lördagen

Igår så började dagen med att jag rullade mot tranemo runt 11. När vi var framme så var det dags för match, och mitt underbara lag vann med 11-2. fint!
Efter matchen så bytte vi om och intog läktaren för att kolla på A lagets match, kul att dom mötte borås och en kille som var med i innebandyskolan för två år sen spelade :). Vid fem så var badhuset vårat och med det menar jag att vi hyrt badhuset och ingen annan var där, vi satte på skön musik och la oss i bubbelbadet och drack vin, det var mkt vin igår, Sedan bytte vi position och la oss i den lillabassängen, vi lekte snurra flaska, jag har aldrig och rullade oss i snön. kulkul! första gången jag dricker alkohol i bassängen på ett badhus haha. vid sjutiden så gick vi upp och började fixa oss inför kvällen. När vi va klara så åkte vi till pangea en pizzaria i "stan", satt där en stund och pratade och efter det åkte vi vidare till Linn där vi sen var hela kvällen. Riktigt rolig dag!
tacktacktack mitt underbara lag för en sjukt rolig kväll med mkt skratt!

kul

sjukhusbesök vid halv tolv, hatar sjukhuset!
trampade rejält snett på träningen i går, gjorde så fruktansvärt ont att ja grät inför hela laget.
Vaknade i morse och skulle gå upp ur sängen, stop sa de. Kunde knappt gå.
satte mig på sängen och grät lite till.
mest för att jag inte vill det här, jag vill inte ha ont. Jag hinner inte med detta nu !
Match på lördag, 4 träningar nästa vecka, med skollaget och med tranemo. på måndag veckan efter så ska vi till falkenberg med skollaget och möta falkenberg och kungälv. fanfanfan.

sugen på just nu


än en gång


kors i taket

hör och häpna, paulina gonzalez andersson har städat sitt rum.
Och med det menar jag inte plocka upp allt som ligger på golvet och slänga in det i byrån och rätta till sängen som det brukar heta, nejnej idag har jag bytt lakan, ställt iordning på hyllan, tagit ut allt som står på golvet, förutom sängen och byrån och damsugit, packat väskan tills i morgon ja ni hör ju. Applåder.
Känns konstigt nu när det inte ligger något på golvet;D. Och vilken fräsch säng jag ligger i! Detta är helt underbart!

dumma mig

min bror ringde mig vid tjugo i tio i morse och frågade om ja skulle hänga med till pappa och käka frukost, varför, VARFÖÖÖR sa ja nej? Tröttheten tog över, där hade ja chansen att ja skulle somna lagom tid ikväll, men ist så vaknar jag fyra timmar senare och hela dagen är förstörd.
aja kan inte skylla på någon annan än mig själv.

men rebecca och fiona då?

dom verkar ju ha ett as ballt liv, vad ska man plugga till för att bli som dom?
(;

detta håller inte

klockan är alldeles för mycket och jag ligger i sängen och kollar runt på internet, kläder skor allt möjligt. Tänk om pengar växte på träd, tänk om man kunde få typ tvrutan på trisslotten, tänk om.
Livet är orättvist!
nehe vi var inne på det här med vad händer i juni? Vad händer efter den tredje juni? Vad händer när man gått ut skolan och aldrig mer ska komma tillbaka? Ligger jag och ruttnar i lagret på ICA, står jag och packar madrasser på recticel, vafan händer? ångest.
Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv, folk vill bli advokater, doktorer, poliser, civilekonomer (vafan är de?) och massa saker, jag har inte en jävla aning. Jag har inget att sträva efter.
ja känner lite så här nu, plugga klart, jobba ett eller två år spara pengar som satan (hur nu det ska gå, jag heter paulina, hallå?) sen dra ut på äventyr. Resa jorden runt vad som helst leva livet.  Och sen när ja tröttnat för de hoppas jag man gör någon gång så får vi hoppas på att jag kommit på vad jag vill göra med mitt liv.
ja vet iaf att ja ska gå bartenderutbildningen antingen på Kos eller på mallorca, men det är liksom bartenderkurs på 4 veckor, enbart för skoj skull. Jag har ju liksom lagt "drömjobbet" bartender på heltid på hyllan, det håller liksom inte.
nej, om ja ska fälla ner locket på datorn sätta på musik och ligga och filosofera ett tag, låter som vanligt, fint!

mikrofonkåt

med september, har ni hört den? fysjutton va den spelas i mina assnygga hörlurar. Helt asgrym är den!
Kom hem för en liten stund sen, det vart en mysmysig kväll @pappas hus med barn, vuxna människor och tre artonåringar, härlig mix! Men de var riktigt trevligt, men en sak förstörde kvällen lite och de var att Andreas åkte ur idol HALLÅ, va tänker ni med? Linnea och minnah kan ju gå och lägga sig för dom är värdelösa.
Sen kom jullan och vi åkte ut till alla möjliga parkeringar och slirade, julia som är nybörjare var faktiskt väldigt duktig och jääkla va kul det var, ja skötte handbroms dragningen haha. Askul
nu ska ja försöka hitta något okej att kolla på. tips ngn?

fredag= fredagsmys?

idag har ja sovit till två, fint paulina!
Sen har ja vaknat, kollat på tv, gråtit lite, och nu sitter ja här och mår kanon bra!

Ikväll sitter nog jag och cissi hemma hos min papi med emma, hennes kompis och ngr ungar och äter mat och kollar lite på idol, är det de vi kallar fredagsmys? i think so!

have a nice fet fredag!

as fet

sån bildsak ja fixat nu, ni som inte ser någon skillnad tryck f5!

fet ångest

precis, det är vad jag har nu. Jag har inte mycket att tänka på i mitt lilla liv men när det väl finns saker att tänka på så får ja ångest, och nu har ja fet ångest för det är en sak som måste göras men det går inte, och va fan ska jag göra? Ringa polia, funkar de fortfarande? NEJ men aaaaaaaaa!
sorry familjen men det blir inga julklappar från mig i år, men de räcker ändå liksom inte, ingen storebror hemma på julafton heller. fy sjutton!
nu är de ingen som fattar va ja babblar om men det är lika bra!
FETT MKT PANIK NU ASSÅ
cissi, ja vet att du älskar ordet FETT så därför skriver jag FETT!




sådär i reklamen på paradise

update: mår fortfarande bajs!
Gick till skolan idag för att jag var tvungen verkligen. Vi hade salskrivning i Svenskan så var tvungen att gå dit och skriva, var där i typ två timmar sen drog jag hem. Men idag har jag mått sämre än igår.
Idag har ja känt mig febrig, ont i ögonen som ja alltid har när jag har feber och det är skiiiit jobbigt! Det jobbigaste är nog att jag känner mig så jäkla svag, man ligger där i soffan och har lindat in sig i femtiotre filtar men ändå så fryser man och har ont i hela kroppen. Och det känns som om man är på botten och kan inte komma därifrån.
usch
Har inte tränat någon dag denna veckan och som tur är så blev våran match inställd
just nu har jag paradise maraton med mig själv. har kollat på 18 avsnitt, det finns fem kvar. Vad gör jag när ja kollat klart på alla?

endast för att komma ihåg till jul

Jag har hittat ett recept på julgodis som jag MÅSTE göra i år. Låter ju svin gott
:

Vit chokladtryffel

1 dl vispgrädde

200 g vit choklad

2 msk smör

4 digestivekex

ev sockerkulor

Låt grädde koka upp och dra sedan bort den från plattan. Bryt sönder choklad och strö ner i grädden. Rör om tills den smälter. Klicka därefter ner smör och blanda ihop till en jämn massa. Häll smeten i en djup tallrik och låt svalna. Forma sedan smeten till små tryfflar och rulla dem i krossade digestivekex. Tryck fast några sockerkulor som dekoration och lägg tryfflarna i knäckformar. Förvara i frysen

ps. jag är fortfarande sjuk, om inte sjukare

botten är nådd

känner mig så jävla svag, detta är verkligen nere i helvetet, måste bara klättra upp härifrån.
aaaah blir galen, jag har inte tid att vara sjuk nu. Inte nu! På torsdag okej. På onsdag MÅSTE ja va frisk!
På onsdag  har vi viktig salskrivning, första träningen med skollaget, träning i tranemo inför match mot borås på Söndag. AAH! ja hinner inte nu

skrattar


rebecca fiona

hur sköna är inte dessa brudar?
Älskar programmet och älskar dom. Stilen, det dom gör, allt!
finns att kolla på deras program på svt play. 5/10 avsnitt har visats

tycker det är helt okej att skryta

när man spelat två matcher med sitt nya lag och liggen 4a i poängligan.
höhöhh

RSS 2.0