elva inte utan vi låg och fulade oss på alla möjliga sätt. Men när vi väl skulle sova så kunde jag inte det, somnade till typ tusen ggr men somnade aldrig riktigt så det va lite drygt när alla andra sov. Men tilslut somnade jag.

Lördagen : Vaknade vid 20 i 7, underbart ! Vi gick in i skolan och åt frukost och säg någon gång man varit på cup utan att blivit serverad fil med flingor på en cup så det fick det bli. Men lite svårt att äta.
Sedan gick vi tillbaka till vår älskade paviljong och packade väskorna och bytte om till matchkläderna och promenerade till sporthallen som inte låg alls långt i från skolan.
Vi fick sisåsädär fem minuter på oss på plan att värma upp och sedan körde matchen mot färjestade igång. Vi visste att det skulle bli en svår match och det blev det.
Färjestaden gjorde första målet mend et dröjde inte länge till hanna lenander lyckades göra 1-1. Men sen så blev det inga mer mål från vårt håll. men 4 till mål åt färjestaden occh vi förlorade med 5-1.
Vi gick och duschade och deppade inte över matchen utan bestämde oss för att göra bättre ifrån oss på den andra.

Innan den andra matchen så gick vi och åt. hahaha gud den matstunden var den roligaste i hela mitt liv. Kan gå närmare in på den sen. och sen kollade vi lite på annan innebandy, när det sedan var dags för oss att spela vår andra match mot ljungby så var det vinna eller försvinna för det var bara ettan och tvåan som gick vidare till slutspel. Inte heller den matchen gick bra, utan vi förlorade med 4-0. Illa.
Efter matchen duschade vi och jag och siri gick sedan och kollade på andra matcher.

Sedan var det dags för middag och det blev pyttipanna. vi åt och sedan gick vi till rummet och fulade oss. Sedan var det bara på med matchkläderna igen och spela vår sista match eftersom vi visste att vi inte skulle gå vidare, så vi bestämde oss för att bara ha roligt på plan, och visst hade vi det. Gud ja skrattade medans ja sprang där, och jag lovar motståndarna blir inte glada när man gör så.
Den matchen förlorade vi med 2-0 men spelade konstigt nog  bättre än på någon annan match.
Efter matchen duschade vi och sedan gick vi till vår älskade paviljong och sedan gick jag och siri till sporthallen för att kolla lite matchet, trevligt!

När alla matcher var slut så gick vi till r ummet och där så skrattade jag så jag fick kramp i magen, hahaha så jvl kul!
Jalle, emma och siri, vi tillsammans kan skapa en komikfilm!
Men dom andra i laget var inte fullt så glada när vi skrattade och dom ville sova.
Men sedan somnade vi nog alla av utmattning.

Söndagen: Siri vaknade vid 8 tiden och satte igång att väcka hela rummet, haha gud ingen var speciellt glad på henne, men mig fick hon upp men nog ingen annan. Vi fixade oss och packade våra väskor. Sedan när klockan var kvart i nio och frukosten stängde nio så gick vi och åt frukost. Jalle och fridholm kom också sedan.
Vi hade sjukt kul vid frukosten.
Tillbaka till rummet så hade resten av rummet vaknat och dom var i storgång med att packa. Vi hade bestämt dagen innan att vi skulle vara kvar och kolla på semifinalen iaf vid halv tre. Men nej då hade jalle, som var chafför tappat lusten för det men vi skulle iaf få stanna till tolv för att se kvartsfinalerna.

Vid kvart över tio gick vi och kollade på p16 och min hockeytuta var ganska omtalad. efter den matchen så gick vi och åt, äcklig kycklinggryta som såg ut som spya. Sedan tillbaka till sporthallen och hejade på våra älskade p12 pojkar som sov i paviljongen med oss. Dom förlorade tyvärr. Men vi satt och hejade och tutade allt vi kunde.

Efter det så skulle vi kolla på f16 som spelade kvartsfinal, det var värnamo. Och självklart hejade vi på dom och med hjälp av vår underbara hejaklack så vann dom på straffar.
Sedan så övertalade vi jalle att stanna till semifinalen, och det var på ett villkor, att vi åkte till media mark och vist gick vi med på det. Så dit åkte vi och kollade lite, hahaha jag och siri gick och sa till i informartionen att dom skulle ropa efter jalle i högtalarna och självklart gjorde dom det och där fick vi oss ett gott skratt.

Tillbaka till sporthallen och kollade på när värnamo spelade i semifinalen mot färjestaden, det var en väldigt jämn match och den slutade 1-0 till värnamo. Det betydde att dom gick till final. Men den fick vi inte se för den skulle börja halv 6 så jag vet inte hur den slutade. Men efter matahcen gick vi till bilen och rullade mot gislaved. Jag somnade hela vägen hem.
och nu är jag hemma. Men ja skulle kunnat stanna ngr dagar till för gud va kul det var!

undra ifall det ens var någon som läste allt detta xD

Nu ska jag packa upp min hundra kilos väska.
hejsvejs !

:DDDDDDDDDD

YEEEY skolan gick skit snabbt och nu är jag hemma och har hämtat mina saker hos mamma och måte sätta igång med packningen nu för om två timmar kommer coach jalle och hämtar mig och vi rullar sedan vidare till sporthallen för att alla ska samlas där. Great!.
Gud va jag är nervös.
Men jag tänkte inte skriva om min nervositet utan jag tänkte bara önska alla en riktigt trevlig helg för det ska jag med ha.

Nu tack lite lycka till här ja !
Fick en massa lyckosparkar i skolan idag (:.
underbara vänner man ha!

Och ida och jhossi och lullu ni som läser min blogg så måste no ta hand om alla nu när jag inte är med för det brukar vara jag som gör det på fester (;. Ne men inget får hända och ha så kul!

Nu så kommer jag inte skriva något mer inlägg innan jag åker.
SÅ TREVLIG HELG ALLIHOPA så skriver jag på söndag och så.
pusspåer alla treevliga människor:*

tävling.

jag är med i en tävling, var det du med.

Gå in på (kan inte det där med länka men den länken är det iaf)
http://astrilie.blogg.se/2009/march/tavling-1.html?_tmp=169b745ab888f524700ff75fb3eb8f9f8d0b51f6

god jävla morgon

fytusan va arg jag är !
DET ÄR SNÖ UTE, inte lite heller minst tio centimeter, vafan är det här?
Vi är snart inne på april, jag dör!
Usch, jag spyr på snö nu.
Nehe nu är jag på svenskan och hoppas innerligen att dagen går snabbt!
hejsvejs

gäääsp!

Gud va trött jag är ! Och nu är klockan ändå inte sååå mkt egentligen, men jag funderar på om jag orkar gå och lägga mig eller inte. Men jag tror att jag borde det !.

Fatta ni? Om en timma säger jag, idag ska jag till fair play ! Asgött! Ni tror jag är helt cepe men fatta hur länge jag har länktat efter en cup eller? Gothia var för mer än ett år sedan och det var den sista jag var på.
På träningen idag var det bara f16 spelare och jenny då så vi spelade kedjorna som vi hade tänkt spela i mon och det funkade bra. Annars så snackade vi mest om  morgondagen på träningen, när vi kommer fram i morgon vid sex tiden så ska vi packa upp och sedan gå ut och leta efter något ätbart. Sedan blir det nog bara hänga i klassrummet hela kvällen för att tagga inför lördagen för vi har nämligen inga matcher i morgon utan alla spelas på lördagen om vi inte går vidare då för då spelas slutspelen på söndagen.

Skrev en inköpslista med frukt och sånt pappa ska köpa till mig i morgon.
Det stod;
Apelsiner, 3 st med tunnt skal
2 kexchoklad
risifrutti
ballerinakex
och sen inte så mkt mer, men ska ta med mig banan också.
Alltså detta ska jag inte leva på hela helgen, vi får ju mat och sånt på skolan men detta ska jag ha mellan matcherna och innan så man får en liten kick innan matchen.
Sen så har vi dextrosol med, hahah vår egna dopning.

Nej men nu ser sängen väldigt lockande ut.
Godnatt gott folk och sov gott!

Gulligt om ni skickade iväg en liten kommentar med lycka till i för det behövs verkligen (:

hejsvejs!

härliga sommarbiler


stressig morgondag

Jag hann inte pack idag, tusan också!
För när jag kom hem från skolan så passade jag lillebror fram tills nu och nu är det dags att packa till träningen så hann verkligen ingenting idag, illa!

Så jag får väll se fram emot en väldigt stressig morgondag, slutar vid två tiden, hem till mamma och hämta en massa saker, hit igen, packa super snabbt och sen måste jag hinna få i mig lite mat och sedan vid fem  så går bilarna från sporthallen till jönköping (:.

och nu slänger jag i väg en tanke åt denise som förhoppningsvis har landat i thailand nu och där ska hon spendera dom kommande två veckorna, hur fuskigt är inte det?!

Nu, träning !
Hejsvejs!


skuulan

sitter i skolan nu på en HP lektion, tråkigt! Men vi har precis fått en morotskaka av isabell för vi handlade lite för hennes presentkort i oasen (:. Gott!

Vi slutar då om en och en halv timma,drygt ! men då så ska jag hem, sen måste jag hämta saker hos mamma, sedan ska jag tillbaka till pappa och börja packa. Sedan blir det passa lillebror och dra på träning och sedan fortsätta packa, sedan ska jag hem och äta och sen sova och tagga inför i morgon ! FAAAAAAAAN VA ROOOOOLIGT !


God morgon !

Oboy, vilket vackert väder, solen skiner idag!
Oyes visst gör den. Det är underbart väder ute och jag njöt av morgon solen när jag gick till skolan.

Nu sitter jag på Svenska lektionen och jag måste hitta två filmer som ja ska jobba med i svenskan. Gött!

Efter svenska kommer matte, idrott och sen 3 timmar HP underbart ! (;

Hörs sen !
hejsvejs

bed time !

Nu var det dags att hoppa in säng och vi får hoppas att man är lika pigg och glad i morgon och vaknar i tid för jag har inte råd med fler försovningar ! ((:
Ser framemot den stressiga dagen i morgon :D

Hoppas alla underbara människor sover gott.

jhossi hoppas du är glad för  här kommer det en massa inlägg hur som helst :DDD<3

hejsvejs!

som pricket över i:et

så slänger jag in bilder från min trädgård på den underbara vårkänslan man hade hela dagen idag, vi hade till och med nervevade markiser xD


askul!

hejsan hoppsan lillebror !

Nehe skulle egentlgen dragit mig upp till ida vid 8 tiden men pallade inte för klockan var redan så mkt, sen har jag inte gjort så mkt mer än att sovit idag. Har varit väldigt skönt. Sen satt jag och pappa och kollade på tre avsnitt av Raw precis innan jag gick  upp och både han och jag var tvungen att leta efter andan för gud va vi skrattade, shet ! :D

hahah men kul vare allt.
Nu är klockan elva och om en timma så säger jag, i morgon åker jag till fair play, GUD va roligt:D måste hinna med en massa i mon, ska hämta saker hos mamma, packa, passa lillebror och sen SKA jag hinna umgås med mina kompisar på kvällen.

Nehe sängen kallar !
Hejsvejs!

Den här bilden skulle jag lagt upp i går och visat dagens outfit men jag glömde det så slänger in den nu, dock ser jag ganska tjurig ut xD.

Men tjocktröjan är från carlings
jeans- Klädstället (en butik som bara finns i två städer men är typ dom vero moda)
hejsvejs!



tagga !

guud jag är helt över stirrig. Jag sitter och lyssnar på musik och sjunger så högt ja kan för att försöka överrösta musiken. haha.

Annars idag så när jag kom hem efter skolan så sov jag i två timmar och gud va skönt det var !
Sen dess har jag i stort sett suttit framför datorn och gör ingenting alls, jo jag har gjort en lisa. En lista med alla saker jag ska ha med mig till fair play. Och det är nästan allt jag gör. Sitter och tänker på helgenm det ska bli så jävla kul!

hahaha siri kom på en ramsa hon tyckte vi skulle ha (man har alltid en töntig ramsa innan matchen körs igång)
Den går så här

tagga, kötta, slakta, slå.
trycka, tackla, grilla, flå
mangla, mosa, köra på
fixa, baxa, stämpla, ÅH
!

hahaha vad tycker ni om den? Vet inte om den kommer gå hem xD.
Nehe ja funderar på att sova lite till? xD.
här kommer listan, säg till om ni märker att jag glömt något xD.
madrass fixar siri.
Och täcke har jag kommit på själv att jag har missat.
hejsvejs


Onsdag!

dagarna närmar sig och snart är det fredag! Guud jag klarar inte av att vänta längre, har ju inte fått spela match på evigheter, gudars!

Nehe annars så har dagen varit bra, sov ju hos ida inatt tsm med julia med. klockan halv 7 gick ida upp för att duscha (?!) Och julia sisådär ruhnt kvart i men jag låg kvar till tio över, men det var underbart att vakna med solen lysandes in i rummet (:.

Vid fem i 8 gick vi till skolan och ida bor inte så långt i från skolan så man behöver inte gå i all evighet för att komma fram som man måste göra när man går hemifrån mig. usch!

Nu så ska jag lägga mig i sängen och vila en liten stund, har lite ont i huvudet och fryser, hoppas verkligen inte ja blir sjuk nu för guuud det är två dagar kvar nu ! :DDDD.

I morgon blir det packa för fulla muggar för annrs hinner jag inte det för jag är hemma runt 3-4 tiden på fredag och klockan fem så ska vi åka :DD.

Nehe nu ska ja vila.
Bloggar mer ikvl (:.
Det var riktigt kul med frågestunden så det är bara att slänga hit lite frågor så svarar jag på dom.
hejsvejs!

God natt!

Nu hoppar vi i säng, god natt ! (:

om tre dagar


tisdag !

hejsanhoppsan lillebror !

idag så gick skolan faktiskt snabbt och den var helt okej. När jag kom hem så hade skolan skickat hem frånvaron för denna månaden, den var inte för bra. 9.05 timmar på 4 veckor. yes! Min pappa och emma var lagom glada.

Sedan så lekte jag ltie med lillebror.  Satt lite på datan och så. Sedan så bestämde vi att ja och julia skulle sova hos ida eftersom hennes mamma jobbar natten och lite sånt.

Nu sitter jag hemma hos ida och gör inte så mkt medans ida och julia sitter och kollar på DH sitter jag och jhossi i köket och pratar med trög människa på msn. hahah bara jhossi fattar :DDD

Nehe nui ska ja kila!

3 dagar kvar nu ! :DD
hejsvejs!

Förlåt

jag orkar inte blogga nu, kankse kommer senare eller så kommer det inte alls idag, men nu har jag iaf förvarnat er.
puss

GRATTIS JOSEFINE NILSSON

då ägnar vi en stund om att skriva grattis till min älskade vän josefine nilsson, även kallad jhossi på hennes sjutton års dag ! :DDD.

jag skrev så många grattis sångar på alla möjliga språk till henne nyss (:.

orkar inte skriva om dagen så fixar det i morgon (:
God natt !
jhossi <3


underbart!

känns underbart med helg nu !
Nu är det exakt en vecka kvar tills jkp och om exakt en vecka så är jag redan där :DD.

Nu sitter jag hos julia och sedan ska vi till Ida där jhoss,ida och cissi med kommer vara,vi ska spela mario och ta det lungt (:
Klockan tolv blir det gratta jhossi som fyller 17 :DD.

Nehe nu ska jag göra en fläta i julias hår,sen kilar vi(:
Hejsvejs!

Fredag !

klockan sju så ringde klockan och jag barahoppade upp ur sängen, solen sken och jag var hur pigg och glad som helst ! :D Jag tog på mig världens vår tunika som kanske kommer bild på senare.

Promenerade till skolan tillsammans med Louise. Väl i skolan så har dagen gått snabbt och vi har haft 4 elever ifrån högstadiet i vår klass likaså som i går.

Nu sitter vi på sista lektionen, det är en hp lektion med Rune. tråkigt men ändå kul för jag är i samma grupp som julia,malin och sara, mkt trevligt ! (: Snart blire fika i skolan med, tror det blir glass, mumma !

Efter skolan blir det hem och göra jag vet inte vad. men ikvl hoppas jag på att umgås med flickorna :D

hejsvejs !

bild på mig och julia från den otroliga insparken ((:



Träning !

Kom precis hem från min älskade innebandyträning, men idag var den lite dryg, och inte fullt så seriös men den funkade ändå. Det berodde nog lite på att vår tränare inte var med för att hon var i varberg och kollade på en elitseriematch.

Som ni kankse läst innan så ska jag på en innebandycup om 8 dagar längtar så jävla mkt. Cup liv är det bästa som finns :DD.

Nehe nu ska jag tjika runt lite på internet efter vandrahem i köpenhamn för vi ska förhoppningsvis dit med laget med (:.
askul!

pusss

Torsdag !

hahaha om ni inte förstod att det inte var jag som skrev det andra inlägget så berättar jag det för er nu. Det var dom själva, henrie och rasmus som skrev det. Kul? Ja det tyckte dom verkligen och jag har lovat att inte ta bort det så den får förbli där.

Skolan idag, hmm det var riktigt svårt att tvinga sig upp på morgonen men tillslut lyckades jag och kom precis i tid.
Sedan gick skolan ganska snabbt och vi hade fyra elever från högstadiet som kollade lite i vår klass hur det kändes med handel och så.

Dom var trevliga ! :)

När ja kom hem från skolan så slängde jag i mig lite mat, var galet hungrig och nu ligger jag i sängen och somnar vilken sekund som helst men det är helt inödigt att ja ska somna för då kmr jag inte kunna vakna sen och jag ska upp till sporthallen om en timma. Illa.
Nehe nu ska jag kolla på ngn film :)
hejsvejs !


Tha Kings

jag måste bara säga att mina två extremt snygga klasskompisar Rasmus Quiding och Henrie Åhsberg är så jääääävla bra asssåååå!!!!11111oneoneoneettetttettt<333



/ppo.blogg pullan jossan louie och izzie

god natt !

Nu ville jag bara hälsa alla underbara människor en god natt och så slänger vi alla iväg en bön om att paulina ska vakna i morgon !
om ida,jhossi, lullu eller ngn annan som känner mig ser detta i tid så ring och väck mig tack så mkt ! ((:
Sov gott, god natt !

Big brother !

Hur bra är inte det programmet egentligen? Någon mer än jag som tkr det ska börja visas igen, visserligen visas dom gamla avsnitten från o3 nu på tv400 och det är sjklart jag kollar på det ! :DD

Jag tänkte dra ut min bror så vi kan dra en jävel xD.

Nehe back to bb.
hejsvejs:*

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

jag skrattar, jag gråter, jag har kramp i magen, jag DÖR, jag kissar nästan ner mig!

Förr kollade jag alltid på björn gustavsson på youtube och kollade in där för jag inte sett det på länge och jag lyckades hitta en ny film och gudars va rolig den är !

Kolla på den !


you´re my world !

hejhejhallå!

gick och mötte ida innan i dag och vi promenerade sedan hem till henne och efter lite prat och så så kom jhossi och julia med, vi gjorde varma mackor med tsatsiki, mumma! Sedan blev det kolla på alla människor genom fönstret (ida har utkik över hela "stan") och sen snackade vi lite, kollade på andra avenyn och sedan kom min mor och hämtade mig och hemma åt jag lite och så.

Sen gick jag ut och mötte Tahira, vi har inte setts på evigheter. Vi snackade om allt och ingenting, vi snackade typ en och en halv timma innan julia och louise med kom sen satt vi säkert och snackade en och en halv timma till så jag var gaanska mkt frusen när jag kom hem.
'
Nu har jag ätit mat och dumlekakor, mumma!

Nu ska jag sitta och uggla lite på datorn och senare blir det Big brother. Yey!

hejsvejs !
älskar låten atm !


roligt !

hur kul är det inte när man får kommentarer som t.ex denna kommentaren; Älskar din blogg, den inspirerar mig! :*
Vilken tur att jag gör någon nytta i världen ((;

every day, it´s getting closer, going faster then a rolercoaster

ja nynnar på den reklam låten hela tiden xD

Dagen idag har varit riktigt bra !
Skolan gick fort, var bara två föreläsningar, den första handlade om spelaberoende och sånt men den vart riktigt tråkig och höll på att somna, Den andra var riktigt bra! Satt med uppsparrade ögon och lyssnade i en och en halv timme. Han är narkoman och alkholist och har varit sexberoende med. Mycket intressant var det men han hade inga tänder i munnen så var mindre trevlig att kolla på xD.

När jag kom hem så åt jag lite och satt lite vid datorn och så och sedan så åkte jag med mamma och handlade och sedan släppte hon av mig hos jhossi och vi gick och mötte pauline och efter det gick vi till skolan där vi skulle möta julia och louise, när vi träffat dom så gick vi och kollade på lite handboll och efter det gick vi vidare till kvantum och sedan upp till Ida.

Där så snackade vi lite och sedan gick ida för hon skulle träffa någon så vi var kvar i hennes lägenhet själva och kollade på Desperate. Sedan promenerade vi hem och nu sitter jag här och kollar på BB. Skit bra, dock gamla avsnitt.

Hur har eran dag varit? (:

hejsvejs

här har ni en bild på min tatuering också (:



tävling !

hittade en tävling, Kolla in här om du vill se på riktiga grejer. icho.webblogg.se ((:

iväg

Måste dra i väg nu så jag hinner inte skriva om dagen, men jag fixar det när jag kommer hem !

hejsvejs

God morgon !

Guud va skönt det var med sovmorgon idag, behövde verkligen det idag.
Så snart måste jag börja göra mig i ordning och fixa lite (:.
Sedan blir det dra upp till skolan och lyssna på alla som ska snacka om ANT dagarna (:.
Nehe nu måste jag sätta igång, kommer inte ha med mig datorn till skolan så blir uppdatering när jag kommer hem.
Hejsvejs!

nya läsare

det är super kul när det kommer nya kommentarer från nya läsare, jag blir sjukt glad och hoppas det kommer fler (:

Idag så hade jag sovmorgon till halv tio riktigt skönt var det allt. När jag kom till skolan hade vi företags ekonomi med Lars och sedan hade vi ingen matte för det är ANT dagar i dag och i morgon så vi gick ner och åt och satte sedan fart till min gamla skolan där föreläsningen skulle hållas, det var sjukt kul och jag tkt mest hon var som  en komiker och alla skrattade hur mkt som helst. Hon visste verkligen super mkt om dagens ungdomar, iaf så kunde jag inte va kvar i skolan och lyssna på resten av sakerna för jag hade tandläkartid så jag rullade i mot folktandvården där jag fick sitta och vänta en stund innan jag blev kallad.

Väl efter undersökningen så visade det sig att jag är jätte duktig med mina tänder hon hon tyckte jag skötte tänderna kanon,

Hem igen var det bara att packa alla sakerna som jag skulle ha med till mamma, vilket jag gör varje vecka och är riktigt jobbigt för man stressar sjukt mkt, och jag som har träning vid fem med och slutar halv fyra, pust!

men pappa skjutsade mig till mamma och där slängde jag i mig en macka och packade sedan sakerna till träningen och följde med mamma och hämtade Nora på gympan, sedan körde hon vidare mig till sporthallen.
Träningen idag gick bra, snackade lite om fair play med och nu är det bara 11 dagar kvar :DD

Sen drog jag mig hem till ida och jag kom precis lagom till äppelpajen, sjukt god var den,
Sedan kollade vi på spårlöst och efter det ballar av stål som var sjukt roligt och ja trodde ja skulle kissa ner mig.

Och nu är jag hemma och ska kolla på ngn film och sen sova, har sovmorgon till tolv i morgno, gött!
Hejsvejs!
lillasyster <3



sleep tight !

jaha då tror jag att jag får säga god natt gott folk och sov gott för det ska jag göra :D

vi hörs i morgon:D
hejsvejs:*


söndag !

Jahopp då kan jag precis hem från Ida, när jag kom så åt vi pannkakor, mums!
Sedan snackade vi lite och kollade på gossip girl, sen var det dags för wiped out och fytusan va vi skrattade, grymt kul vare.
Sedan rullade jag hem och åt lite mat med la familia och nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen och sedan blir det nog datorn, kanske ngn film. Sedan sooova, skola i morgon :((( Men sovmorgon till halv 10 :)

Hejsvejs!


Frågor (:

här har det kommit in lite till frågor så det är bara att svara på dom (:

du skrev att livets menig är att ha kul, hur gör du? vad gör du som är kul ?:)
Jag lever livet, umgås med mina vänner så ofta jag kan, umgås i olika kretsar. Livet blir ju hur man gör det till så det är bara att kämpa på. Spontana roliga saker (:.

hur går det i skolan?
jo jag kämpar på så gott jag kan och det går väll framåt även om det är vissa perioder som är jobbigare än andra men så är det ju alltid.

Hur kommer det sig att du valde just handel?
hmm jag vet inte. Jag hade inte heller överdrivet mkt poäng och jag tyckte handel var lagom jobbigt och intressant.

Vad heter du i andra namn?
Elisabeth Antonia heter jag, jag har ganska långt  namn xD
paulina elisabeth antonia gonzalez andersson.

Hur återfann du din mobil?

jo det var så att jag och jhossi satt på en buss på väg till värnamo och då ringde julia sa att hon hittat min mobil i hennes brevlåda, då hade det varit en gullig pojke som hittat den utanför julias hus, den måste ha trillat ut ur bilen när hon hoppade in i bilen. Så såg han bakgrundsbilden på mig och julia och så trodde han att det var hennes ((:

God morgon?!

Jaha då vaknade jag runt två tiden  och då cyklade jag ner till sörgården för att träffa julia och Ida, vi satt där och snackade lite om allt och ingenting. Sen rullade jag hem och åt frukost fast klockan var närmare tre. Sen satte jag på en film och la mig i soffan.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ngt förslag? :DD

hejsvejs !

Frågor forts.

Fick in ngr mer frågor (:

vilket är ditt favoritprogram?
jag måste nog säga andra avenyn för det är den enda serien jag följer, men jag tycker även om att kolla på wild kids (haha) men det är riktigt roligt:D

Vad skulle du vilja ändra med ditt liv om du kunde?
du verkar alltid ha så roligt :))


vilken gullig fråga, hmm det var en svår fråga med.
Ändra med mitt liv, att jag slutade försova mig och är så slarvig. Kanske att jag hade mer intresse för skolan.
Men ja jag har oftast väldigt roligt och jag är en glad person, det är inte ofta jag är tjurig eller ledsen :D

Vem är du kär i?
jag är inte kär i någon, och jag tror faktiskt att jag aldrig har varit det på riktigt någon gång, jag väntar på min soulmate :D

Vad tycker du är livets mening?
hahahhaahah rolig fråga xD. Va fan ska jag svara på den? Att man har kul och lever livet man är trots allt tonåring en gång och då måste man göra en massa roliga saker man kan berätta för barnbarnen sen :D

Favorit mat?

hmm,  jag måste nog säga mammas fläskfilé jag älskar den !

Lördag!

Min lördag har varit riktigt trevlig faktiskt, den började med att jag vaknade upp hos louise med julia också runt 11 tiden så åkte vi hem och jag tog det lite lungt och satt lite vid datorn sedan hoppade jag in i duschen och började göra mig i ordning för kalaset som skulle börja.

Gästerna började strömma in och vi började äta tårta, en riktigt god sådan.
Sedan satt vi bara och pratade lite smått och sedan åt vi mat. Riktgit god den med.
när klockan började närma sig sju så drog sig alla hemåt och jag gick upp och satte mig lite vid datorn, sedan kollade jag på tv.

När klockan sedan var 8 så gick jag och Emma hem till hennes kompis för att kolla på melodifestivalen, jag älskar att vara med mina föräldrar och deras vänner när dom umgås. hahaha.
Vi hade riktigt trevligt, dock var det fel låt som vann melodifestivalen, tkt måns, molly eller EMD skulle vunnit, men aja nog med det så satt vi och pratade om allt och ingenting och skrattade och vad vi gjorde.

När klockan var 01.00 så promenerade vi hem och nu sitter jag här, trevlig dag!
Dock har jag inte pratat med julia på hela dagen.

Nehe nu ska jag försöka hitta på ngt.

hejsvejs!


några frågor

då börjar jag svara på några få frågor (:

Vad är ditt största intresse?
Jag måste nog svara att mina vänner är det största, sen finns ju alltid innebandyn och familjen också. Innebandyn har en stor plats med (:.

Hur skulle du beskriva din blogg?
hmm, ganska vardaglig alltså jag har ju inget speciellt jag skriver om, jag skriver ju om min vardag och så så den är ju ganska vardaglig, något ni skulle vilja jag skrev mer om så säg till! (:

Hur lång är du?
haha jag är bara 163 cm. Som min mamma säger en jvl pygme xD

Bara släng hit mer frågor :DD

frågor

ville passa på att påminna er om frågestunden som hålls här ikvl, har fått in några men vill ha flera mkt fler ! :DD



pusssss


utmaning !

Jag har blivit utmanad av http://freerida.blogg.se/ om att jag ska skriva tio saker som jag längtar efter, det kn vara saker som händer idag, nästa vecka eller till och med i sommar.

Here wo go !

1. Fair play cup om 13 dagar (:
2. Påsklovet om 23 dagar (:
3. Gisledagarna om 77 dagar typ (:
4. Spanien om 88 dagar (:
5. Kroatien om 112 dagar (:
6. Min födelsedag om 121 dagar (:
7. Innebandyskolan om 129 dagar (:
8. 28 juni med julia (:
9. Halmstad dagar med flickorna (:
10. SOMMAR ÖVER HUVUD TAGET :DD

jag utmanar alla som vill bli utmanade (:


pusssss

Frågor?!

Det kanske inte finns så mkt att fråga mig om men om det är något ni undrar så kan ni ställa dom frågorna nu så svarar jag på dom i morgon, så ni har till i morgon på er (:

pussss

festsugen !

kom precis hem från louise för ngr minuter sedan, har haft jätte trevligt och det blev mkt skratt, synd bara att alla var så trötta i går efterskolan och det.

Men min och jhossis roadtrip var riktigt kul faktiskt, bussen dit var förfärlig, den mest obekväma buss jag ¨åkt med i hela mitt liv. haha. Men tillslut komm vi fram och började leta kläder i affärer till jhossi, vår roadtrip slutar med att jhossi inhandlat en tunika och ett par jeansleggins, super fina. Och jag köpte två piercingar och en tungpiercing, någon gång ska jag jju ta hål i tungan :D I  bussen på vägen hem hade vi grymt kul och skrattade tills vi kissade ner oss, nästan xD.

När vi kom hem gick vi hem till henne för hon skulle lämna sina saker och jag skulle hämta mina, sedan körde Doris oss ner till louise och alla andra som hade varit utelåsta i typ en timma, för hennes bror glömt lägga ut nycklen xD.
Men nnär vi kom så hade dom precis kommit in i huset.

Vi åt pommes och kollade på tv och skrattade. Mkt trevligt!. Alla förutom jag och julia gick  hem vid två tiden då fixade vi i ordning oss och gjorde oss redo för natten och så satte vi på världens bästa film, twilight och jag somnade sjklart.

Och i morse kom julias pappa och mamma och hämtade oss och körde hem oss.
Så nu sitter jag här och ska snart börja  fixa till mig lite för vi ska fira emma idag. (:

Justja, historien om den upphittade mobilen. Det var en liten kille som hade gått förbi julias hus på väg till skolan och hittat min mobil, för den måste ha trillat ut ur bilen när vi hämtade upp henne i går innan skolan. Så han kollade lite på den för att se  vems det var, så såg han bakgrundsbilden på mig och julia och han visste vem julia var så han la in den i postlådan, hur mkt tur kan jag ha? :DD.Och jag fattar inte att den kan funka för den måste ha legat ute ett tag och det var ju en massa snö och slask ute, men funkar gören allt :D.

hejsvejs!


Fredag !

sitter hos jhossi nu, kom precis hem från värnamo,hinner inte skriva så mkt vår bil rullar, skriversen



JAG HAR ÅTERFUNNIT MIN MOBIL !

R.I.P

jaha då är det bara att beklaga sorgen till min älskade mobil som jag inte ens fick ha i ett år. Känns underbart, NOT!

Jag stressade mig skit mkt på morgonen för cissis pappa stod och väntade på mig med bilen neranför mitt hus,  men precis innan det la jag ner telefonen i fickan på min tröja, sedan sprang jag ner för backen och skyndade mig och det var inte förän väl framme vid skolan som jag kom på att jag inte hade min mobil på mig, då ringde jag min bror och bad han kolla hemma men han hittade inte den, och Cissis pappa hittade inte heller den i bilen och jag gick tillbaka hem nu för att se om jag hittade den, men nej och om jag hade tappat den i snön så finns den ändå inte kvar för plogbilen har varit här och plogat.
Har inga pengar heller till attt köpa en ny mobil så vi får se hur länge jag får gå utan, typiskt!

Det var för 10 månader sen,¨på gisledagarna jag tappade min andra. Jag fattar intehur jag lyckas?!
Aja men det är ju inte riktigt mitt fel heller förjag har ju inte slarvat bort den. Det hade varit mkt värre.

Nu måste jag tillbaka till skolan och sedan bär det i väg till värnamo och sedan hem till louise (:.
tjing !
Rest in peace


Fredagen den 13?!

ja man kan ju säga att det märks att det är fredagen den 13 idag. Guuuud jag vill inte ens veta vad som mer kommer hända idag, jvl otursdag!

helt sjukt !

ja jag kom på att jag kanske  är lite efter så men shit jag läste nyss om den idioten i tyskland som sköt på skolan och dödade 9 personer eller var det var.

Det är väll tredje gången nu ngt sånt händer eller vad är det? Jag tror att dom två sista gångerna bror mkt på att det hände första gången och folk vill gå i samma fotspår, men vad är det för fotspår egentligen, herregud!
jag blir rädd seriöst tänk så händer det på min skola;o lika väl att det  kunde hänt i tyskland kan det väll hända här. gud va sjukt !
Ne nu var det sista gången jag säger god natt.
Godnatt!

snor,snor,snor !

jag får panik, jag orkar inte bli sjuk. Har inte varit det ännu denna vintern så det kommer väll nu, typiskt !
Men bara jag inte är sjuk till fair play så får jag väll stå ut med det.

Nu är det bara 15 dagar kvar, shit det ska bli grymt kul. Och förhoppningsvis ( eller jag tror faktiskt) vinner vi matcher som vi aldrig gjort förut men får framgång är riktigt stor och jag är mkt stolt !

Sedan blir det nog Danmart med innebandyn om ett tag med, kulkul! Vi ska möta ett dam lag från köpenhamn och sen blir det säkert en massa kul!

Gudars, jag brinner för innebany. Jag älskar verkligen det!

Min näsa bara rinner och jag vet inte vart jag ska ta mig till.
Det var något jag hade tänkt att skriva men jag glömde totalt bort det och det blev en massa annat onödig ist.

jag lyssnar på samma låtar om och om i gen. Snart får jag spel på högtalarna !
jag vill bara vara ensam hemma så man kan spela skit hög musik och sitta och skriksjunga och försöka överrösta musiken, jag älskar det !
Men man måste ha så hög musik så man inte hör min röst för den är inte för vacker.

Nehe vi får hoppas att jag vaknar i morgon, har inte försovit mig på två veckor nu, det är ett stort plus!
peppar, peppar ta i trä nu gör jag det säkert i mon för det. nej!

nehe kan någon ge mig en systemkamera? Eller en bättre kamera över huvud taget, min har ju inte ens någon fokus eller någonting och håller på att ramla i hop, ännu värre med min mobil, bit för bit åker av sakta men säkert !

Ne nu ska jag somna in till the voice i bakgrunden.
God natt !
Tjing !


Finally !

Äntligen så är det den efterlänktade fredagen i morgon, dock fredagen den 13 för andra gången detta året, får hoppas på att inget händer (:.

I morgon så blir det skolan och sen efter skolan drar jag och jhossi och dom som vill oss till värnamo för att handla lite på puss och bara kolla runt lite smått, sedan åker vi hem och sen drar vi oss till louise där vi ska spendera hela kvällen och natten och det kommer förmodligen bli askul som förra gången !
Vi kommer äta mat, spela mario tror jag säkert sen kanske lite buzz (: mysigt!

Sedan på lördag så ska vi fira emma och folket kommer runt tre och då ska jag vara hemma, sedan på kvällen blir det säkert umgås med mina älskade vänner :DD.

Nehe nu ska jag kolla lite på wild kids ! (:
Tjing !



congratulations <3

och idag är det ingen vanlig dag för idag är det emmas födelsedag :DDD
Grattis till världens bästa styvmamma!

Nehe annars i dag så har skolan varit okej, typ helt onödig, började vid tolv och slutade halv tre (y). Men lite skratt fick vi allt till där på evas lektion. Men lite tråkigt när det är så många som är sjuka. Igår var det bara jag och julia i skolan ;o och idag var det bara lullu och jhossi som saknades. nehe i kvl blir det äta lite god mat sen ska jag förhoppningsvis ner till julia och plugga.

tjing ! (:

Emma (:



baby breathing you´re love

ja just den låten spelas på spelningslistan förtillfället. (:
Helgen har varit kanon, jag har haft skit kul hela helgen och festen i går var roligast på länge. Var hos Tina och där var även en massa annat trevligt folk. Det blev vitt vin för min och julias del. Hade glömt bort att det var så gott.
Vi gick inte hem förän vid tre tiden, tiden gick så snabbt och vi hade så kul så det är sjukt. Ja va positiv jag är nu xD.

Nehe idag så sov jag till två och då var maten klar, lagom till frukost sedan gick jag ner och sov lite till och har legat i sängen hela dagen fast vid sex tiden så gick jag,lullu,cissi, ida och jhossi upp till "stan" för att köpa godis som vi hade på bion. Det var i taket lyser stjärnorna och det var tråkigt att jag hade så höga krav om den för den var inte alls lika bra som jag hoppats på men den var ändå bra, och kommer nog se den tusen ggr i mitt liv som jag gör med alla andra filmer med xD.

Nehe om man skulle sova nu för i mon är det back to reality, skolan!
Tjing !


Fair play cup 09 <3

Jaha nu så ska vi se att jag allt kommer blogga till tusen!
Inget slappt här inte.
Mitt älskade f 16 slutade 4 i serien och jag är mkt stolt ! Nu har vi fair play cup framför oss som äger rum den 27-29 mars ( om 22 dagar ) och alla är riktigt taggade och vi ska allt ta hem detta ! Med två riktigt bra coachar med, jalle och fridholm så ska det allt gå vägen, betalade in 500 kr till det nu så det ska bli riktigt kul!

Men vi får ju se hur det går med mitt knä, jag har riktigt ont. Det gör inte riktigt så ont när jag springer men det känns väldans mkt när jag går i trappor eller helt enkelt böjer knät. Men om jag springer så känner jag ju knappt det men sen efteråt så gör det grymt ont så det kanske inte är så bra att träna iaf. Jag ska nog ligga lite lågt nu till cupen för den ska jag verkligen vara med på. Men det fixar sig nog ska vi se.

jag, julia, cissi,lullu,jhossi och josefina var och kollade på lilla phille som spelade hockey, och jag var en riktigt bra hejaklack tkr jag allt. haha. Matchen slutade 3-3 riktigt bra !

I morogn är det FREDAG! Denna veckan har gått sjukt snabbt verkligen, hur skönt som helst. Sen nästa vecka är det bara 4 veckor kvar i skolan sen är det påsklov, i love it !

Det är 97 dagar till spanien med! :D

(och vet ni, jag får inte säga detta egentligen för det är inte helt hundra än men vi ska nog till kroatien i sommar med, fy tusan vad ja ska bli brun)

Nehe nu ska jag kolla på ngn film !
Tjing !


Förlåt

oj förlåt för jag inte bloggat, mina kompisar klagar. Jag ska bättra mig, men inte idag.
I morgon då smäller det !
Tjing !
mkt gullig bild på mig och världens bästa lillebror <3


RSS 2.0