Kallt som fyfan

Ligger i min säng och försöker bekämpa istiden känns det som. Har hängt med julia hela dagen typ känns som om att vi inte hade umgåtts på ett år typ. Haha fy. Hängde med ida och Jossan ett tag också. Mycket trevligt. Nyår i morgon, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Oerhört överskattat, men jag får ta och önska er alla ett gott nytt år, glöm inte gratta min mamma vid tolv slaget ;) god natt!

chiquita

Satt och bläddrade bland de olika tv kanalerna ihopp om att finna något roligt att titta på.
Inte ett skit.
Tills jag upptäcke på den allra sista kanalen, hästhoppning.
Kollade en stund och det fick mig att tänka på alla dessa år jag har ridit. Jag har ridit i ungefär 8 år.
Jag började rida när jag var tre år. Fram till jag var ungefär sju år red jag på ridskola på lektioner. Mamma och en kompis till henne köpte ett stall ihop inte långt ifrån vårt hus på landet i Reftele då dom hade två hästar var har jag för mig. Tänk er en unge som är sju år, vaknar på julaftons morgon och hänger med mamma till stallet för att fodra hästarna, ser ett gotlandsruss, en B ponny med en stor röd rosett runt halsen. Jag tror att jag aldrig nått den toppen av lycka någonsin igen. Helt obeskrivligt överlycklig, min allra första häst. Hon var helt underbar! Efter något år sålde vi stallet och flyttade våra hästar till Gark där vi var något år till. Mamma sålde sina hästar och efter ett tag så flyttade vi min häst till Lund innan Smålandsstenar. Där hade jag inte henne så länge innan jag sålde henne för att jag blivit för stor för henne. Efter jag sålt min älskade B-ponny så provred jag en C-ponny en shimmer vid namn Charlie. Vi beslutade oss för att ha honom på helfoder. Vilket innebär att vi ägde inte honom men han var så gott som min, jag tog hand om honom varje dag, red honom varje dag osv. Till slut så blev jag så gammal att mina vänner var viktigare än att åka till stallet varje dag. Vilket jag ångrar så otroligt mycket. Jag saknar att rida så in i helvete. En vacker dag ska jag ha min alldeles egna häst igen.

ett oerhört intressant inlägg och ett stort grattis till alla som läst det.
Här är en bild på min fina häst Chiquita

glad påsk

typ.
igår åkte jag, jossan och cissi till Göteborg för att kriga i mellandagsrean och en fin övernattning vilket resulterade till en väldigt rolig resa! skrattat så jag har fått ont i mage, lunchat med faster, nära att bli rånade av en alkis, sovit alldeles för lite, shoppat, god mat och frukost. Detta är bara endel saker som hänt. Kul!
En timma efter jag änlänt till min lilla villa i smålands djupaste skogar så kom ingen mindre än jalle och hämtade mig för att sedan sitta och äta på Chili thai med henne, Fridholm och Siri i tre timmar. Vilket innebar tusen skratt, hängtuttar och skönt snack!
Kom hem, träffade cissi och kom hem igen. Inväntade julia för skönt prat och överlämning av min försenade julklapp. Som tur var så blev hon glad för det (det var vad hon sa iaf;D). Jäkla jobb narkoman är vad hon har blivit och det tkr jag inte om eftersom att vi inte kan träffas.
Men på torsdag så jäklar!

I morgon blir det förhoppningsvis träning om någon av mina lagkamrater från Gislaved ska träna.

Nu, ska försöka sova, vilket jag hoppas att jag kan eftersom jag inte har kunnat det den senaste tiden och sovit 9 timmar  på två dygn. (brukar sova typ minst 12 timmar på ett dygn)

här kom ett efterlängtat inlägg.
há de gött, hej!

charlie st.cloud

en utav dom bästa filmerna jag sett. Grät som tusan

andreas weise, per hammar

hur sjukt lika är inte weise och per hammar? kankse inte syns så mkt på dessa bilder men kolla när weise pratar, det är helt sjukt.

GRYMT


underbart


jag bara måste

vinst mot serieledarna igår med 10-1 kändes hur jäkla bra som helst. Dom var så fruktansvärt arga så vi blev halvt slaktade på plan men vi bara skrattade åt dom. jag älskar mitt lag, älskar målskillnaden

WORD

"På kvällen när man är pigg då vill du att man ska gå och lägga sig,
men på morgonen när man är trött då vill du att man ska gå upp."
- Lotta på bråkmakargatan

tiny dancer

otrolig låt

RSS 2.0