Lördag !

Vaknade upp hos ida idag vid tio tiden, vi åt frukost och slappade lite sen drog jag mig till sporthallen för att spela match. Det visar sig att vi är 7 utespelare men vi gav oss inte utan bestämde oss att kämpa in i det sista och matchen slutar 4-3 till östra. Men med två avbytare på bänken och max två byten i varje period så är jag mycket nöjd. Men mindre nöjd att jag inte gjorde mål. En assist blev det iofs. Att skjuta stolpe med 40  återstående sekunder kändes inte helle för underbart. aja det är bara att bita ihop och ge gärnet på matchen i morgon med. Ikväll ska jag umgås med mina underbara vänner. För det är sista helgen tillsammans med julia innan hon lämnar mig i tre vekor :((. Nu måste jag börja göra mig i ordning och så :D
tjing !


Fredag !

Japp nu är det fredag och jag fick mitt studie bidrag i går och jag har 500 kr kvar, typiskt mig ! Men jag var faktiskt tvungen att köpa det jag har köpt så det var faktiskt helt okej. Jag köpte fondation, mascara, leggins för mina pengar sen köpta min mamma ett par innebandyskockar, panband, vattenflaska till mig.
Innan träningen i går kände jag hur yr jag var och hade ont i alla musklerna i hela kroppen. Men jag tränade på och kämpade in i det sista. Sen efter träningen så tvingade jag mig själv i duschen och cyklade hem. När jag kom hem visade det sig att jag hade feber och mådde bajs. Så jag gick och la mig och var helt inställd på att inte gå till skolan i dag så jag ställde ingen klocka men när jag vaknade i morse vid halv 9 så mådde jag som vanligt så jag fixade mig och gick till skolan. Som tur var så var det inget viktigt jag missade. Har gjort prov idag med och det gick bra.
Idag ska jag hem till Ida. Vi ska sola och busa som f*n.
Tjing !

Bara för att Emma ska bli lika kär i den klänningen som jag är så ska jag lägga ut en bild så du ska få se hur den ser ut. Helt perfekt till nyår, och jag vill verkligen ha den. :D

Den är från asos.com


slappdag !

guud jag känner mig helt slutkörd idag efter skolan. Ligger här i soffan och kollar på kim possible på disney channel. Kommer aldrig växa ifrån den kanalen xD Blev skitsur på mamma efter skolan med för hon har spärrat hemtelefonen så man inte kan ringa mobilsamtal. Hon får ju skylla sig själv för  hennes telefonräkning på mobilen kommer ju bli ett antal kronor dyrare för den kommer jag ringa från. Skolan va kul idag (: hade gympa med. Vi körde fotboll skit tråkigt men jag gjorde ett mål :d hahaha ! Nu ska jag bara ligga här och slappa och sen ska jag nog upp till Ida om jag orkar de ;o är as seg. Men men nu ska jag nog kolla runt lite på klänningar, har hittat en nyårsklänning som jag verkligen vill ha ! men vet inte om jag vill slösa så mycket pengar på en klänning. Men den är verkligen super fin !
aja vi får se.
tjing !

oaktiv!

gud vad jag känner mig oaktiv. har inte bloggat på hur länge som hälst känns det som. Det har iaf gått en vecka. Men jag har inte känt för det och det är ju inte kul att blogga om man känner att det ska bli jobbigt att skriva.
Nu ska jag ta och berätta lite om min helg dårå. I fredags efter skolan drog jag mig hem och somnade i soffan ett tag. När jag vaknade packade jag och åkte hem till Ida och med mig hade jag en fet godispåse. Efter ett tag kom jhossi med. Vi gjorde inte så mycket mer än att umgås och ha mycket trevligt. När klockan blev 01.00 så drog jhossi hem och jag och ida började vandra mot skolan för att möta julia och kasse. Kasse skulle med bussen tjugo över och julia skulle med hem till ida och va med på pyamaspartyt. När vi lämnat av kasse och kommit hem till ida åt vi lite kvällsmacka och tjatade. Sen satte vi oss vid datorerna och spelade bubbles. och vid halv fem så somnade vi. Julia och Ida vaknade vid tolv och jag inte förän vid ett. Efter frygt ngn timma kom jullias pappa och hämtade oss och vi åkte hem. När jag kom hem så stressade jag som satan i gatan och han med dusch,städ,fön,platta,sminka på lite mer än en timma sen när jag stressat klart så visar det sig att bussen till reftele går inte förän om två timmar så stressat hade man gjort i onödan. När jag kom till reftele mötte en angelica upp mig och vi promenerade hem till henne och tjatade om allt och ingenting. Sen ringde Erica och sa att vi kunde dra hem till Emma på en sväng och sjklart så hänkade vi med på de och började rulla mot krongatan där jag en gång i tiden har bott i samma lägenhet som emma faktiskt xD När vi kom dit så var det lite folk där och vi satte oss ner och började umgås. Men lite pinsam vare allt för många kände man inte xD Sen när Emma började köra igång så blev allt genast mycket lättare, visste ni att emma har fyra hål hahahahaha fy satan igatan va kul. Sen rullade jag och angelica hem till henne i kylan och satte på mysteriet på greveholm och självklart var det hon som somnade först som vanligt och jag som vaknade sist .:D haha. När vi vaknade så åt vi frulle och kollade klart på mysteriet på greveholm och gjorde inte så mkt mer. Sen vid fem tiden tog jag bussen hem. När jag kom till gislaved promenerade jag hem till ida där julia och jhossi med var. Där stannade jag i typ tio minuter innan pappa kom och hämtade mig. Sen åkte vi hem och jag och pappa började laga tacos till hela familjen. sen när vi ätit blev det självklart glass som pricket över i:et. Och nu är det måndag och skolan var helt okej. Efter skolan bestämde jag mig att skippa träningen för jag kännde mig lite krasslig. Så jag följde med mamma och lämnade nora på gympan och vet ni vad? jag skjutsade mamma på cyklen hahaha jag tror jag dör!! Sen när vi kom hem så åkte vi och tränade hunden och han är hur galen som helst om ni ville veta det. Sedan åkte vi och hämtade nora igen och sedan handlade, efter vi handlat så skjutsade mamma mig till Ida dit sedan jhossi och julia kom. Vi gjorde inte så mkt mer än att umgås och skratta. Sen brottades jag och julia med och kan ni gissa vem som van? jo självklart jag och julia har ingen talan. nu ska jag nog sätta på ngn film som jag sedan kan somna till.
tjing!
Här är en bild på Angelica och jag från i somras.

dagens outfit


Tisdag !

Denna dagen har varit hur lång som helst, till och med när pappa väckte mig när jag slummrat till i soffan innan idag så frågade han mig vilkn dag det var, då svarade jag onsdag. haha gud. Förövrigt så har jag inte gjort så mycket mer än att varit i skolan och lekt med min underbara lilebror. Tjänade 50 kr i dag med ( ja det är mycket pengar för mig för tillfället) I morgon ska jag och Emma och lillebror åka till Jönköping för att gå på Ikea. Nu ska jag kolla på camp rock för 100e gången.
Tjing !

Picture this !

Har nyss kollat klart på en film. Den va superbra ! Picture this hette den. En typiskt paulina film, en "mobbad" tjej är kär i den coolaste killen och allt hon drömmer om är att få vara med honom. Och självklart så slutar filmen med att dom lever lyckliga i  alla sina dar. Synd nu har jag berättat slutet för er om ni någon gång skulle få för er att kolla på den ;b Nu ska jag snacka lite med jhossi sen sova min skönhetssömn. Sovmorgon i morgon till halv elva. Riktigt skönt. Träningen idag gick bra. Lite segt i slutet bara. Har match på torsdag på vår vanliga träningstid i stockaryd och matchen börjar halv åtta på kvällen och håller på till kvart i nio sen duscha till kvart över sen ja kommer man hem typ halv elva eller något. Inte coolt.
Tjing !

voops !

hahaha jag måste bara berätta en sak som hände idag i skolan. Vi satt ute på en stenmur och sen skulle jag och julia fjanta oss lite så hon kramade mig när jag satt på stenmuren och vooops så trillade vi baklänges rakt ner i marken haha jag har nog inte skrattat så mkt på länge. Vi låg ner och skrattade säkert i fem minuter och kunde inte sluta heller. haha det var dagens ! Kom nyss hem från skolan och ska fika lite tror jag sen ska jag åka och träna. Ska bli riktigt trevligt ! Nu ska jag kila igen. Tjing !

Sweet dreams !

Nu sitter jag och snackar en mass skit med jhossi på msn. Vi har våra små planer. Ni skulle bara veta (; haha !
Ska snart sova med. Är faktiskt inte trött för sov ju faktiskt länge idag. Nu ska jag fortsätta snacka vidare med jhossi:D hahaa askalas ! Tjing !
Jag har ett uppdrag åt er.
Välj och vraka, vilken frisyr/hårfärg tkr ni är finast?


Andra avenyn !

Guuuuud ! Jag kan inte vänta till nästa vecka för att andra avenyn ska komma ut. Kollade nyss på dom tre avsnitten för denna veckan. Fattar hur bra det var ! Och i slutet på sista avsnittet låg jag här i min ensamhet och grät. Gud va bra det är ! Nu så ska jag städa mitt rum och packa alla sakerna till pappa. Och sedan ska jag duscha. Sen ska jag sätta på en bra film, har ju ändå sov morgon i morgon (: Tjing!
Här är en bild från spanien innan vi skulle gå till penelope, ett disco.

inget internet !

Efter att jag kommit hem från ida i freags så hade jag inget internet och det har inte fungerat föräns för typ tio minutersen ;b Nu tänkte jag berätta hur rolig min helg har varit. I fredags då så åkte jag hem till Ida som jag skrev i fredags, där var hon och jhossi och lite senare kom även en liten cecilia. Vi hade jätte trevligt och åt paj, kollade på Idol, Hade deep talk och bara allmänt trevligt. När jag vaknade i lördags så ringde jag julia och kollade fall hon hade lust att följa med till sporthallen för min lilla syster och alla andra som går på gympa hade uppvisnning. alla var grymt bra ! Sen kom jag hem och duchade och stressade i hjäl mig för att jag skulle hinna till 40 års festen. Jag och julia stannade bara till efter efterrätten, (för er som inte visste så är jag och julia släkt) Sen drog vi oss hem till Ida där jhossi med var. Sen ko josefina och Cecilia. Vi satt vid det runda bordet och snackade om allt och ingenting. Mkt trevligt. Sen gav jag, julia,ida och cissi oss iväg på lite äventyr. Och idag händer det absolut ingenting förutom att det är andra avenyn som jag har länktat effter hela veckan. Grymt bra är det nu så jag ska bara ligga i sängen och länkta efter andra avenyn idag. Nu ska jag kolla på Eva och Adam. Tjing!

Ida´s place tonight

Nu ska jag träffa julia en snabbis sen ska jag dra mig hem till ida så det är där jag kommer vara resten av kvällen. Kommer förmodligen blogga lite när jag kommer hem. Ha en trevlig fredagskväll ! Tjing !

tre dagars ledighet, underbart !

Japp då var ännu en skolvecka förbi och denna vaeckan har gått supersnabbt ! Fick ett sms av min tränare innan och hon skrev att Nässjö har lämnat wo(walk over) som gör att vi vinner matchen automatiskt. Nässjö hade inte tillräckligt mycket folk. Synd för jag hade verkligen viljat spela. och jag tycker det är dåligt för vi hade ju fått mer poäng på GM då ;( aja Men har verklige lust att spela. Den känslan när man gjort ett mål, ruset som går genom hela kroppen. Eller inget slår när man leder och slutsignalen går och man vinner matchen så jvl härligt. Och när vi gör vågen. gud helt underbart !  Men Det ska bli lite skönt att absolut int något att göra i helgen alls. Det var längesen det var en sån här helg (: Så idag ska jag och jhossi hem till Ida där vi ska tillbringa hela kvällen och ha myspys ! Och i morgon ska vi hem till mina släktingar, Cristian fyllt 40. Tur att Julia med ska dit ! Nu ska jag nog vila en stund sen fixa till mig lite och sen drar jag mig hem till ida där jag kommer befinna mig hela kvällen !
Tjing !

Nytt utseende

carolinabiors.blogg.se hjälpte mig lite än en gång med att fixa lite med min blogg. Som sagt så är jag inte så teknisk när det gäller sånt här. Det kronglar just nu men det ska vi nog ordna. Tack Carolina !
 Idag vart det träning och vi kom fram till att vi kanske måste lägga ner f16 laget för vi har aldrig tillräckligt med folk, spelar typ med 7 utespelade varje match och det känns verkligen inte bra. Man blir inte så pigg på det när man måste leta massa folk till varje match som dessutom inte spelar med oss i vanliga fall och har nästan ingen aning hur dom spelar. Men vi kämpar på och bestämde att vi skjuter fram helgens f 16 match. Men jag tycker bara det är kul att få spela extra matcher när jag också är endel av damlaget. Men alla får ju inte vara med på deras matcher så för deras del skulle det vara hur surt som helst och många skulle nog tappa intresset. För träna men ändå inte få spela matcher är ju inte så trevligt. Aja nog med det så är det match i morgon 19.30 AB hallen- Gislavedssportcentrum mot Nässjö. Och en tre poängare ska det allt bli ! Tillbaka till idag. Efter träningen drog jag mig vidare till Ida där jhossi också var. Lika trevligt som vanligt. Nu ska jag äta choklad och varma mig under täcker för min cykeltur hem var svinkall. Ska sätta på någon bra film med ! (:
Tjing !
 

Torsdag !

började dagn med att jag gick upp och åt frukost vilket är väldigt ovanligt när det gäller mig ;b Kom till skolan och det var ganska drygt. fick tillbaka svenskaprovet som jag fick g på och jag är överlycklig ! Sen gjorde vi engelska provet och det gick riktigt bra. Sen gick resten av lektionerna snabbt. Är hur trött som helst nu och vill inte somna men kommer nog inte orka hålla mig vaken. I kväll blir det träning och jag är grymt taggad. Jag vill ha varberg  innebandyskola nu ! Har varit där i två år nu och ska dit nästa år med. sista året jag kommer få åka sen är jag förgamal :(. Aja har inte så mycket att skriva mer men jag skriver mer sen. tjing !

trötter !


Idag har det inte hänt något speciellt. Helt ok i skolan i dag. När jag kom hem så satte jag på en film och somnade och sov tre timmar så nu är jag inte alls trött så vi får väll se hur det går med det nu. Nu ska jag sätta på någon film och hoppas på att jag ska bli trött ! Var ute med Julia och Louise innan och när vi sitter vid sörgårdsskolan så springer det förbi en mus. Uch fatta va rädda vi blev ! Även denna helgen bli det massor av innebandy. Spelar på fredag 19.30 i gislavedssportcentrum mot Nässjö. Sen på lördag är det dags igen  I jönköpingssporthall 17.45 så det blir ingen slapp helg för mig inte. gud vad jag vill ha vinter nu. En mysig och kall vinter med en massa snö ! Hoppas på att mina stövlar kommer denna veckan med ! Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Tjing!
En gammal bild på mig med långt hår :( saknar det som sjutton !

Lite om mig själv

tio favoriter.
 
Dialekt:
Skånska
Mat: Fläskfilé
Låt: just nu, alla från camp rock
Tecknad figur: lilla kycklingen
Sport: innebandy
Komiker: björn gustavsson
Veckodag: Fredag
Glassmak: Ben and jerry
Soloartist: vet inte ;b

9 för tillfället
Humör:  ganska trött
Tanke: Hoppas vi slutar tidigare
Kläder: jeans, skjorta
Bakgrund: en rosa ;b
Känsla: trött
Tid: 14.07
Bästa sak: Jag är med mina flickor
Irritationsobjekt: mina skor


8 första
Bästa vän: Malin valdermassen (stavning?)
Husdjur: Hund
Kyss: ..
Piercing: Överläppen
Förälskelse: ..
CD skiva: typ spice girls xD
Bil: har inte kommit så långt
Ord: haha ingen aning


7 senaste
Telefonsamtal:
storebror
Mat: fil och cornflakes i skolan
Dryck: Mjölk
Biltur: Till skolan i går
Tv-program: kommer inte i håg
Spelad låt: this is me
Köpta klädesplagg: skjortan jag har på mig


6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej
Brutit mot lagen: jadå, ;b
Blivit arresterad: ja xD
Badat naken: ja xd
Varit med på TV: ja faktiskt
Varit med i tidningen: ja ;b


4 saker
Du gjorde igår kväll: kollade på andra avenyn
Du kan höra just nu : Eva prata
Du inte kan leva utan: familj och vänner
Du gör när du har tråkigt: vitter vid datorn


3 personer
Du kan berätta allt för: Mamma och vissa vänner
Du tycker om: Massa
Du inte gillar: endel


2 val

Coca Cola eller Fanta: cola
Hund eller katt: hund


1 önskan
jag vill åka till farmor och farfar

Utseende och allt däromkring ;
Anser du dig själv som snygg? 
oftast (;
Vem är snyggast? 
ett antal
Hur många hål har du i öronen?  6
Har du en hårborste i din väska?  nej
Har du några högklackade skor? japp ;b

Vad får du oftast komplimanger för? att jag är söt typ ;s
Har du nytvättat hår? 
Duschade i gårkväll så ganska.

Fakta ;
När är du född?  12 juli 1992
Brukar du bada i sjöar om somrarna?  hatar sjöar

Smeknamn: pau, p.o, paupau, pina,
Stjärntecken:  kräfta
Vilka språk kan du prata? Svenska, engelska och ngr meningar på spanska.
Längd:  
163 cm
Ögonfärg: 
bruna
Skostorlek: 
40/41
Förhållande:  singel
Är du kär?  nope
Hur många gånger har du varit kär?  aldrig
Är du en bra flickvän? 
hoppas jag verkligen
Har du någonsin varit otrogen? nej
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? jag är blyg

Är du svårflörtad? vet inte

Framtid ;
Vill du ha barn?  tveksamt.

Vilket är ditt livsmål? 
leva livet
Drömjobbet:  bartender? ;b

Vilken är din favoritfärg?  vet inte

Sämsta färg då?  orange, gul

Favoritskor: mina tygskor
Favoritkaraktär i bok: ..

Favoritpizza:  vesuvio med sås
Favoritfilm:  camp rock för tillfället
Favoritbok:  Modell sommar
Favoritaffär: vet inte
Vad har du gjort idag?  Varit i skolan
Vad gjorde du igår kväll? Kollade på andra avenyn och tränade
När blev du fotograferad senast? vet inte
Vilken låt lyssnade du senast på?  This is me
Hur många speglar finns i det rum du är i nu? ingen
Var är du nu?  datasal i skolan
Har du bråkat med någon idag?  nej

Saknar du någon nu? Ja
När var du i en affär senast? Vet inte
Mötte du någon du kände då?  ..

Tycker du om dina grannar?  jadå;b

Hur många datorer finns i ditt hus?  3
När fick du senast en present?  min födelsedag.

Hur många syskon har du? 4
Är dina föräldrar gifta?  skilda
Vad får dej att bli glad? Vänner
Vad får dej att bli ledsen? ..

Vad har du för planer för helgen?  spela matcher
Hur många lampor har du i ditt rum? 2

Längtar du till din nästa födelsedag? oja
Hur många gånger har du flyttat? 8;o


träning, träning älskade träning !

Sitter och slappa lite innan jag hade tänk börja packa och dra mig vidare till sporthallen för en förhoppningsvis rolig träning. Det spelar verkligen roll vilket humör man är på när man ska träna. i bland går det skit bra och i bland är det ingenting som fungerar alls. Men jag älskar att splea innebandy iallafall. I morgon blir det till och med innebandy på gympan (: Skulle hunnit kolla på andra avenyn innan med men jag har inte hunnit det än, jag har busat med min lillasyster och jag och mamma höll på att kissa ner oss. haha ! Iaf skolan idag då.Måndagar, måndagar vad är det med måndagar? Förra måndagen hade vi inga lektioner alls. och nu denna måndagen. japp då ska jag ta och berätta om skoldagen idag då. Första lektionen med Eva gick snabbt för jag hade redan gjort klart allt som behövdes så jag spelade bubbles hela lektionen. Sen när vi kommit tillbaka från rasten så hade vi en liten genomgång. Sen när vi skulle börja arbeta lite så börja det mörkna ute och sen började det blixtra. Jag trodde jag skulle dö. Iaf sen var det inget mer med det. Men efter typ tio minuter så släcks hela skolan och dörrarna börja tjuta. Det är kolsvart överallt. hah fatta läskigt. Sen gick vi runt lite och efter ett tag när vi kollade ut så var det klarblå himmel. det va ngt mysko med detdär som hände. Det blåste riktigt mkt för flaggorna utanför skolan hade gått sönder och massor av papperskograr hade blåst omkull. Sen sägs det i högtalarna att alla lektioner är inställda idag pga strömavbrott. Sen när vi är på väg att hämta alla våra saker så tänds alla lamporna och alla börja springa för att hämta sina saker och är rädda över att lektionerna skulle starta igen. Men när vi står i skolgatan så säger rektorn i högtalarna att det fortfarande inte skulle vara några lektioner. och nästan alla på skolan stod i skolgatan vid det tillfället och ni skulle hört hur alla jublade haha. Sen kom jag hem och har bara tagit det lugnt (: Nu ska ja iväg på träning.
Tjing !
 

this is real, this is me !

gud går och nynnar på låtarna från camp rock hela tiden dom är verkligen bra, this real, this is me i´m exactly where I'm supposed to be, now gonna let the light, shine on me......... jag älskar dom. Har alltid varit den fantasten om ungdoms filmer, kärleksprobem, vänskap och så. Har aldrig gillat det där med skröckfilm, nej usch. Visst har jag blivit tvingad och kolla på någon skräckis då och då men då kan jag inte sova på en vecka framåt (; jag vet. när det gäller vissa saker är jag fortfarande 12 år xD. Justja, bloggen den har hamnat lite bakom allt annat denna veckan men nu ska jag allt komma i gång igen ! Pappa har till och med länkat till min blogg på hans. haha. Ja, senaste gången jag bloggade var i tisdags om jag inte minns  helt fel. Det har inte hänt så mycket efter det egentligen. Var i parken i fredags och hade kanon kul ! Bilder kommer när ja är färdig med inlägget (:. Vi skakade loss hela kvällen. Satt och vilade ngr gånger men annars var vi i stort sätt på dansgolvet hela tiden. Sen i går var jag med Ida, jhossi och julia hos ida. Sen när ja varit  hemma så kom Denise och sov här. Eller sov var det de minsta vi gjorde. Somnade vid 06.00 och vi skulle samlas 09.00 så 3 timmars sömn har jag fått inatt. Bättre än ingenting ! :D Sen i morse åkte vi i väg till husqvarna för att spela match. En riktigt jämn match faktiskt. Men slutade 4-2 till husqvarna. Vi tar dom nästa gång. Nu har jag precis kommit hem och vi har haft en riktigt party bil. Vi har haft skit kul i bilen ! Nu ska jag bara umgås med min familj hela kvällen. I mon är det skola. Mindre kul.
Tjing !
bilder från i fredags !


Tisdag !

Ligger i sängen och skulle precis stänga av och gå och lägga mig men Jhossi lipar över att hon inte har ngt att göra och att jag inte hade skrivit något idag så det fåt bli ett snabbt litet inlägg. Skolan idag var helt okej dom första lektionerna var rätt sega men när Evas lektion kom så körde vi i gång med våra skratt och skrattade hur mkt som hels och det har jag levt på resten av dagen ! När jag kom hem var det meningen att jag skulle sova lite men det orkade jag inte så jag satte på ps. i love you vilket jag hade väldigt höga förväntningar om men jagt tyckte inte alls den var bra ! så kollade inte ens på hela slutet. Efter filmen somnade jag och drömde en skit läskig dröm nu som jag har drömt två gånger, usch ! Sen kom lillebror och Emma hem så det blev att jag gick ner och busade lite med han. haha gullungen sa till emma ba ; mamma vet du varför jag var ledsen? emma: nej? Carlos: jo för jag ville ge en blomma till paulina! haha aw min älskling. Vi räknade, och rabblade alfabetet och skrev hans namn om och om igen. Han kommer vara super duktig när jag lärt han allt jag kan ! Sen blev det god mat och lite så. Beställde en tunika också vilket nog inte kommer innan fredag så jag vet inte vad jag ska ha på mig till parken men det ordnar sig nog. Och nu ligger jag här och ska snart sova (: Hare gött !
tjing !

hjälp mig !

Nu är det så att alla måste hjälpa mig !
Gå in på länken och bli medlem. jag ska vinna över en tjej i min klass !

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=134887

Måndag !

Som vanligt kommer jag så skriva att jag hatar måndagar och denna måndagen hatar jag mer än vanligt och varför de? Jo det ska jag berätta att jag tvingade mig upp till skolan, visserligen hade vi sovmorgon till halv tio men när jag kommer till skolan så säger julia till mig att första lektionen är inställd så vi går och sätter oss i oasen. Sen precis när vi va på väg upp till lektionen så kommer det en tjej i min klass och säger att alla lektioner är inställda för alla lärare är sjuka. Vi kunde haft en extra lov dag eller iaf sluppit gå upp tidigt. Surt ! Aja kom hem efter skolan och umgick med min underbara bror och vi busade och tog en massa kort som ni snart kommer få se. Sen kom denise och vi drog till träningen. Träningen var helt ok idag. Efter träningen drog jag hem och käkade. och nu ligger jag här och ska se på camp rock ännu en gång. Älskar den filmen ! På fredag blir det party! (parken) askalas ! I mon hoppas vi på en rolig och snabb dag i skolan ! Nu ska ja sätta på filmen men ska nog spela lite bubbles först. Justja jag och jhossi har hållt på att sms massa onödiga sms med varann nu i en timma men ja blev trött på det och gav upp.  Men jag ska ha min revanch !
Tjing !
Åt min första peppakaka för denna jul idag med ;b


 





slut på lovet !

jahopp, då vart det slut  på detta lovet. Kommer vara lika trist som vanligt att gå till skolan, kan inte fatta att man slösar bort så många år för att gå i skola. En sak är säker och det är att efter jag gått ut gymnasiet ska jag inte sätta min fot i en skola. Folk tycker säkert att jag är dum i huvudet och inte kommer ha någon utbildning och kommer stå i kassan på konsum, fine jag bryr mig inte om vad folk tycker och nej det kommer jag inte göra. Det ska Paulina se till. Jag vet exakt vad ja ska bli, slutdiskuterat.  Nu ska jag kolla på lilla kycklingen. Men jag vill inte somna för jag vet att när jag vaknar så måste jag gå till skolan. Men vi får hoppas att klassen är på G och det blir lika kul som vanligt.
Var hos louise med Julia innan och färgade hennes hår och kollade på singin bee och Andra avenyn. Jag älskar andra avenyn, så grymt bra. Iaf... louises hår blev riktigt bra och kanske beror på att de va jag som färgade det (;
Sitter och funderar om det är parken på fredag. Hoppas på det ! Hoppas mina stövlar har kommit med som jag har beställt för det börjar bli lite småkallt om fötterna. Det är ju för sjutton minusgrader om nätterna nu förtiden. Men en mysig vinter hoppas jag på. Nehe om man skulle ta och packa sakerna som jag ska ha till far min i morgon. (pappas vecka nu) Lite små jobbigt med det där att flytta fram och tilbaka. Ska nog ge förslag på att vara två veckor hos pappa och sedan två hos mamma. Efter jag packat ska jag göra iordning mig för natten och välja kläder tills i morgon, inte för att jag har så mycket kläder att välja mellan men så slipper man stressa ännu mer på morgonen. Kom på att jag vill SHOPPA ! Tänk att bara ha hur mycket pengar som helst för en dag och bara köpa hur mycket man ville. Gud jag hade varit lyckligast i världen. känner att jag behöver nya kläder med. Men studie bidraget räcker ju inte länge. guud ja behöver ett jobb!
Ne men gud va ja skriver nu ska ja verkligen gå.
 Tjing !

update !

Har inte hunnir sitta vid datorn så mkt och dom få gångerna jag hunnit med det så har det bara varit en kort stund och då har jag inte haft lust att blogga för tycker det är onödigt att skriva massa små inlägg ist för att sammanfatta allt i ett stort ist. Men men det har varit ett händelserikt lov. I måndags åkte jag och min mor tillsammans med min bror och hans flickvän till Borås för att kolla på bio. Resan dit va inget att snacka om, jag och min mamma i ett nötskal! Iaf... vi kollade på Rally brudar som va lite speciell men ändå väldigt rolig. Mamma satt och skrattade så ja trodde hon skulle kissa ner sig ahaha ! Efter det käka vi på mc donalds och jag och mamma i ett nötskal igen skämde ut oss där inne när vi käka klart. Men skrattade hur mkt som helst och vi hade kul iaf och det är det som är huvudsaken även fall allt folk därinne trodde de va någpt fel på oss ! xD haha. Efter bion åkte ja till Ida som jag redan har hunnit berätta lite om faktiskt. Sov inte på 45 timmar men annars vare as kul. Kom hem från lanet i onsdags klockan sju på morgonen och gick och la mig direkt och då menar jag verkligen direkt. Sov till åtta på kvällen lite mindre smart för ja skulle upp sex morgonen därpå. Så kunde ju givetvis inte sova men lyckades sova tre timmar. Sen då på torsdagen åkte jag och Cissi och Louise till Göteborg för dom skulle shoppa och jag ba följde med för trevlighetens skull. Och som stöd då (; VI gick i affärer från tio på morgonen till sju på kvällen så vi va ganska väödigt mycke trötta sen. På fredagen gick vi i affärer igen och sedan åkte hem i ett smock fullt tåg så stod och satt i gångarna hela resan vilket var mindre skönt. Menmen. Kom hem och packade genast om och gav mig iväg till matchen som vi sedan vann med 9-5 och jag lyckades även denna match göra ett mål. Hem efter maychen och sova för att sedan tagga inför nästa match. Som då på lördagen förlorades med 5-2 men gjorde ett mål där med och fick 2+10 som inte va så heller bra. Drog hem och vilade lite sen drog hem till Ida. Hade riktigt kul.
nu ska jag sova. Tjing!
Lite bilder från götet

RSS 2.0