good morning !

Jag är grymt trött !
Sitter på första lektionen, svenska och jag var trött när jag kom hit och så skulle vi kolla på en film ja klart man blir tröttare då så här har ja suttit och kämpat för att hålla ögona öppna och allt jag kan tänka på är att få lägga sig i en säng med ett varmt och gosigt täcke, sätta på the voice och bara somna in !
Guuud. Snart är denna tråkiga lektionen slut, sen har vi matte och sedan Idrott !
Bajslång dag idag med, slutar inte förän halv 4.
Nehe måste skriva !
Tjing !

Skola !

Sitter på evas lektion nu och vi har nyss haft sammanträde och jag var ordförande och riktigt duktig var jag ! (;
Jag är så jvl hungrig alltså, shet !
Skolan idag har gått fort för hade ju sovmorgon till 12 och sen hade vi lektion med rune som gick fort och nu har vi då evas lektion och slutar om 20 min.
Då ska jag hem och äta sen får vi se vad som händer, jag är riktigt sugen på att baka.

Nehe nu ska jag fortsätta. Ting !

Oskarsgalan !

Dagen börjar med att jag vaknar av att johan står och knackar på min dörr och sägr attdet är telefon till mig. Jag går upp och öppnar och det var pappa som ringde och oroade sig för min match, och visst sjutton var det så att jag skulle ha samlats för en halvtimma sen. Tur att man har sådana omtänksamma människor i sin familj! Så inte nog med det så kom min älskade pappa ändra från en lägenhet som han höll på att tapetsera för att köra upp mig till sporthallen !

Då var det en kvart kvar till match start. Jag försökte peppa till så mkt jag kunde på den lilla kvarten och allt kändes bra. Matchen blåstes i gång och jag skojar inte dom vi mötte är riktigt bra. Dom är bättre än oss det vet vi och vi kämpade på så gott vi kunde och matchen slutade 6-1 med ett mål från Sandra Ingolfsdottir.

Efter matchen så köpte dagens omtänksamma människa nr 2 Emma, en hamburgare till mig eftersom jag då inte hann äta något och jag skulle döma två matcher på tom mage.

Sedan kom sandra som ja skulle döma med. Och matchen började och det gick riktigt bra. Det är skit kul att kolla på småttingarna när dom spelar och man blir riktigt överraskad om hur bra dom är !
Två matcher dömde vi och sedan åkte jag hem och gudars va trött jag var. Så jag sov tre timmar och vaknade vid 8.
Då promenerade jag hem till julia där louise med var. Vi fjantade oss och kollade på Beck. Trevligt vare allt !

Sedan ringer min mamma och säger att jag får följa med henne till shell för att köpa godis och en massa smått coh gott så hon kan klara sig hela natten för i natt är det oskarsgalan och vi får se hur länge jag kollar.
Men nu ligger vi här i soffan och proppar i oss en massa onyttigt.
Nehe tillbaka till tvn.
tjing !

mamma <3


riktigt trevlig kväll!

Kom precis hem, från ida där julia, cissi, jhossi och Louise! (jag visste faktiskt inte om att du skulle va med innan xD) också var. Och självklart såg jag ut som ett snömonster när jag kom innanför dörren ! Det är helt otroligt hur mkt det har snöat idag. Det har typ lagt på sig en si sådär 15 cm snö. Jag hatar snö !

Dagen då har varit händelserik och rolig !
Började med att mamma körde upp mig till ida och inom kort kom jhossi med och en efter en trillade det in tre flickor till. Vi började med att chilla och snacka lite och äta upp jhossis kebab tallrik. Sedan körde vi mario och jag och lullu var i samma lag och självklart vann vi ! (det är knappt ngt positivt att man vinner för man blir riktigt hatad) Sedan hände det lite saker som var riktigt jvl omoget och så jvl barnsligt ! Men onödigt att skriva det här, men vi gjorde en tjänst iaf.
Sedan körde vi mario igen och självklart vann vi igen men dom andra gav sig inte och ville spela en tredje gång och då fick dom andra faktiskt vinna. Jag kom då tvåa. Och jhossi hade då inte turen på sin sida idag, hon kom sist alla tre gångerna. Great! hahhahaa.

Nehe nu ska jag få mig en god natts sömn så jag kan spela riktigt bra i morgondagens viktiga match mot JIK (jönköping).

Tjing !
Dagens:



God morgon !

sov en evighet i dag, hur skönt som helst ! Vaknade inte förän vid tre. Och när jag gick upp så var jag ensam hemma, ännu skönare ! Slippa allt tjat på morgonen. Så nu har jag ätit frukost och tagita det lungt och jag och Ida har skickat in ett mail till Kappahl och man får ju hoppas på det bästa !
Nej nu ska jag fixa mig lite snabbt och sedan drar jag mig upp till Ida, dit kommer också jhossi, julia och kanske cissi med. Hoppas på en trevlig kväll :))))
Tagga inför matchen i morgon, för om vi vinner kommer vi upp på andra plats och vi behöver allt stöd vi kan få !
12.00 gislaveds sporthall AB hallen.
Tjing !

chill !

hejhejhej sitter hos ida nu, har varit med julia, jhossi och cissi hela dagen, typ direkt efter skolan så rullade vi iväg. hahahahahaahaha säger jag bara ! Sedan åkte vi och åt pizza på ole, mkt gott ! Sedan gick vi vidare till sporthallen för att kolla på damlagsmatchen. Den slutade 3-3 dock ledde vi med 3-2 men det råkade visst bli ett litet självmål. Det är sånt som händer.
aja nu sitter dom och kollar på lammen som tystnar och jag sitter vid datorn oc ugglar för jag klarar  tyvärr inte av såna sykliga skräck filmer.

Tagga som satan inför matchen på söndag och vi kommer fortsätta obesegrade detta år !
Nu ska jag försöka hitta ngt trevligt på internet att roa mig medans dom kollar på den äckliga filmen !
Tjing !

Fredag !

Finally, fredag !
Gudars va skönt det var att gå hem för denna veckan. Skolan idag var lungn och skit rolig !
Jag har även gjort mina val till tvåan. Det blir inriktningen turism och småföretagande och administration som paketval och historia (?!?!?!?!!?) som individuellt val. Önska mig lycka till på historian !

Nehe snart så ska jag ut med jhossi, julia, cissi trevligt ! kommer säkert kort sedan. Efter det ska vi hem till ida och kolla hur det står till med henne :D. Sedan drar vi till sporthallen och kollar på matchen jag inte blev uttagen till att vara med på ( hahahaha)

Jag bryr mig faktiskt inte. Jag lägger ner för mkt energi på innebandyn och har verkligen kämpat för att vara med på damlagsmatcherna men eftersom jag inte var med förra matchen för jags kulle på fest. Jag har missat TVÅ matcher denna säsongen? TVÅ matcher det finns dom som missat tusen mer än jag gjort. Men folk har tydligen någonting emot mig. Och från och med nu så lägger jag ner min energi på mitt älskade f16 som betyder MYYYCKET mer än damlaget. Och vi går framåt i tabellen och i vår utveckling och det är verkligen mitt lag ! Och dom andra lagen kommer vara tvugna att akta sig på fair play för vi är jävligt taggade !
Nehe nog med det. Nu ska jag fixa till håret lita (:
Tjing !



chill !

Skolan idag var skit lugn, och gick snabbt. Det var ritktigt skönt. När jag kom hem så spelade jag lite mario och var hur hyper som helst, sedan mötte jag julia och vi gick upp till Ida där jhossi var ! Vi spelade mario och jag kom trea, buhuuu !
Sedan var det dags för andra avenyn, sjukt bra äre!
Och nu måste jag läsa en bok som ska vara klar i morgon, Gott natt !

ps. jag åker till spanien den 9 juni, missar avslutningen men får åka till värmen. Kommer hem den 23 ige ds.

Tjing !

:*

jag kan låtsas att jag skiter i det, men jag bryr mig så jävla mycket !



snygg är jag (y)

oj !

ojojoj här var det längesen man skrev, sry xDD.
Ne men jag har inte haft så mkt att skriva om och ingen bryr sig nog inte om vad jag håller hus och vad jag håller på med under dagarna men jag har itne så mtk mer att skriva om så det är ju lite svårt!
Nehe lovet var undebrart skönt. Bara chillat hela veckan sedan i fredags blev det fest hos Ida, det var mtk lyckat, eller iaf till och från men jag hade iaf mkt trevligt ! :))))
Idag så ska jag hem och läsa en bajs bok som måste vara utläst i morgon på svenskan men den är väldans tråkig, det är helt sjuk !
Nehe nu är jag på evas lektion och nu så måste jag tillbaka till arbetet !
Tjing !


with every bit of me with all my heart !

Ville bara säga att mina vänner är bäst, och jag har alltid kul med er !
Nu blir det snow buddies, här kommer en ego bild på mig som om det inte redan finns nog med sånna på min blogg?
Nehe sen sovasovasova, blir nog ingen fest i mon, tagga inför nästa fredag !



God morgon ?

Nu är klockan 04.27 och jag och ida bajs har ett litet mini lan (:.
Ska vara uppe till typ 08.00 sen kommer henke och kör hem mig. :)
Annars i dag så har dagen varit helt kanon. Det är så här dagarna ska vara så att man inte bara slösar bort lovdagarna på att sitta hemma och glo, nejnej man ska umgås med sina kompisar, gärna flera olika kretsar på en dag. Idag umgicks jag med siri på eftermiddagen till 22.00 sedan kom ida och jhossi och mötte mig och vi gick hem till Ida. Redan på vägen märkte jag att dom va på sjukt bra humör och sjklart smittades det av sig på mig så hela vägen var vi alla på kanon humör och fjantade gärnet !
Väl framme hos ida satt fortfarande humöret i och vi skrattade konstant till jhossi gick hem och det var vid 02.00.
Sen satte jag och ida oss framför våra datorer och gjorde om bilder och skrattade ännu mer, härligt !
jag älskar och skratta.
Men det har fattats en person under kvällen, julia !
Nehe jag börjar bli trött. Ska försöka slummra till ngn minut nu när ida duschar :D
Tjing !


min låt !

Asså jag kan inte rå för det, låten sitter fast i huvudet på mig och jag älskar den !
Jag lyssnar på the voice 24/7 och den kommer minst en gång varje dag, det är som om solen går upp i mina öron.
hahaha (: Men det måste vara den med r kelly för den är inte alls lika bra när hon sjunger sj (:


<3

Vad ska jag säga?
Ett skratt förlänger livet, jag lever i all evighet !
Jag älskar mina vänner, dom är bäst i världen !



Onsdag ?

Är det onsdag idag, jag tror nästan det. Ja men det måste det väll vara eller jag hoppas det iaf.
Riktigt skönt med lov iaf. Gudars (:.
Igår så när jag vaknade så gick jag ner och tappade upp badkaret och la mig där i nästan en timma, det var sjukt skönt.
Sedan hängde jag med pappa och carlos för att hjälpa till när pappa skulle klippa sig så skulle ja passa carlos så länge.
Sen när vi kom hem igen gick jag med Emma och carlos till emmas kompis. Det var mkt trevligt.
När klockan började närma sig 7 tiden så gick vi hem och jag fixade till mig lite snabbt, sedan mötte jag cissi och vi gick upp mot skolan där vi mötte Louise.
Väl framme hos ida tog vi det lungt och åt deg, och skrattade ihjäl oss.
Sedan gick jag och julia och åt pizza, de va sjukt gott. Tina, Lejla och Annelie kom också till pizzerian så vi chillade med dom.
Senare säger jag bara  HAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAAHA. Jag skrattade verkligen ihjäl mig, fick ingen luft hahha. jag älskar att skratta :D.
Nehe frukost (:
Tjing !


shalala !

Dagen i text:
Vaknade upp hos mormor och gick ner och åt frukost som redan var framdukad och det var bara att hugga in precis som på hotell (;.
Men jag var sketans trött så jag la mig i soffan för att kolla på twilight för 356 gången men jag somnade och vaknade runt två tiden. Då var det dags för pannkakor som mormor gjort.
Efter pannkakorna så var det dags att rulla hemåt. Hemfärden gick ovanligt fort, jag och mamma satt och sjöng och lyssnade på bra musik.
När jag väl var hemma så chillade jag gärnet. Sedan åkte jag och mamma för att hämta julia och sedan åka vidare till pappa för att lämna alla sakerna jag ska ha denna veckan, pappas vecka nu.
Sedan körde mamma vidare oss till Ida där snackade vi och bara tog det lungt sedna gick jag hem och åt mkt god mat som pappa lagat :D.
Sedan efter maten så körde pappa upp mig till ida igen och där spelades det mario. Efter det spelade vi kort och skrattade och hade trevligt !
Sedan kom cissis pappa och hämtade oss och nu är jag hemma !
Blir nog inget med falkenberg i morgon :(
Dåligt att dom har tagit bort alla bussar och sånt til falkenberg så det blir väldans krongligt.
Men vi får lägga all energi på fest på fredag ! :D
Nehe nu blir det twiligt igen :D
Tjing !


Jag träffade Adisa i går i växjö med, vi har gått i samma klass sen trean- nian och sedan flyttade hon till växjö så har jag knappt träffat henne tills nu så vi bestämde oss för att träffas så vi gick till stan och allt var vi gick och bara pratade, mkt trevligt sedan skulle hon ta kort på mig och jag skulle göra ngt roligt som ni kanske hör men jag visste inte att hon filmade in så det blev en liten film och i slutet hör ni mitt gapskratt haha, enjoy!

Ladies night !

Dagen i går var ritktigt trevlig och fartfylld (:

Nehe när jag kom hem så var jag tvungen att krypa ner under mitt värma täcke och sova någroa timmar, när jag sedan vaknade så städade jag mitt rum och jag, mamma och Nora rullade iväg mot Växjö för att sova hos mormor i natt så nu sitter vi här och har precis ätit jätte god mat och snart ska vi äta mormors efterlänktade egna glass som jag inte ätit på år och dar (:

I morgon blire turre !
Nehe ica cream !
Tjing !

Brottom !

nu ska jag dra till momo med mamma och nora, kommer hem i morgon eller jag ta med mig datorn men jag vet inte om dom har tradl;st annars bloggar jag i morgon, jag m[ste kila nu.
Tjing !

Obesegrade !

Jag älskar mitt lag, jag älskar sättet vi inte ger upp på, jag älskar sättet vi sammarbetar på,jag älskar att vi vet hur alla spelar, jag älskar sättet vi känner varann så bra eftersom vi har spelat tillsammans hela vårat liv, jag älskar att vi slog serieledarna idag, jag älskar känslan av att det kommer gå asbra på fair play, jag älskar mitt F16 !

Okej då ska vi se, om ni inte fattade det så vann vi idag, och det känns helt underbart och vi är verkligen värda det. Eftersom det laget vi mötte inte har förlorat någon match alls denna säsongen och vi har mött en massa lag innan som vi förlorat mot men som detta laget vunnit mot så vi var riktigt duktiga idag och förtjänade tre poäng och vi fortsätter obesegrade iår.

Om matchen :
Uppvärmningen var rätt lam egentligen och vi var inte riktigt taggade men det fixade vi i omklädningsrummet. Vi taggade till som satan och körde gärnet och första perioden var verkligen våran, vi ägde hela planen och dom hade ingen chans.
Det börjar med att jag fåt en pass av Sandra in framför mål och sätter första målet. Andra målet gjordes av Sandra och även tredje men som jag var assisterande till. Första perioden slutade 3-0 till oss.

Åt i andra och vi var för stirriga och kunde inte riktigt hålla koll på bollen och håvslätt lyckades göra 3-1  målet.
Det var inte så mkt mer bra spel eller något att säga om andra perioden heller utan den slutade 3-1.

Riktigt bestämda i omklädninsrummet att vi var tvugna att tagga till ordentligt och att vi inte skulle göra en repris från igår och förlora detta nu så gick vi ut med en bra inställning och alla kämpade riktigt bra men vi satte inga chanser och bestämde oss för att jobba mer hemåt, men håvslätt lyckades göra ett till mål och det blev bara mer nervöst. Men vi hade inställningen och stängde ute allt ljud som kom från läktaren som var tillägnat till håvslätt.
När det återstod en minut så var alla helt stirriga och det kändes som om det var den längsta minuten i mitt liv xD.
När slutsignalen gick så skrek alla av glädje, det kändes hur skönt som helst och Anders, vår tränare talade om hur stolt han var och allt var helt perfekt !
Det var tilloch med folk i håvslätt som grät för att dom förlorade sin första match.

Nu är jag hemma och ska börja fixa mig lite smått sedan drar jag upp till julia, dit kommer även mina flickor och vi ska kolla på melodifestivalen och bara ta det lungt (:
Tjing !

sur förlust !

Nu är jag hemma efter en sur förlust samt en trevlig tjejkväll hos Ida.
Lite om matchen:
Uppvärmningen gick asbra, var hur pepp som helst men ändå kändes mitt humör lite konstigt. Men struntade idet och vi gick ut i omklädningsrummet för att tagga till och prata om spelet.
Jag och Sigrun skulle sitta till en början och jag trodde jag skulle få spela i andra och tredje.
Vi hade ett riktigt bra tempo och låg på alldelles lagom och vi tog ledningen med 1-0 när sandra satte ett riktigt snygg frislag. så slutade även första perioden.

Ute i omklädnings rummet snackade vi om hur vi skulle förbättra spelet men tränaren säger även att vi fortsätter spela precis som vi gjorde vilket innebär att jag och Sigrun skulle fortsätta vila i andra, kände en riktig besvikelse eftersom jag var riktigt peppad. Så när jag väl satt på bänken kunde jag inte hålla mig, tårarna började rinna och jag vet egentligen inte varför, jag är inte så känslig av mig egentligen men som tur är så har man bra lagkamrater. Och sen, vet inte om det var för att jag visade hur besviken jag var så fick jag hoppa in och spela 3-4 byten men det var allt. Vi lyckades göra 2-0 och så slutade andra perioden.

Ut i tredje och taggade än aldrig förr så börjar det med när domaren står bakom mål när lina ska lägga ett pass till linn men så kommer bollen på domarens fötter och åker in framför mål och dom skjuter och sätter målet. Det skulle verkligen inte blivit mål men det enda domaren hade att komma med var " ni hade chansen att ta bollen när den rullade där " Så ett riktigt skit mål var det men vi fortsatte att ligga på. Tro inte att dom förtjänade sitt andra mål heller för det var också domarens fel. Helt sjukt. Med några få minuter kvar så lyckas dom faktiskt sätta ett mål som var deras på riktigt så egentligen skulle vi vunnit med 2-1 men ist blev det en förlust på 3-2 Så det kändes inte alls bra.

Och jag fattar inte att vi alltid lyckas få dom sämsta domarna som finns. Det är  helt sjukt.
Men men nu är det dags att tagga om inför mötet med jönköping i morgon !

Efter matchen så gick jag hem till ida där julia, cissi, jhossi och simone med var. Vi satt och snackade, skrattade och fick se en mindre trevlig syn.
Jag hade väldigt trevligt och man kan bara tacka att man fått sådana underbara vänner som man har !
Nehe nu ska jag kolla på film !
Tjing !


wish me good luck !

Jaha då kanske det var dags att önska mig lycka till på matchen då för jag börjar bli lite små nervös.
Gud jag hatar den pirriga känslan i magen.
När jag precis skrivit det andra inlägget idag så somnade jag och vaknade nu, så jag har sovit ungefär 4 timmar, skönt(:
Och jag har inte ätit något idag förutom cheescaken i skolan som var mkt uppskattad:D
Nu börjar min mage ropa på hjälp så jag får väll gå upp och höra med mamma om hon hade tänkt att ge mig lite mat.
Min lillasyster har gjort sönder mitt handtag på dörren så man kan bara öppna den inifrån, det var väldigt skönt att ligga här inne utan att någon kunde störa mig xD
Nehe, food !
Tjing !

Hanna, jag och Sandra

unbelievable !

Ja som ni ser på bilden nedan så ligger vi trea i serien med f16. Så högt upp har vi aldrig legat innan. I morgon möter vi serieledarna som inte förlorat en enda match så vi får väll se hur det går. Men än iår så har vi inte förlorat en enda match och det är positivt:D

Däremot med damlaget så ligger vi sexa av tolv lag så det är inte så knepigt där heller.
Nehe om jag skulle ta och vila lite (:.

Hur mår ni föresten?
Lov nästa vecka nu :D:D

Hörs senare:D
Tjing !


klagomål !

haha mina vänner klaga på mig att jag bloggar för lite, dom tycker att jag ska blogga minst tre gånger om dagen. Så jag får väll göra dom nöjda då och börja blogga lite mer (:.

Sitter på sista lektionen och det har gått väldigt snabbt och super skönt! Snart ska vi fika med, jätte hungrig är jag, eftersom vi slutar tidigare så hinner vi inte äta i skolan och jag åt ingen frukost i morse som vanligt, det gör jag bara en på hundra, dom gångerna jag vaknar så mkt tidigare. haha.

Efter skolan ska jag hem och sova några timmar så jag inte är super trött i kväll.
Sedan blir det match som fan ! (:
Tjing !

God morgon!

Hoppas alla har sovit gott för det har jag gjort!
Och en sak, jag har INTE försovit mig :D, se vilka gulliga kompisar jag har, om inte den ena ringer så skickar den andra sms  för att se om jag vaknat :D, hahaha!
Nehe när jag skulle ta fram min cheescake som jag skulle ha med mig till skolan kom jag fram till att den har inte frusit än, hur fan gör jag då?
Aja får hoppas på att den stelnar lite i skolans frys.
Nu ska jag gå till skolan, tjing!


Last day at school!

Gud va skönt det känns, att i morgon så går man sista dagen i skolan sedan blir det lov. Tacka gudarna för det. Känns som om jag verkligen behöver ett !
Men som jag sa till http://dddaniella.blogg.se så är det knappt några andra skolor som har lov nästa vecka förutom vi då. Och när alla andra väl få lov så kommer man bli lika deppig igen och önska att lovet skulle vart en vecka senare xD. Men men.
I morgon blir det fika med som jag och Cissi har fixat, vi har gjort cheescake. Mumma!
I morgon har vi svenska på morgonen sedan hp med eva och sedan hp med lars och på den sista lektionen ska vi fika med så dagen kommer ju försvinna i ett navs. Härligt!

Sen efter skolan är det bara raka vägen hem och tagga satan för 19.30 i gislaveds sportcenter så är det match, med damlaget mot Husqvarna. Då jävlar. Efter blir det nog umgås med mina flickor.

På lördag åker f16 iväg för att spela match mot jönköping, tagga då med!

Sedan på söndag ska jag, mamma och Nora åka hem till momo för att sova där till måndag, mysigt ((:

På tisdag blir det förhoppningsvis falkenberg med mina flickor. Vi åker dit för att komma iväg från gislaved och bara slappa. Kulkul!

På träningen idag så fick jag tränarens armbåge uppkörd i munnen på mig så min läpp gick sönder och det sprutade blod. Nu har jag en fläskläpp och en fet köttbit som är lös i munnen på mig. Det gör jätte ont!

Jag är jätte taggad inför fair play, det ska bli så himmlans kul!
och v30 åker jag och siri till varberg på innebandyskola för tredje året i rad, roligare än aldrig förr ! :D

Nehe nu måste jag sova !
Tjing !

nemen titta, jag och min man !

p-lina !

Ligger i sängen och är sekunder i från att ramla in i en god natts sömn som jag förhoppningsvis ska kunna vakna upp ur utan att ha försovit mig.

Dagen har gott ovanligt sakta men det kändes skönt, när jag till och med hunnit med att sova två timmar efter skolan så var klockan bara fem, härligt!
Så jag drog upp till ida och chillade med henne och spelade mario. Sedan kom jhossi och vi åt glass(:
Jhossi drog efter ett tag igen och det gjorde jag med, men jag svängde av för att träffa min sjukling julia.

När jag kom hem så plockade jag i ordning på mitt rum lite och när ja sitter på min säng ser jag ngt som kryper på golver.  DET VAR EN SPINDEL PÅ MITT GOLV, gud att jag skrek på bror och han fick döda den, så förlåt om det regnar i morgon då har ni mig att skylla.

jag har även hittat min stora kärlek, apelsiner. Jag har aldrig insett hur gott det är förän nu. Jag åt 4 apelsiner efter varann innan, sen fick det inte plats mer i min mage annars hade det nog slunkit ner ngr till.

Nehe nu måste p-lina somna.

Det blir växjö i helgen med mamma och Nora, vi åker ner för att sova hos mormor till på måndag.

jag har en önskan, falkenberg

Tjing!

Tisdag !

då var det dags att gå och lägga sig vilken sekund som helst.
Måste vakna i tid i morgon för jag måste se kenza på the voice. :D.
haha.

Min dag har varit helt okej. Hade sovmorgon till tolv, hur skönt som helst. Så hade vi ba två lektioner som gick ganska snabbt. Sen så mario har börjar sammarbeta med mig för jag lyckades besegra bossen i värld tre så nu är jag på fyran som är så sketans svår.

Efter skolan så gick jag hem och kollade lite på tv, top model var på trean men det måste va den första säsongen som någonsin visat för det var riktigt gammalt.
Sedan gick jag och la mig och sov två timmar, hur skönt som helst.
När jag vaknade chillade jag och åt mat sedan gick jag hem till julia, vi kollade på Andra avenyn som är riktigt bra  !
Sen fjantade vi oss, men vi hade super kul (:..

Det är skönt att ha en bästa vän som man kan berätta allt för.

Nehe god natt gott folk ! (:

så här kul hade vi (:

hola !

Ligger i sängen och försöker hålla värmen. Det är svin kallt !
Skolan idag var helt okej, älskar när dagen bara rinner i väg när man går i skolan.
Det blev ingen träning för mig idag. Pluggade lite sen drog jag upp till ida.
Vi bakade våra muffins och spelade mario (:.
Mario bara sviker mig hela tiden.
Ne jag har inte så mkt att skriva om  idag faktiskt ;o
Nu ska jag kolla film (:.
Hur mår ni idag? :D
tjing  !

Back to reality !

jahopp då var det slut på helgen och tillbaka till skolan.
Vaknade tio i nio idag av att julia ringde och väckte mig, tur det annars hade jag försovit mig.
Väl till skolan hade vi Hp med raap. Sen Matte, riktigt jobbigt att anstränga hjärnan nu så där första dagen efter helgen.
Nu har vi engelska och ska översätta en text.
Tjing !

Vinst (: !

Vaknade upp idag vid 09.30 och fick skynda mig lite för jag skulle upp till sporthallen och dömma poolspel (innebandymatch för knattarna). Det var min första match jag skulle döma och lite nervös var jag allt för jag var inte hundra procent säker, men eftersom dom bara spelar i tjugo minuter så gick det bra. Skönt med lite extra pengar i fickan.

Ska även döma den 22 februari. härligt!
 
Efter poolspelet så var det bara att hämta klubban och börja varma upp för nu skulle nämligen f16 matchen starta igång.
Riktigt pepp faktiskt även fast uppvärmningen var extra seg idag. Och vi var bara 8 ute spelare  men jag är riktigt stolt över vårt f 16 lag som har hållt i hop nu ganska länge och vi fortsätter att kämpa även fast det är folk som sviker oss och hoppar av så vi blir mindre spelare hela tiden, men inget kan stoppa oss !
Nog om det, tillbaka till matchen nu.
Förra gången vi mötte värnamo så förlorade vi för vi tog för givet att vi skulle vinna och spelade riktigt, riktigt dåligt.
Men det skulle vi ändra på och få en revanch !

Matchen blåstes i gång och det var ganska jämt i första periden. Men i power play för oss lyckas jag sätta ett skott i krysset och vi tog ledningen med 1-0. Så slutade även första perioden.

Ut i andra jävligt taggade på en vinst nu och hanna lenander lyckas sätta 2-0 till oss. Men värnamo gav inte upp och kämpade på och lyckades även få in ett skott på oss. Och vi gick ut i andra periden med ställningen 2-1.

Ut i tredje och vi var tvugna att gå ner på 7 spelare men vi gav oss inte. Vi spelade skit snyggt, allt funkade verkligen. Bra passningar och snyggt spel. så jag lyckas sätta ett till mål och ställningen blev 3-1. Men inte nog med det så lyckas värnamo sätta ett till  mål och det blev 3-2 oc började bli lite nervöst. Men vi kämpade in i det sista och matchen slutade 3-2 till oss med två mål från mig. Asbra !

Efter matchen drog jag hem  och sedan drog vi upp och åt hos emmas föräldrar riktigt gott. Sedan prmenerade jag hem till Ida i väntan på att vi sedan kunde gå vidare till julia.
Vi  drog till jullan runt 7 och när vi kom dit spelade vi mario. Och det gick skit för mig, och jag förlorade. Sedna gick jag hem och har umgåts med pappa och emma en stund och nu sitter jag här och ska sätta på en film och sedan sova. det är ju trotts allt skola i morgon igen. Sista veckan sen jvlr är det lov !
Hur skänt som helst.
Sov gott !
Tjing !


Förlust -.- !

Matchen i vaggeryd mot skillingaryd med damlaget gick inte som förväntat.
Vi slog dom på hemmplan med typ 5-2. Men det gick inte hela vägen till vins på bortaplan.

På uppvärmningen kände jag att jag inte var riktigt taggad men körde på så bra jag kunde.
Vi gick till omklädningsrummet före start för att tagga till allihopa.

När domaren blåste av och bollen var i spel i första perioden tog det inte mer än tio minuter innan Emma jarl gjorde 0-1 till oss. Det kändes riktigt bra och vi låg på bra.
Efter 20 minuter, första perioden gick vi ut för att prata om vad vi kunde göra bättre i andra. Redo för krig.
Domaren blåste av och bollen var i full gång även i andra perioden.
Gick dock mindre bra för mig i denna period. Fick inte alls med mig bollen.
Skillingaryd lyckas peta in ett mål, och det stod 1-1.
Och så slutade även andra perioden.

Ut i tredje och alla gav sig fan på att vinna. Men det räckte tydligen inte utan när det återstod några minuter gjorde skillingaryd 2-1. Och så slutade även tredje perioden. Surt,  men men.
Väldigt oskjysst spel från deras sida dock, att slå någon med knytnäven i ryggen är ju moget, verkligen.
Det är en sport med närkamper och man får ju tåla det man gett sig in på. Hon borde fått 10 min men domarna var ju helt sjuka och gav henne bara 2.

Inga kommentarer om domarna. Men jag tro skillingaryd fick 20 frislag och vi 5 under hela matchen, sjuk !
 Men bra kämpat tjejer !

När jag väl kom hem till gislaved gick jag hem till julia i väntan på att vi sedan skulle promenera upp till Ida.
Där chillade vi satan tsm med jhossi och tina med.
Vi spleade mario och snackade om allt och ingenting.
Sen promenerade jag och julia hem och min kväll slutade med chill framför datorn !
Tjing !


Fredagen !

Det började med att jag åkte upp till Ida i väntan på att alla andra tjejer skulle komma dit också så vi sedan kunde gå till kvanum och köpa allt vi behövde.
jag och ida chillade tills jhossi kom, sedan kom även louise och vi gick ner till konsum för att möta Cissi och Julia.
Efter det promenerade vi ner till kvantum. Kvantum är mkt bättre än konsum på något konstigt sätt.
När vi inhandlat allt vi behövde så gick louise, cissi och julia hem till louise medans jag, ida och jhossi gick upp till Ida för att hämta våra saker och lite sånt.

Sedan skulle ida ha med sig så mkt så hon var tvungen att åka bil så jag och jhossi promenerade ner mot louise. När vi kom fram så var maten var färdig och allt var dukat så det var bara att sätta sig ner och äta. Det blev kyckling kebab med sallad och sås i pita bröd sen friterade pommes. Sketans gott !

Efter maten satt vi oss i soffan för att spela mario. Jag spelade tillsammans med Cissi och det gick inget vidare.
Sen så fick vi fyra gäster. Vi satt och pratade allmänt sedan körde vi lite mario. Men vi bytte snabbt för att spela bazz. Så jvl kul! Och sjklart vann mitt lag !

Efter det spelade vi mario och gudars va vi skrattade shet. Skit kul hade vi verkligen. Efter det satt vi bara och snackade och det gjorde ingenting för gud va vi skrattade. Jag har nog inte skrattat så mycket på hur länge som helst. Eller jag tror inte jag har skrattat så mkt på en dag i hela mitt liv innan. Det måste göras om !
Grymt kul.
Sedan var det dags för gästerna att åka hem.
haha jag och julia, sjukt kul!
Sedan så var klockan runt 4-5 och vi gick upp till "madrass himmlen" och la oss och kollade på DH och alla somnade en efter en. Jag och julia vaknade sist av allihopa och när vi kom ner var frukisten dukad och klar, precis som på ett hotell ! :D Det dröjde inte länge efter frukosten innan jag drog hem för att tagga inför matchen !
Tjing !




RSS 2.0