När man är sjukt nervös för något man gjort miljontals gånger

Det är ganska sjukt faktiskt, att jag är så sjukt nervös inför en innebandy match, liksom hur många gånger har inte jag spelat en match? Är inne på mitt  åttonde år, visst dom allra första åren spelade man kanske inte matcher, men det är ändå jäkligt lång tid jag spelat, och ska spela en träningsmatch i morgon? Det är inte ens en riktig match. hahah wierd!
Men ja tror det beror på att ja ska för första gången spela med mitt nya lag, som ja tränat med sex träningar tror jag, jag bytte nämligen lag denna säsongen pga, vi var för lite spelare i westbo. Det är jätte svårt att komma in i ett nytt lag som inte spelar på samma sätt som jag gjort hela mitt liv.
Och i morgon ska vi möta Forsheda, det laget har jag mött jätte många gånger med mitt gamla lag, vunnit oftast! Men om man säger som så att det laget spelar inte "fin" innebandy, dom har gett två st i westbo hjärnskakningar och spelar riktigt fult. Just därför är det kul att vinna mot dom med fint spel. Vi får se hur det slutar, hoppas  vi vinner!
Det laget ja spelar med nu (tranemo) är ett riktigt härligt lag, super kul att spela med dom. Och det ska bli svin roligt att möta nya lag, i och med att tranemo inte ligger i småland så spelar man inte i samma serie, innan har ja mött typ forsheda, stockaryd, sävsjö, växjö, rottne och lag åt det hållet, nu kommer vi möta borås, falköping, mariestad osv. Kommer bli långa resor men svin kul! I och med att ist för att åka i bilar till matcherna åker man i bussar, det kommer också vara något nytt och ja tror det är mkt roligare när alla åker tillsammans och peppar varandra.
Jag ser väldigt positivt på denna innebandy säsongen och får se om det blir min sista. jag går ju ut skolan nästa år och har inte bestämt mig vad jag vill göra efter, och om ja skaffar jobb och så kanske det blir svårt att gå på träningarna osv, ännu svårare nu när man måste åka bil tjugo min  för att komma till träningen. Så därför ska  jag satsa stenhårt och prestera mitt yttersta på denna säsongen för att göra den så bra som möjligt!
Det är ganska dyrt att spela en sport, och det är ganska mycket pengar man lagt ner i sitt liv för att spela innebandy, medlemsavgift varje säsong på några hundra, bensinpengar till matcher osv, alla cuper man åkt på, varit på varbergs innebandyskola tre år i rad, bara det är några tusenlappar, men det är helt klart värt det!
Nog om innebandysnack, men var tvungen att skriva av mig lite, är som sagt sjukt nervös inför i morgon. ;)
ska försöka lägga mig tidigt idag med men det vet vi nog hur de går med det, bilen rullar från gislaved vid tio i morgon bitti.
bilder från när ja spelade i westbos damlag, nu spelar ja i TIBKs damlag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0