Gårdagen (L)

Måste bara berätta hur sjukt kul jag och siri hade i går. Vi hade en roadtrip igen. Började med att jag och siri vaknar klockan 05.00 av att klockan ringde och det sjuka var att jag var pigg med. Helt otroligt. När vi vaknat till ordentligt så åt vi god frukost som seija gjorde åt oss. sedan gick vi upp fixade till oss. Det tog drygt en timma sen startade seija bilen och vi rullade iväg mot stationen där vår buss skulle gå till gnosjö. När vi väl satt på bussen kändes det i magen att jag var lit
e nervös. Men det gick snabbt över. Vi kom fram till Gnosjö och var tvugna att vänta typ tio minuter på att tåget skulle komma.
Det var 20 minus ute med så kallt var det minsta det va. Men tillslut kom tåget och vi hoppade på. Skönt som satan att kommma in i värmen.  Vi åt våra mackor vi hade med oss och sedan var det inte långt kvar av resan.

Vi kom fram till Göteborg och det första vi gjorde va att gå till lindex för att köpa strumpbyxor och ett par raggsockar till Siri. Efter det promenerrade vi vidare till Teknik magazinet för att köpa våran huligantuta. När den var inköpt så gick vi vidare till spårvagnen för att åka till gamla stan. Därifrån tog vi bussen till sporthallen som vi skulle till. När vi kom fram fixade vi tutan och sedan gick vi in i sporthallen. Flick matchen höll fortfarande på men skulle snart ta slut. Sandareds ibs kom in och började väma upp men vi hittade ba max. Men sen från ingenstans så står jesper jämte oss, han skulle inte va med och spela för han va förkyld eller ngt. vi snackade lite och sedan gick han och satte sig i sitt bås.

Matchen startade och det började med att öjaby gör 3 mål och jag och siri börja undra om det va vi som gav dom otur och vi fick ingen användning för tutan. Men tillslut fick dom chansen att göra ett mål och det gjorde dom. Vi använde tutan och fick endel blickar mot oss ja. hahaha. Sen gjorde dom ett till mål och vi tutade ännu mer. Vi va den bästa hejaklacken ever. Men matchen slutade tyvärr 6-3 till öjaby. Illa. Vi snackade lite med pojkarna innan det var dags att säga hejdå och dags för oss att åka in i stan igen för att äta och sedan åka vidare och kolla på Rebeckas match.

När vi kommit in till stan åt vi på subway och sedan letade vi upp den spårvagnen vi skulle ta ut till ödemarken där hon skulle spela.  vi kom äntligen fram efter 20 minuters resa cirkus. När vi kom in i sporthallen var det en match med småpojkar så vi kollade klart på den och medans vi inväntade Rebeckas match fick vi ett erbjudande via sms att åka med max och jesper till borås med deras buss. Så vi hälsade lite snabbt på rebecka vilken var lite sorgligt att vi inte hann stanna längre. Sedan tog vi spårvagnen tillbaka till stan och när vi kom fram stod jesper och max och väntade på oss utanför centralstationen.

När vi kommit fram går vi till deras minibuss där två st i deras lag också sitter. Chaffören hälsade oss välkommna glatt. Efter en biltur på cirkus 50 min så va vi framme i borås. jag och sirran hängde med Jesper hem medans max åkte hem och skulle fixa några saker. Hemma hos jesper hälsade vi på hans mamma och sedan chillade vi till tusen och det blev mkt skratt. Och saknaden efter innebandyskolan blev allt större. Efter vi chillat en bra stund kom max. Vi kollade på bortskämda ungar på tv och sen skrattade vi hur mkt som helst. Vi kollade även på föräldrafemman, aschill!

Sen blev klockan sex och vi var tvungna att åka med bussen till stationen för att vi inte skulle missa tåget. Dom hängde med oss så vi inte skulle gå vilse ;b. När vi kom fram till stationen så köpte vi biljett och väntade. Tåget kom och vi sa hejdå till pojkarna. När vi satte oss på tåget så kände jag hur trött jag var. Vi hade bara sprungit runt hela dagen typ och nu var jag helt död. Somnade på det mest obekvämaste sättet i tåget men när ja vaknade så var vi redan framme. Vi var tvugna att vänta i hestra i 20 minuter i 20 minusgrader. har inte frusit så mkt på länge. När bussen kom var det skitskönt att sätta sig på bussen och veta att man var på väg hem. Men mindre kul att veta att vi inte kommer träffa alla människorna på ett bra tag.

Har anmält mig till innebandyskolan nu. bara 28 veckor, 194 dagar, kvar

Nu ska jag parta. tjing

våran älskade tuta som tyvärr ligger hemma hos jesper nu.

haha, brottades gjorde dom

posarN^

lagom lycklig i väntan på tåget

ännu lyckligare i tåget

haha jag hade väldans problem med att komma upp för den backen xD

pinnebandymatchen får avsluta dena roadtrippen. tack alla som gjorde den så bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0