finns inga ord...

som räcker till för att berätta hur jäkla underbar denna helgen har varit!
Det har verkligen varit den bästa i mitt liv, ska aldrig mer festa i gislaved för kommer ha så höga förväntningar alla andra gånger ja kommer festa.

Firade midsommar i halmstad, fest fredag lördag.
sammanfattning: Solning, grillning, skratt, kransar, cider, hoa, taxi, uteservering, pajsan, alla, underbart, moon, efterhängsen grön tröja, killtoa, breezer, röd, legg, hotell, fem, taxi, hemkört pizza, vin, cider, taxi, uteservering, skratt, cider, skratt, moon, taxi, underbar jävla efterfest, sju på morognen, kebab, skratt, cepe humör, skratt, fem, fågelskit, sås, bil, oförglömligt.


jag har haft en awsome helg i halmstad med, julia, jossan, cissi och oskarshamns underbara människor.
tacktacktack!


awsome

är sjukt peppad inför morgon dagen och vill somna så fort som möjligt så att det blir morgon hihihi!
Så nu ska ja fixa lite party musik och sedan röka nattcigg och sen försöka soooova!
Hörs på söndag!

lite uppdatering

Har inte skrivit på ett tag men nu kommer en massa smaskig information på en gång.
I morgon är det midsommar, första gången jag firar med mina vänner, ska blir så jääkla kul.
vi drar till Halmstad som resten av sverige. Det finns typ inte en enda på facebook som INTE skrivit ut att dom drar halmstad, ahha helt sjukt kommer kännas som att man är i gislaved föfan.
Men det skiter vi i för vi ska ha kul ändå. Har precis packat klart allt som ska packas idag, köpt mat för helgen, det blir fin midsommar mat och ska snart hoppa in i duschen!

somme rullar i från mig klockan 09.00 då vi sen  hämtar upp resten av sällsakpet.
awsome!

Hör och häpna, paulina gonzalez andersson har fått ett sommarjobb, YEEEEY!
Har jobbat för första gången i mitt liv hela denna veckan, blir nästa vecka också! fint!

Om 19 dagar fyller jag 18, då börjar mitt liv!
Om 44 dagar kommer jag ha den roligaste veckan i mitt liv, magge here we come!
Så just nu; njuter av det fina vädret och totalt älskar mitt liv!

Glad midsommar och ha riktigt jävla kul för det ska vi!

sova lista

jag har hört många gånger att jag har den mest sjuka musiksmaken och det är nog sant.
På min sova lista på spotify så finns det allt från lugna låtar(som oftast bruka vara sovalåtar), hoffmaestro?!, Melissa horn, lars winnerbäck, pepp låtar?!, Ted Gärdestad.
Tänkte visa top tio på min spelningslista, dom tio som ligger högst upp som jag gillar bäst. Brukar ändra top tio ganska ofta men just nu är det:

den här musiken sover jag alltså till... hmmmm

bajslördag

jag har så jääääävla tråkigt!
jag vet inte vad ja ska ta mig till.
Att hela världen stannar upp för ett bröllop alltså, men det är ju inte därför ja har tråkigt.

gaaaaaaah!

kisssenödig är jag också

old shit

aså hahhaha! Julia skickade gamla bilder på msn.

det är är inte OKEJ


det är är deffinitivt INTE OKEJ!

trying to survive

jag kämpar, mot min bränna.
Jag har alltså bränt mig, än en gång. Att man inte lär sig!
Det gör så ont :(!.

Iaf nu så roar jag mig med lillasyster, hahahhhahha.
justja, vi har köpt ny bil :D


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH DÖR ÅT DENNA BILDEN

Dear john

Precis kollat klart på en av dom bästa filmerna jag sett!
Gråtit i floder har jag med gjort.
Så cecilia fuck you! Denna filmen var inte alls dålig;D
Och pappa, en film Emma hade älskat!

Nu ska jag återhämta mig och sedan sova (:






sköna sommarlov

det är helt sjukt att det är sommarlov, ingen skola på 76 dagar, herre min skapare va  skönt!
Och genom att fira att det är sommarlov drar vi till halmstad idag och stannar tills på torsdag!
yeeeeye!
34 dagar kvar tills ja fyller år, 59 dagar kvar till magaluf!

God natt

Haft en sjukt rolig helg i göteborg, sjukt att man längtat efter något så länge och så är det över på två sekunder känns det som xD. Men nu ska jag sova, börjar halv tio i morgon och vi har elsäkerhet hela dagen så det kommer gå fort! I morgon är det våran sista "riktiga" dag i tvåan. På tisdag är det skol avslutning. Det är helt sjukt hur snabbt och roligt detta året har varit och gått. Nästa gång man går i skolan så går man i trean och har sjukt mycket roliga saker framför sig, Karnelevalen, studenten, balen är bara en av alla sakerna. Och nu är det sommarlov. Shit kan inte fatta detta alltså! Och om en månad fyller jag arton, om två månader exakt åker vi till magaluf, om fyra månader åker jag till turkiet. Gud gud gud helvete va kul detta året kommer bli! Och jag är snart vuxen. Kommer alltid att känna mig som femton i mitt huvud typ. Nej nu har jag skrivit av mig lite och ska sova är riktigt trött faktiskt. God natt!

God natt

Nu ligger vi alla på hotell rummet och försöker sova, ska upp om tre och en halv timma för att äta frukost, yeey ! Men har haft skit kul även fast det inte blev så mycket festande för min del;) men vi tar igen det när jag fyllt år! Så god natt från grand hotell göteborg. Hörs säkert i morgon på hem vägen. I morgon är det balen i Gislaved och det får man ju inte missa :D

Break

Nu är vi framme och lämnat våra väskor på hotellet, skit fint hotell. Och hunnit shoppa lite, och nu sitter vi och äter tai mat jätte gott:) shoppingen fortsätter nu!

On the road

nu har vi åkt igenom borås så det är inte så långt kvar:) fram tills nu har vi hjälpt julias mamma med att skriva adresser på kuvert osv så tiden har gått ganska fort:) shopping humör på , check!

God natt

Nu säger jag god natt och vi hörs i morgon från göteborg:) bilen åker härifrån klockan 09.00 så det är dags för mig att sova:D

Köffe<3

Sitter på min Altan med julia och dricker kaffe och äter rostade majs och försöker överleva Myggorna och njuter av den fina sommar kvällen. Lite små gay men det är fint!

Kvällspromenad

nu Har jag och julia varit på shell och köpt glass osv. Mycket trevligt. Det märks att det är sommar och att vi är tillbaka. Bilar har börjat tuta på oss igen. Känns förJävla bra ;) vi chillar satan och laddar upp inför morgondagen :)

denna sol alltså

Ingen skola idag, vilket betydde att mamma väckte mig vid elva för att gå och träna på gymmet, jobbigt men skönt!
Sedan kom jag hem och inväntade julia, sedan tog vi plats på studsmattan där vi låg och solade de kommande tre-fyra timmarna vilket resulterade i att jag har bränt mig ganska reält, och jag ska på student fest i morgon vilket inte känns så lockande när man ser ut som en vandrande tomat, men det får jag väl leva med!:DD
Nu så är klockan 20.00 och jag har absolut ingenting att göra, lite senare kommer förhoppningsvis julia och underhåller mig en liten stund iaf (:

fin dag

En av mina absoluta bästa vänner fyller idag 18 år, GRATTIS<3
Vi skulle ge henne piercing i tungan men det blev ett litet mislyckande med det ja.
Hon tjatade om att hon skulle ringa och boka hela tiden idag i skolan, men vi ville ju inte säga NEJ GÖR ITNE DET FÖFAN för då skulle hon fatta något. Men vi bad henrie i vår klass ringa och boka osv. Sen gick vi ut för att chilla i solen så säger hon, emma jag får låna din telefon för att ringa och boka, och vi typ shit!
Och så pratar hon med den tanten i telefonen och sen frågar hon efter hennes namn och så säger hon vad hon heter och tanten ba, men dom har redan bokat åt dig, Men säg inte att jag sa det! (för vi sa till henne innan att det var en överraskning) Så jävla dåligt, hon kunde ju sagt att det var fulbokat eller vad som helst, men nej det gick ju inte. hahahah failat!

Jag tog mitt första dopp för iår idag! Gissa vart..... i NISSAN! Eller vänta, det var ju inte jag. Det var jossan och cissi förra veckan när dom välte kanoten;) hahaha.
Men ja doppade mig faktiskt idag i Öreryd, vi drog med cissi ut dit med och hade picknick med alldeles för mkt fika, och äppeljuice i champagne glas;) MEn mysig vart det iaf! Satt där i fyra timmar typ. Asfint väder har det varit!

I morgon drar alla utom jag och julia till halmstad, så julia kommer hit i morgon på morgonen för att steeka på min studsmatta, awsome!

Senare på kvällen så ska ja passa snoris lite och trääääna!
Duktig har jag blivit, tränar på gymmet numera.
Min tränare kommer bli så stolt över mig när ja tränat hela juni, julioch augusti!

PÅ lördag är det iaf dags för GÖTEBORG! Underbart kan inte vänta, kommer bli helt awsome.
Den dagen kommer bestå av shopping, mina bästa vänner, fest, skratt, sova på hotell, skratt och skratt!
Det vet jag redan nu.


Grattis än en gång på födelsedagen cilla, jag älskar dig
jag älskar er alla mina bästa vänner<3

det har varit hårt

Ja denna helgen är nåt jag kommer minnas.
Det har varit hårt, riktigt hårt;D.
Idag i skolan kändes det fortfarande som jag var bakis, historien bakom all denna hårdhet är att det var Gisledagarna i helgen.

I fredags så va jag i göteborg för att fira kusins student, men inte stoppar det mig för att gå ut på kvällen när ja kom hem. I bilen på väg hem så korkade jag upp vinet för att komma ifatt dom andra;)
Åkte hem till issa där alla brudarna var, förfestade lite och drog sedan framåt.
Väl vid öltältet så går julia in och hämtar min mamma som kommer ut och smugglar in mig och cissi i öltältet, (vi är sjutton, men fyller arton i år och man måste vara arton för att komma in där) Efter vi tackat mamma osv så gick vi och köpte öl och sedan träffade jag på en massa folk, denise, jenny, karin, fridholm,jalle, bara för att nämna några stycken. Efter det kom ja självklart bort från mina andra kompisar men jag och Elina fann varandra, båda lika panikslagna om vart alla andra var. Vi ställde oss i kö till toan som vi stod i i typ en halvtimma, och jag höll på att kissa ner mig!
Efter toan hittade vi dom andra och vi stod längst fram och dansade till irländsk musik, riktigt fint;).
Vid et stängde öltältet och vi drog oss till Hotellet där vi var till två, då dom stängde. Sedan påbörjade jag, julia och cissi promenaden hem, kallt var det med och när vi kommit mer än halva vägen så stannar vi en taxi för att åka med några hundra meter, nödvändigt(Y) hahaa.

Lördagen då, började med att ja konstigt nog tog mig upp vid tio tiden och fixade mig lite, sedan drog jag och cissi upp till stan vid tolvtiden för att dela ut programblad till alla som var i gislaved typ;). (Från och emd nu ska jag alltid tacka och ta emot när det kommer fram någon som vill ge reklam blad eller liknande för satan vilka otrevliga människor det finns). Efter vi delat ut runt 200 st så sätter vi oss och kollar på karnelevalen. Efter det springer vi mot scenen för att inta platser till poängjakten, bland annat balongdansen. För er som itne vet vad ballongdansen är, så är det tjejer och killar i från varjeklass typ som satt i hop ett nummer då man dansar (tjejer i bara trosor, killar nakna) med ballonger till ballongdans sången, och så får man poöng för dansen typ, hahaha det kommer typ folk från hela sverige för att kolla på ballongdansen som finns i gislaved;o vet inte om det finns någon annanstans, men om ni söker på youtube, ballongdansen 2010 så kommer det upp typ fem-sex filmer från i helgen;D.
Men tillbaka till programblads utdelningen så gjorde vi det enbart för att vi skulle komma in i parken(under arton).
Efter ballongdansen gick vi och käkade pizza och sen hem för att fixa oss, Efter att jag och cissi promenerat genom hela gislaved för att få tag på ett par jäkla band.
När ja va klar osv så drog ja mig till julia där alla mina tjejer var och sen hennes lillebrors och storebrors kompisar. Jag och julia spelade lite kubb, skrattade så jag dog, vi vann båda gångerna ( ;D ). Sen kom det lite folk som va kompisar med julias kusin, från typ husqvarna om ja fattade det rätt.
Sen drog vi uppåt för att inta parken, efte ett långt väntade åp banden som vi va tvugna att ha på oss så kom vi in, och där inne spelade självaste HOFFMAESTRO, slå det!
Asbra var det! jesus har inte dansat så mkt på länge, kulkul!

Så denna helgen var kanon,och en eloge till er som läst denna oerhört intressanta text;D

På onsdag fyller cillapilla 18, på lördag åker ja, jullan,cilla till göteborg, om en vecka slutar vi skolan!
Det bllir sommarlov, och vi lägger året som 2:or på skolan bakom oss och intar possitionen som 3:or och äldst på skolan, nästa gång är det vår tur att inta karnelevalen och ballongdansen ;)



pöösssss

RSS 2.0