forberedning inför tjejkväll!

Nu sitter jag och väntar på pappa som är och handlar för när han kommer hem ska han köra mig upp till ida. Sedan vid sex så ska vi tjejer träffas och köpa maten tills i kvl(:. Det blir nog ngn köttbit med friterade pommes och ngn sås :D och en massa sallad. Mumma.

Nehe nu måste jag packa, kommer nog inte blogga förän efer matchen i morgon kommer hem rätt sent (:
tjing !

efterlänktad helg !

Då har vi 30 min kvar av denna lektionen och sen har vi bara en lektion kvar, hur skönt är inte det. Sen får jag min efterlänktade helg. Hur skönt som helst.

Sen blir det tjej kväll för fulla muggar, vi ska laga mat, spela  mario, skratta, skratta lite till, sncka skit, chilla och sen blire "madrass himmlen" hahaha lullu kom på det, eftersom vi ska lägga madrasser i hela hennes rum för alla vi ska sova där (:
Riktigt trevligt faktiskt :D.
Sen kanske jag går upp tidigt i morgon jag får se för jag kanske ska med Siri till Värnamo för att kolla när en kompis från innebandyskolan spelar match. Sen i mon blire match med (:

Sen är det ju fredag och det betyder fika :D
Sista lektioner bjuder lullu, isabell och jhossi på fika :D


Nehe snart är vi klara med våran projektplan osv. så nu måste jag kila.
Tjing !



i did it again !

Detta är ju helt sjukt, tro fan att jag försov mig idag igen, herregud. Jag har ju problem.
Detta är ju inte friskt.

Men men kom till ellens lektion och vi fortsatte med medeltiden.
Nu kollar dom på ngn film därifrån me jag tycker den är skit läskig så jag kollar inte.
Den är ju helt sjuk.
nehe nu ska ja stämga av datorn !
Tjing !

sova, sova !

Jag är jätte trött nu och ska bara skriva ett litet inlägg sedan blir det nog att krypa ner i sängen och hoppas på att man inte försover sig i morgon för det är det enda jag kan göra, jag kan inte göra något åt att jag försover mig, jag ha provat allt.

Gå och lägga mig tidigt, då kan jag inte somna och ligger ändå i sängen lika länge som jag skulle gjort iaf.
Lägga väckarklockan längre bort så jag måste ställa mig upp och stänga av den, men då gör jag det i sömnen och lägger mig ner lika snabbt och somnar om.
Ha tusen alarm på en kvart efter varann, funkar inte heller, har lärt mig hur man stänger av skiten utan att brhöva öppna ögonen.
haft galna signaler att vakna till, hade en tjej som verkligen gallskrek men nej det funkade inte heller.

sjukt.  Hatar känslan att vakna och känna att man försovit sig och kollar på klockan och den är hur mkt som helst. Förra veckan kunde jag gå upp hur lätt som helst utan ngr problem, det var för att jag sov efter skolan men det får jag ju inte göra.
Jag kan verkligen inte göra något åt det, det enda är att be om ett mirakel varje dag och önska att jag vaknar.

Någon med samma problem som jag?



Nehe. denna kväll har jag tränat. Det var sjukt kul i början men sen mot slutet när vi körde spel så orkade jag verkligen inte. Det har hänt ngt med mina ben med. Jag har sjukt ont i benen asså i sklettet känns som om jag har växtverk där och har haft det snaste veckan. det gör sjukt ont. Kunde inte ens springa ett tag på tränigen.

På söndag, matchen mot värnamo. Vi är 7 ute spelare (y) gött!
önska oss lycka till.'

ps. prenumerera på min blog på boglovin. Tryck på länken till höger med ett kryss på (: ds.

God natt !
Tjing (:
jag och mamma- 07 <3

kallt!

i min del av sverige så är det svin kallt för tillfället.
Är det lika kallt hos er?
jag var precis ute med julia och jag trodde jag skulle frysa ihjäl.
och nu är jag inne, under täcket i värmen och snart ska jag ut igen.
För det är dags för träning !
Lär ju komma försent till träningen för lilla denise kommer komma sent -.-
Nehe, dags att packa!
tjing !
westbo ibk <3

finally !

ja då var det bara sista dagen kvar i skolan i morgon då. Gud va man kan längta efter helgen ibland. Men det är ju faktiskt inte mitt fel att skolan är tråkig, det är ju lärarna som jag sagt innan och jag säger det igen, dom kan inte hålla på och vara hur tjuriga som helst, det funkar ju inte i längden. Fattar dom inte att eleverna tycker bättre om glada och snälla samt roliga lärare. Inga tjuriga lärare här tack !
Eller vad tycker ni?

Nehe skolan gick segt som satan !
Jag, nina och emma drog ner till skolfotbollen och kollade en snabbis, då ledde gärdet med 1-0 mot lundåker. Men vi kollade inte klart så jag har ingen aning om hur matchen slutade xd.
jag får väll erkänna att jag hejade på lundåker mer och satt och småskrek för mig sj när dom hade bollen eller tappade den, även fast tjejerna i min klass spelar i gärdet så kommer alltid lunåker finnas i mitt hjärta ;D.

Nehe idag är det torsdag och på torsdagar är det träning. Det betyder att jag ska träna idag :D asbra !
Fast det är två timmar kvar så jag ska ut och träffa julia en stund och sedan blir det hem och packa och förhoppningsvis tar jag följe med denise upp till träningen.

jag kommer nog blogga mer ikvl (:.

Tjing !






here we go again !

asså jag får ju panik, jag fattar inte. Nu försover jag mig hela tiden igen. Jag har vissa perioder.
Idag vaknade jag kvart i åtta och jag börjar kvart över. Så det  var bara att slänga på sig lite snabbt smink, och lite kläder sedan sprang jag ner till lejon backen där jag åkte med cissi till skolan. Men vi kom inte försent, vi fick till och med sitta och vänta på läraren innan hon kom.

Nu sitter jag på svenskan och lyssnar på när Ellen läser någon konstig saga.
Back to work !

Tjing !

mario (u)

Jag vaknade av att lillebror stod i mitt rum och tjatade på att jag skulle gå upp så jag hade väll inget val.
När jag väl klätt på mig kläder så när jag kom ner var bordet dukat med nybakta frallor, mumms!
Så verkligen en bra start på dagen.
Skolan idag var hel lugn !
Började vid tolv och var på äckligt bra humör :D sedan flöt tiden bara iväg, men sällskapet gör ju det mesta (: !
Efter skolan gick jag hem och där hittade jag pappa och emma liggandes i soffan och en lillebror som sprang runt och var helt galen. Alla är hemma från jobbet och dagiset för dom är sjuka, hoppas verkligen inte jag blir det nu med, två matcher i helgen (:.
Så satt med dom i soffan hela eftermiddagen sedan bestämde vi oss för att köpa pizza, unna oss lite nu medans dom är sjuka (;.
Efter maten så åkte jag, cissi och julia hem till ida där även en jhossibajs fanns. Vi chillade satan sedan speade vi mario, gick inte så bra för mig och julia idag, vi är alltid i samma lag:D.
Efter det var det dags för andra avenyn:D sjukt bra var det idag. Illa att det bara är 45 minuter i veckan. aja iaf.
Sedan åkte vi hem och nu ligger jag här med nymålade naglar så det är lite krångligt att skriva.
Har spekat mario nu med, jag har kommit ända till värld tre men där har det fasiken satt stop. Jag kommer till sista banan och sen dör jag. Det blir helt mörkt och trillar ner en massa saker från taket. Och jag blir lika arg varje gång så det är bara att stänga av för när jag är arg så går det verkligen inte spela. Varje gång jag bara tagit det lungt och så så har jag klarat dom andra världarna så jag får ta att tagga ner lite.
Ska sätta på en film så jag somnar riktigt skönt sen.
Skola i morgon igen men slutar tjugo över ett, riktigt skönt !
Har idrott i morgon med och vi ska spela innebandy, kul! :D

Ne nu så. Tjing !



Ännu en vecka i skolan !

Då var det måndag igen, men det känns ganska skönt ändå eftersom man har haft en väldigt lång och skön helgt. Den har varit fartfylld och händelserik både på det positiva och negativa sättet.
Denna veckan är inte så speciell. Jag har nog inte så mkt att se fram emot.
Jo det är match i helgen (: sketans kul!
Sen blir det nog tjej kväll hos ida med och med tjej kväll menar jag, god mat, en massa godis. Ännu mer skratt och skitsnack. Sedan blir det att alla sover över. 7 pers i idas lilla lägenhet xD.

Nu sitter jag på Runer lektion. Vi skulle börjat lektionen nu egentligen men vår engelska var inställd så ist för att ha två timmars håltimma så frågade vi rune om vi kunde börja lektionen en timma tidigare så vi får sluta tidigare ist. Och det gick han faktiskt med på (:.

Jag fattar inte hur man kan vara lärare om man är tjurig hela tiden och det enda men gör är att ge en massa uppgifter. Om man ska vara lärare så får man väll vara rolig och snäll så eleverna uppskattar dom, och tycker det är kul att gå på lektionerna för det tycker inte vi kan jag ta och tala om.

Men det är ju inte mitt problem men jag är en utav eleverna som drabbas av tjuriga lärare.
Nu slutar vi.
Tjing !

Lång helg !

hmm, senaste dagen jag bloggade. Torsdags.
Vad har hänt sedan torsdags hmm.
Jo Det vart ju fest i torsdags kväll. Kul som satan undervissa tillfällen.  Sen mindre kul under andra. Men det jämnar ut sig.
Vi var  hembjudna till Ida på kvällen där vi bjöds på sjukt god taco paj. Sedan drog vi till Kastriot och co.Där vart det förfest. Sjukt pepp var allihopa så allt var ju positivt. Sedan gick bussen och vi sprang nästan till stationen men vi hann allt. Väl framme i Anderstorp gick vi till folkan där Teknisterna hade fest. Det var inte så mkt folk, lagom. 40 kr inträde men det var nog värt det. Lite mindre roliga saker hände under kvällen. Men även roligt som satan hade vi senare.


Igår spelade jag match. Med damlaget mot forsheda.
alla var riktigt taggade på uppvärmningen och man märkte attt alla gav allt. Men tydligen räckte inte det till i första perioden och vi gick ut i första och låg under med 3-0

Ut i andra hundra gånger mer taggade och jag skulle spela center.  Efter cirkus fem minuter lyckas jag skjuta in dett mål och ställningen var 3-1. Så slutade även andra perioden.

Ut i tredje och hundra på att vi skulle vinna lyckas rebecka magnusson sätta 3-2 målet. Och efter det Jalle satte 3-3. Men matchen var inte slut än. vi pressade på som satan men det kom aldrig något mer mål. Med en miss från mig som borde gått in. Och en hjärnskakning i vårt lag så slutade matchen 3-3. surt.
 

Vi hade ingen skola i fredags så denna helgen har varit hur lång och skön som helst. Det är bara lördag idag men känns som måndag typ (:.
Ikvl kommer familjen garcia nielsen till familjen gonzalez. Trevligt (:
Tjing !



Torsdag !

Sitter i sängen och ska snart springa hem till julia.
Senare drar vi nog hem till ida om jag inte fattat allt fel. I morgon fyller ida år och det blir fest (:.
Lediga på fredag, hur skönt som helst.

Nehe nu ska jag klä på mig snabbt.
Bloggar mer ikvl (:
Tjing !

If i could turn back time !

Kom precis hem, har varit och umgåts med mina kompisar och haft riktigt trevligt!
Först så idag hade jag sovmorgon till tolv sen hade vi två lektioner och slutade tre, nödvändigt(y) Något jag får leva med resten av terminen.
Efter skolan drog jag hem och duschade och lite smått sedan kom julia och co. och hämtade mig så åkte vi upp till "stan" för att köpa prexent till kastriot.

När allt var fixat drog vi hem till ida där vi bakade våra berömda muffins, lika goda varje gång. Sedan spelade vi mario party och jag van ;o haha tur i spel, otur i kärlek?

Jhossi kom och chillade lite med oss. Sen drog hon och sedan cissi.
Jag, julia och Ida gick till kastriot där två av hans kompisar också va. Vi grattade han och bara umgicks allmänt men hade sjukt trevligt.

Sen var det dags för mig och julia att gå den låååånga vägen  hem och hela vägen hem så pratade vi om när vi var små om man ändå kunde återuppliva det man redan upplevt en gång i tiden.

Nu ska jag sova min skönhetssömn.
Blir nog Fair play cup i kalmar :D:D:D askul!
godnatt!

tjing!



Ännu en vinst !

I morse ringde klockan 07.30 men låg och vred på mig till kvart i cirkus. Sedan hoppade jag upp och packade väskan och gjorde mackor som ja skulle äta under dagen.

Jenny och hennes mamma kom och hämtade mig vid tjugo över och vi kom till samlingen i tid (y). Bilarna rullade iväg och jag och jenny somnade när vi åkt förbi Hestra. Vi skulle ju ändå åka ända till tranås.  Sen sov vi tills det var fjorton kilometer kvar så det var super skönt att resan gick så snabbt men ändå inte.

Vi kom fram och bestämde oss för att ta en promenad för att vakna till. Efter promenaden gick vi och bytte om och taggade som satan inför matchen mot tranås. Vi gick ut och körde en super uppvärming och alla var på topp och verkade taggade till tusen.

Vi gick till omklädninsrummet för att snacka ihop oss och peppa oss själva och alla i laget. Efter detgick vi ut på plan och hälsade på motståndarna sedan blåstes matchen igång.

Första perioden var väldigt tuff med många närkamper. Men det var väldigt jämt i första men med två minuter kvar i första perioden lyckas Hanna lenander peta in bollen i mål med ett backhandslag.

Ut i andra, mer peppade i än i första och vi spelade verkligen skit bra. Medans tranås körde på fat och sprang ihjäl oss körde vi med snyggt spel och teknik. Vi tröttade ut dom ordentligt och sedan får jag ett pass av Lina Åhsberg så jag lyckas sätta bollen i krysset och vi tog ledningen med 2-0. Andra perioden var slut.

I tredje perioden var det krig. Tranås blev "arga" för vi klassade ut dom med vårt snygga spel så allt dom gjorde var att dom va ute efter att skada oss. Men vi tog bara det lungt och Sandra lyckas sätta vårt tredje mål som matchen sedan slutar. 0-3 till oss.

Väl hemma i Gislaved och jag busade lite med lillebror. Och hungrig som ett djur var jag men tur va att pappa gjort super god mat. Jag åt med pappa,emma och Carlos sedan åkte jag hem till Ida. Vi spelade mario hela kvällen och hade skit kul.

Sen hem och åt amerikanska pannkakor som pappa gjort och kollade på en skit rolig film. Trevligt ! Längesen jag kollade på film med familjen.
I morgon är det utbildningsmässa i skolan så jag kommer vara där till nio på kvällen. Men jag tkr ändå att det ska bli kul. Att få se alla 93or som kommer upp nästa år ;b.

Nehe nu ska jag faktiskt sova.
tjing !

Bästa vän<3

Härlig vinst !

Kom nyss hem från en väldigt låång roadtrip till Eksjö där vi spelade match.

Samlingen var 11.30.
Alla samlades och vi hoppade in i bilarna och var precis på väg att åka när vi kommer på att Sandra inte är med. Jag hoppar ur bilen och ringer henne, men då säger hon att hon sa till Hella att hon inte skulle va med på matchen så det hade tydligen blivit något missförstånd där. Så vi åkte iväg en människa mindre.

Bilresan var otroligt lång och den tog cirkus två timmar. När vi kom fram så var vi lite tidiga så alla gick ut på en liten promenad så alla skulle piggna till och vi skulle få lite frisk luft.
Sedan gick vi och bytte om och gick ut på planen för att varma upp.
Allt kändes helt okej men kände att jag inte hade så mkt spring i bena som jag brukar ha.

Matchen blåstes i gång och det var tufft att spela men det var väldigt jämt. Eksjö gick in i väldigt hårda kamper och det gjorde även vi. Med en ganska bra insats och tuff period så slutade första perioden 0-0.

Ut i andra periden och jag fick vila på bänken för vi var en för mkt och det var min tur att sitta andra.
Även denna period var tuff men med en mindre bra insats från våran sida. Vi gav upp snabbt och fick inte med oss bollen. Det dömdes mål åt Eksjö eller mål och mål det var domaren som var efterbliven. Det dömdes bort som tur var eftersom bollen var ens en gång aldrig inne i målet. Den låg utanför och domaren dömde till mål. Det blev mkt protester och sedan kom dom fram till att det inte var ngt mål.
Men med ett fel pass från Eksjö och Lina Åhsberg lyckas skjuta in bollen i måltaket och vi tog ledningen med 1-0.
Så slutade även andra perioden.

I tredje perioden gick vi ut och var riktigt taggade och redo för en vinst. Denna perioden var det min tur att spela igen. Det var väldigt jämt och tufft och när det var tre minuter kvar av matchen så kviterar Eksjö så det blir 1-1. Vi blev skitarga och hade verkligen bestämt oss för en vinst. Så Med Emma Jarl i täten lyckas hon sätta ett mål och vi tog ledningen igen.
Matchen slutade 2-1 till oss, och det kändes asbra!

Framför oss såg vi en väldigt lång tur hem men det var bara sätta sig i bilen och vara positiv.

Jag har match i morgon med så det gäller att bara tagga om nu .

Tjing !


Taggad !

Gudars, vaknade för tio minuter sen av mig själv och det var helt ljust i rummet och jag trodde att jag hade försovit mig och missat matchen osv. Men jag vaknar av mig själv hela tiden nu för tiden det är lite positivt.

Men igår var jag ju i Göteborg och jag och min bror hamnade längst in ihörnet av långbordet och där satt alla vuxna medans min pappa, emma satt vid den andra ändan där alla ungdomar satt så dom satt ju och skrattade och höll på hela tiden medans jag och min bror sa typ två meningar på hela kvällen. Men men så kan det gå när inte haspen är på (;.
IAf vi var hemma runt halv ett och jag hade sovit hela vägen hem i bilen så jag var rätt död när vi kom fram så jag gick och la mig direkt när vi kom hem.
snart ska jag börja fixa sakerna till matchen sen måste jag hem till mamma innan med, jobbigt.

Idag möter vi Husar i Eksjö. Som ligger två placeringar under oss i tabellen så vi får väll hoppas på det bästa.

Jag hade tänkt att skriva lite om innebandyn i mitt liv.
Jag började spela för 6-7 år sen när jag gick på mellanstadiet men då var ju inget speciellt seriöst så vi insåg inte att vi slösade bort all våran grund till att lära oss att verkligen spela innebandy eftersom vi hade en tränare som aldrig ens en gång spelat eller utbildat sig. Så varje träning i cirkus fyra år så gjorde vi exakt samma saker.

 Det första året vi var med i serien gick ju hyffsat bra eftersom det vi lärt oss var ungefär det som va meningen man skulle kunna när man spelade  i vår åldersgrupp. Men när dom andra lagen börja utvecklas så sjönk ju vi hysteriskt ner men vi fortsatte ändå med samma övningar om och om igen. Först när jag spelade i f14 tror jag så satte vi stop för detta. Och vår tränade slutade eller fick sparken och det var under säsong vi fick ha Anders Åhsberg och utvecklades ganska mycket. Han är den bästa tränaren jag har haft. Sedan hade vi två andra tränare en annan säsong. Och Nu och för ett eller två år sen tillbaka har vi hella då. Hon är också kanon. Och det är denna säsongen vi börjat vinna matcher och inte ligger sist i tabellen.

Tänk om vi hade lärt oss allt riktigt från första början vi hade ju varit sjukt grymma.
Jag vet folk som spelar i andra lag som är sjukt duktiga men som bara spelat i tre år typ, här kommer vi med 6-7 år och inte börjat vara grymma föräns denna säsongen. Men vår tid kommer.
Nu för tiden på matcherna så har vi både  hella och Anders, kunde inte bli bättre coaching (:

nu ska jag äts frukost (y)

Tjing ! (:



Min klubba och mitt fodral. Visst är dom snygga? Och ja jag gillar sättet det skär sig på (:


tidsfördriv

jag behöver tidsfördriv för jag dör av tråkighet. Väntar på att Emma ska komma hem så vi kan åka.
Sitter här och kollar runt men det är inte nyttigt för man hittar hur mkt saker man vill beställa som helst.
Gudars!
tjing!

Grattis kusin !

Sitter i skolan och har Hp med rune. Andra och sista lektionen för dagen. Dagen har varit sjukt lugn.
Det började med Svenska och vi gjorde klar vår "teater" sedan var det dags för alla på hela skolan förutom treorna att gå runt på skolan och kolla på individuella val till nästa termin. Det skulle hålla på i timmar, vi kollade runt lite sedan satte vi oss och fikade i oasen. Mysigt. Och nu sista lektionen håller vi på med att jobba om AIDAS och jag och julia är redan klara så vi får chilla runt i en kvart. Så fick lite tid över så tänkte skriva lite om min dag.

Efter skolan ska jag hem snabbt och fixa till mig lite sedan rullar min familj i väg mot Göteborg där vi ska fira min kusins 18 års dag. Vi ska äta på en indisk resturang vår familj och tio personer till som jag inte har ngn aning om vilka dom är.
Kommer förmodligen hem i natt någon gång eftersom vi ska träffas på resturangen vid sju och kommer vara där ett tag förmodar jag.

Snart blir det fika som Sandra och Emma fixat till klassen som vi gör varje fredag.
Tjing!



(:

Bli medlem och låt mig varva er. Ni kan få en massa poäng som ni sedan får ut på presentkort osv. Det finns massa saker som är gratis som ni inte behöver betala något för.
Jag är medlem nu bli det du också!

http://www.gratismode.se/?c=36857
          <---- länken för att bli medlem.

Slutkörd !

Shet!
Jag sitter i min säng och redo för natten för jag är helt slutkörd efter dagens träning.
 
Lite om dagen då. Kom hem efter skolan och kokade makaroner, hade makaroner upp i halsen när jag käkat upp allt. Sen la jag mig i soffan, inte meningen att jag skulle somna, bara vila lite. Men jag slummrade till och pappa väckte mig för att jag skulle passa lillebror medans han åkte och handlade. Stackarn satt och ritade helt själv medans jag låg och sov i soffan. Men det var bara en kvart eller så. Sen när pappa kom hem så flög jag upp ur soffan och in på mitt rum och packade sakerna och det var 20 minuter kvar till träningen började. Jag ringde Denise och sa att hon fick rappa på lite för vi skulle komma försent. Men det skulle vi i vilket fall som helst. Hon kom cirkus tio i och vi vandrade i väg till träningen, en kvart försenade ramlade vi in i hallen.

Träningen var helt okej i början fast vi körde samma övning i typ en halvtimma och jag tror jag tröttade ut mig på den för sedan var jag inte alls lika pepp när vi körde spel senare. Eller ingen var speciellt seriös idag.
I slutet så körde vi intervaller. Gud jag trodde jag skulle dö. Ett varv runt planen sen byta med sin partner sen ett varv till och sen byta och hålla på så tills man sprungit fem var. Sen skulle vi göra tjugo sittups och sen springa två varv till.
Trodde jag skulle dö. Men skönt sen att känna att man gett det man kan.

I helgen har vi två matcher. Lördag med Damlaget i Eksjö, mindre trevligt att sitta i en bil i typ två timmar. Och veta att det kommer bli en massa stop på vägen hem för min del. Kissproblem!

Söndag har vi match med f16 mot tranås, inte heller lika trevligt att åka en och en halv timma, kommer även där bli en massa stop på hemvägen.

Men det är värt det. För spela innebandy måste vara bland det roligaste som finns ! (:

Nu kommer jag somna med datorn i knät, förhoppningsvis drömma ngt kul och vakna i tid.
Justja i morgon har vi bara två lektioner men börjar ändå kvart över åtta och slutar halv fyra, känns otroligt. men emellan den första och sista lektionen ska vi gå runt och kolla på en massa valmöjligheter till tvåan. Mindre kul.
Nehe, god natt då.

Tjing !


Impress arbete !


Sitter i skolan nu,  har precis haft vattenkrig med jhossi och nu är jag väldigt blöt.

Okej, gårdagen då.
Dagen började med en väldigt väldigt rolig dag i skolan. Vet inte hur mkt jag skrattade men allt var verkligen super kul.
Sen kom jag hem och sov som vanligt men jag känner artt jag måste sova en liten stund på dagen efter skolan för jag har kommit på om jag sover så vaknar jag mycket lättare på morgonen. Jag har inte försovit mig en endaste gång denna veckan och det är positivt.
När jag vaknade så gick jag ut med tahira en stund och det var trevligt som vanligt. Vi chillade satan och pratade om allt och ingenting. Trevligt !
När jag kom hem hade pappa gjort god mat och jag umgicks med min familj en stund. Sedan var det fotboll på tv och jag och min pappa satte oss för att kolla. Det visade sig att vi hade tolv rätt på tippset när det bara var en avgörande match kvar.
Barca mot Atl, Vi hade x och 2 så antingen kunde det blivit oavgjort eller så var atl tvungna att vinna.
När halvleken kom så bestämde vi oss för att åka ner till pappas kompis och kolla på den sista halvleken och hoppas på att vi fick in tretton rätt. När vi kom fick vi dricka och satte oss i soffan och började kolla.
Allt var spänt och det stod 1-1 tills barca kviterade till 2-1. Vi blev väldans arga. Sen när det var två minuter kvar så gjorde Atl 2-2 och pappa och hans kompis slänger sig på golvet och skriker men sen så säger idioterna på tv att det är bortdömt för det blev offside. Shet va arga vi var. Matchen slutade 2-1 till barca och vi gick hem med tolv rätt som inte gav ngt alls typ. Tråkigt men ändå trevligt.

Idag blir det träning som fan, pepp är jag med. Har inte använt min klubba så mkt så den ska komma till mkt användning.
bloggar mer ikvl.

Tjing !


Onsdag !

http://www.bloglovin.com/blogg/251823/ppo?claim=w28pjm29wew


Jag har sjukt mkt roliga saker att berätta men jag orkar inte det just nu för jag är väldigt trött och ska sova nu så jag kommer upp i morgon (:

Men jag ska försöka blogg så fort jag har lite tid över.
Tjing !

shet ! :D

För en gångs skulle så har JAG vunnit en ny design till min blogg hur duktig är jag inte och överlycklig också.
Den är sketans cool och ni kommer få se när den är färdig (:
Skolan har börjat och jag älskar min klass. Vi har sjukt kul varje lektion, idag till exempel har jag skrattat så mkt att jag känner att det har börjat växa magrutor på mig.
Idag ska jag inte göra så mkt bara ta det lungt hade jag tänkt mig.
I morgon är det träning och jag är riktigt pepp eftersom jag inte kunde träna i måndags för jag var sketans sjuk.
Det har hänt ngt med mig med, jag VAKNAR på morgonarna, det är sjukt för att vara mig. Jag flyger upp ur sängen.
Nu sitter jag här med min underbara lillebror och kollar på joey.
Snart ska vi äta korv (:
Tjing!



Dags att vända på dygnet !

Jaha då skulle ma upp och tränat med mina flickor i morse men tror ni jag vaknade? Nej och ist spv jag till 17.30 kan ni tänka er :o shet! Så nu ska jag gå och lägga mig, tidigt om man jämför med vad jag har somnat i veckan så nu är klockan alltså 03.18 och dags för paulina att sova.

först måste jag berätta lite om dagen.

Efter jag vaknat då så ringer pappa mig och frågar om jag kan passa Carlos för dom måste in till sjukhuset och visst kunde jag det så han kom och hämtade mig och släppte av mig hemma hos dom sen drog dom direkt. Jag och carlos hann bara spela dataspel i typ tio minuter sen kom min bror och hans tjej. Efter en liten stund kom julia som skulle hjälpa till att passa carlos. Vi spelade lite till datspel och bara busade. Sen när klockan närmade dig halv åtta så drog jag och jullan upp till ida och min bror och sandra fick ta över barnpassningen.

Hemma hos ida så var det jag, ida, julia, jhossi och lulllu. Vi kollade på en superbra serie som handlade om ungdomar och sedan pratade vi, om resor som vi alltid gör. Blir himmla avundsjuk. Sedan chillade vi tusan. Sen bestämde vi oss för att åka till max i värnamo.

När vi kom dit så var det hur mkt folk som helst och klockan var ändå över tolv på natten. Det var verkligen fullt där inne. Men jag åt min glass och dom andra åt sitt sedan rullade vi hem och dom släppte av mig hemma. Nu har jag kollat runt lite och är hur taggad som helst inför morgondagen. Bäst för mig att jag inte glömmer ställa klockan som jag alltid gör. Två matcher i morgon, skit kul! så jag kommer befinna mig i sporthallen hela dagen i morgon, sedan ska jag hem till pappa för att äta mat. och sen på måndag är det skola igen usch va tråkigt !

Nehe nu måste jag faktiskt kila.
tjing !
    

Hos ida !

Nu sitter jag, jhossi, ida och louise hemma hos ida. Just nu sitter vi och snackar om sommaren. Vi har bara tagit det lungt och pratat om allt och ingenting. Men det är ju också trevligt (: Dom försöker övertala mig att vi ska till gymmet i mon träna gratis för dt är sån prova på dag i morgon men det vet jag inte om jag orkar.

När jag kommer hem vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Bloggar säkert lite senare med.
tjing !

Fredag !

Det är fredag och det känns verkligen inte som det. Och nej, tiden går för fort. Den får inte gå så fort, på måndag börjar vi skolan och jag orkar verkligen inte. Nej inte skolan usch, men jag har ju "bara" 2 och ett halvt år kvar. känns som en evighet. Men vi får hoppas på att denna terminen går snabbt och sommarlovet kommer med stormsteg.

Idag vaknade jag vid 16.00 lyckat. Jag har bara slappat med mamma, peter och nora i soffan hela dagen och kollat på amarican idol, trevligt det också. Senare ska jag nog hitta på ngt med ida och jhossi. Blir nog att vi är hemma hos ida som vanligt, det är smidigast att vara där:)

Nu ska jag kolla runt lite och sen kanske börja fixa mig. Kanske är dags att hämta mitt smink hemma hos siri, har inte kunnat sminka mig på ett antal dagar nu, känns ganska skönt men det känns mindre bra att alla sakerna är där och inte här så jag inte kan använda dom när jag vill ha det. Men det krävs ju ansträngning att göra de med får se om jag har lite sånt över.

Nu ska jag busa med Nora!
tjing.

Back on track !

Gick hem till Ida igår kväll för att sova där, vi kollade på heja björn och dh. Lika trevligt som vanligt. Sen var vi uppe liiiite för länge. Vaknade vid två av att jenny ringde och väckte mig och frågade om jag ville äta mat med dom från den nya thailendska resturangen och jag är inte så pepp på sån mat men från ingenstans så blev jag lite sugen på det. Så jag gick med på det.

Först skulle jag och pappa åka till kvantum för att hämta ut min nya innebandyklubba, men dom var ju lite knasiga där. Pappa skulle springa in och hämta ut klubban men sen kom han ut och sa att jag var tvungen att göra det för jag beställt klubban på mitt namn så jag gick in redo att få den men nej då va man tvungen att ha legetimation. Jag är sexton år och har inget bankkort och dom menar att jag ska ha med mig mitt pass. Om man va tvungen att visa leg och massa så ska man väll inte ens kunna beställa från sidan om man var under 18 eller? aja det blev en massa strul och tillsist så gav vi oss och åkte hem.

Jag packade mina träningssaker efter jag äntligen skulle få träna i gen som jag inte gjort på evigheter känns det som. Denise kom och vi började promenera upp mot stan. Jenny ringde säkert fem gånger till oss på väg upp för dom var såå hungriga och vi va visst hur sega som helst.

När vi väl satt runt bordet och ser denna mat ligga framför oss ser den väldigt god ut och vi hugger in. Det förvånade mig att det verkligen var så gott som det var. Det har nu blivit en favorit hos mig. Alla blev proppmätta efter all den mat och ändå blev det mycket över. Man får verkligen hur mkt som helst.

Jag och karin bestämde oss för att gå ner till kvantum och göra ett till försök med att få ut klubban och denna gången hade jag mitt pass med mig. Jag fick äntligen min klubba och kunde gå stolt hem till jenny för att öppna paketet och överraskas hur fin klubban var.

Klockan blev halv sju och vi åkte upp till sporthallen med jennys pappa som chafför. När vi kom fram blev det stop i imklädningsrummet som vanligt för vi är alltid lika sega men vi kom faktiskt i tid. Träningen var toppen och det kändes underbart att vara tillbaka på samma spår som förut. Denna helgen har jag även två matcher. Båda på samma dag med. Men det känns asbra! F16 spelar 09.30 på söndag morgon och op söndag vid middagstid spelar damlaget klockan 14.00.

Nu är klockan hur mkt som helst, vågar inte ens skriva hur mkt klockan är här för jag vet att min pappa och emma läser det (; hahahaha :D

Har kollat på svensson svensson faktiskt men dom nya avsnitten är ju tråkiga för alla har blivit så himla stora. Aja nu ska jag nog göra ett tappert försök att sova, eller så skriver jag bara så (; aja ha det gött!
Tjing !

Onsdag?

Gud nu har jag haft lov så länge så jag glömt bort vilken dag det är ?! Aja vet iaf att vi inte börjar skolan än. Det finns massor som jag pratat med som började skolan idag eller ska göra det i morgon. Hur kommer det sig att vi har ett mkt längre lov än alla andra? Det är ju positivt för oss och jag skulle verkligen inte vilja ändra på det. Men jag bara undrar.

Vaknade klockan halv tre idag, hur skönt som helst att bara sooooova tills man vaknar av sig själv. När jag vaknade satte jag direkt mig vid datorn som vanligt. Sen helst plötsligt var klockan sex och jag fixade mig lite snabbt, mötte louise och vi tog följe upp till konsum där vi även mötte julia och ida. Vi köpte an massa godis och gick hem till vårt andra hem, Ida´s place. Där bor vi allihopa. Vi fettade oss med godis och bättrade på "att göra listan 2009". Men dom andra nördarna ska åka utomlands. fuskigt -.-. Sedan gjorde vi inte så mycket mer än att fulade oss som vanligt.

Sedan kom julias mamma och hämtade oss, nu när ja kom hem för en stund sen satte jag mig direkt vid datorn och här kommer jag förmodligen sitta hela kvällen / natten. 

Har även "anmält" mig i en tävling om en ny design på bloggen.
det är sofuckt.blogg.se som anordnat tävlingen.


Nu ska jag lama vidare. Tjing !

god natt

julia, cissi, ida och jhossi va här innan vi chillade som fan. Sen skulle vi på fest. Jhossi är trög och vi gick fem hundra kilometer i onödan. Festen va tråkig och vi drog hem. Jaha en kort sammanfattning om min kväll. Snart somnar jag med datorn i knät.
God natt (:
tjing!
 

      

Gårdagen (L)

Måste bara berätta hur sjukt kul jag och siri hade i går. Vi hade en roadtrip igen. Började med att jag och siri vaknar klockan 05.00 av att klockan ringde och det sjuka var att jag var pigg med. Helt otroligt. När vi vaknat till ordentligt så åt vi god frukost som seija gjorde åt oss. sedan gick vi upp fixade till oss. Det tog drygt en timma sen startade seija bilen och vi rullade iväg mot stationen där vår buss skulle gå till gnosjö. När vi väl satt på bussen kändes det i magen att jag var lit
e nervös. Men det gick snabbt över. Vi kom fram till Gnosjö och var tvugna att vänta typ tio minuter på att tåget skulle komma.
Det var 20 minus ute med så kallt var det minsta det va. Men tillslut kom tåget och vi hoppade på. Skönt som satan att kommma in i värmen.  Vi åt våra mackor vi hade med oss och sedan var det inte långt kvar av resan.

Vi kom fram till Göteborg och det första vi gjorde va att gå till lindex för att köpa strumpbyxor och ett par raggsockar till Siri. Efter det promenerrade vi vidare till Teknik magazinet för att köpa våran huligantuta. När den var inköpt så gick vi vidare till spårvagnen för att åka till gamla stan. Därifrån tog vi bussen till sporthallen som vi skulle till. När vi kom fram fixade vi tutan och sedan gick vi in i sporthallen. Flick matchen höll fortfarande på men skulle snart ta slut. Sandareds ibs kom in och började väma upp men vi hittade ba max. Men sen från ingenstans så står jesper jämte oss, han skulle inte va med och spela för han va förkyld eller ngt. vi snackade lite och sedan gick han och satte sig i sitt bås.

Matchen startade och det började med att öjaby gör 3 mål och jag och siri börja undra om det va vi som gav dom otur och vi fick ingen användning för tutan. Men tillslut fick dom chansen att göra ett mål och det gjorde dom. Vi använde tutan och fick endel blickar mot oss ja. hahaha. Sen gjorde dom ett till mål och vi tutade ännu mer. Vi va den bästa hejaklacken ever. Men matchen slutade tyvärr 6-3 till öjaby. Illa. Vi snackade lite med pojkarna innan det var dags att säga hejdå och dags för oss att åka in i stan igen för att äta och sedan åka vidare och kolla på Rebeckas match.

När vi kommit in till stan åt vi på subway och sedan letade vi upp den spårvagnen vi skulle ta ut till ödemarken där hon skulle spela.  vi kom äntligen fram efter 20 minuters resa cirkus. När vi kom in i sporthallen var det en match med småpojkar så vi kollade klart på den och medans vi inväntade Rebeckas match fick vi ett erbjudande via sms att åka med max och jesper till borås med deras buss. Så vi hälsade lite snabbt på rebecka vilken var lite sorgligt att vi inte hann stanna längre. Sedan tog vi spårvagnen tillbaka till stan och när vi kom fram stod jesper och max och väntade på oss utanför centralstationen.

När vi kommit fram går vi till deras minibuss där två st i deras lag också sitter. Chaffören hälsade oss välkommna glatt. Efter en biltur på cirkus 50 min så va vi framme i borås. jag och sirran hängde med Jesper hem medans max åkte hem och skulle fixa några saker. Hemma hos jesper hälsade vi på hans mamma och sedan chillade vi till tusen och det blev mkt skratt. Och saknaden efter innebandyskolan blev allt större. Efter vi chillat en bra stund kom max. Vi kollade på bortskämda ungar på tv och sen skrattade vi hur mkt som helst. Vi kollade även på föräldrafemman, aschill!

Sen blev klockan sex och vi var tvungna att åka med bussen till stationen för att vi inte skulle missa tåget. Dom hängde med oss så vi inte skulle gå vilse ;b. När vi kom fram till stationen så köpte vi biljett och väntade. Tåget kom och vi sa hejdå till pojkarna. När vi satte oss på tåget så kände jag hur trött jag var. Vi hade bara sprungit runt hela dagen typ och nu var jag helt död. Somnade på det mest obekvämaste sättet i tåget men när ja vaknade så var vi redan framme. Vi var tvugna att vänta i hestra i 20 minuter i 20 minusgrader. har inte frusit så mkt på länge. När bussen kom var det skitskönt att sätta sig på bussen och veta att man var på väg hem. Men mindre kul att veta att vi inte kommer träffa alla människorna på ett bra tag.

Har anmält mig till innebandyskolan nu. bara 28 veckor, 194 dagar, kvar

Nu ska jag parta. tjing

våran älskade tuta som tyvärr ligger hemma hos jesper nu.

haha, brottades gjorde dom

posarN^

lagom lycklig i väntan på tåget

ännu lyckligare i tåget

haha jag hade väldans problem med att komma upp för den backen xD

pinnebandymatchen får avsluta dena roadtrippen. tack alla som gjorde den så bra!


då var vi här igen !

jahopp och klockan är då 03.40 snart fyra och om två korta timmar så är klockan sex igen och jag kommer nog inte kunna somna innan dess iaf. Gud jag måste verkligen vända på dygnet igen detta är ju helt sjukt. Iaf nog prat om mig och mina sömnproblem. I

dag var jag hos lullu med julia,cissi, ida, jhossi vi snackade strunt och spelade buzz riktigt kul. Men det var ändå inte lika kul som det var igår för jag och julia hade inte samma "tur" idag.... Men men. Längtar tills på måndag klart sagt, då blir det göteborg igen med siri. Vi ska huligana oss med hockeytutor och heja på sandered som fan. hahaha sjukt kul kommer det bli. Ska även träffa LG ett år sen sist. Tiden går väldigt snabbt. Sen ska vi även hinna med att träffa Louise som vi träffade på innebandyskolan08. Sjukt trevligt.

 Nehe nu ska jag nog sätta på en film så jag blir lite trött.
tjing!



Lång natt, kort dag !

Jag och ida somnade inte föräns runt halv sju i morse så en lång natt blev det men en ännu kortare dag eftersom vi vaknade vid 16.00. Men nu är jag iaf utvilad och är redo för att fira pappa idag och hämta alla mina saker som fortfarande är hos jhossi sen nyår.

 Justja nyår har jag inte nämt något om men vi hade riktigt kul. Kan ju passa på att skriva lite om det. Det började med att jag, cissi, julia åkte hem till jhossi runt 4 för att fixa oss lite. När vi kom fram så hade ida redan kommit och dom va nästan klara. Alla började genast snygga till sig och inom kort kom louise med. Efter alla var klara så började vi laga maten. Maten blev klar och det blev potatisgratäng och fläskfilé i pepparsås. Riktigt gott. Efter maten kom isabell med och vi åt vår efterätt. Cheescake som Emma gjort åt oss. Det va nästan ba jag och cissi som åt upp hela men riktigt god var den. Sen började festandet och vi smällde lite raketer, fyfsatan va kul det var. När klockan började närma sig 23.00 så tog vi fram salt, citron och tequilan. och körde lite tequila race. kul var det allt.

 Sedan var det dags att promenera upp mot kommunhuset och alla i hela gislaved hörde nog oss för så mycket vi väsnades haha. men kul hade vi iaf. När vi kom upp och det närmade sig tolvslaget så gjorde vi oss redo. Sen slog klockan tolv och raketerna var hur fina som helst. Sen passade man på att hälsa på dom man kände och önska dom gott nytt år. Efter vi gjort det så skildes vi i vårt umgänge åt. Några skulle på efterfest och några skulle inte, jag var en av dom som inte skulle det.

Jag, cissi och julia började promenera mot vattenfallet där vi skulle träffa julias soulmate. Vet inte riktigt hur lång tid det tog men rätt så lång. När vi träffat han en stund promenerade vi vidare mot ett hus där julias föräldrar befann sig så vi gick in och hälsade alla dom ett gott nytt år. Sedan var det allt dags att gå hemåt. Det var minst tio minus ute ochs vin kallt så vi sprang nästan hela vägen men hem kom man tillslut.

 När jag kom till mitt hus så var min bror och sandra där så snackade lite med dom sen gick jag upp på mitt rum och kollade på en film för direkt kunde jag verkligen in somna. men sen somnade jag allt och vaknade av att min bror frågade om ja ville hänga med till mamma för hon fyller nämligen år 1 januari så åkte hem till henne och firade lite sedan åkte jag hem till siri och umgicks lite med henne som jag inte gjort på evigheter. men kul var det allt.
 På måndag blire Göteborg ! :D
tjing !

Ida´s place tonight

Denna dagen har varit hel skum. har inte sett dagsljus någonting alls idag ;o. gick och la mig klockan 06.00 i natt och vaknade 17.00 och då var det redan mörkt ute kändes lite sisådär. Men när ja vaknade hoppade jag in i duschen och sedan tog jag det bara lungt.

Sedan ringde jag julia och snackade lite med henne. Hon hade vaknat vid 19.00 haha gud va dagens ungdomar sover länge. Iaf sedan bestämde vi att hon skulle komma hem till mig och vara med på vår "familjekväll". Gick ner och mötte henne vid lejonbacken. Sedan hängde hon med mig hem och vi kom precis lagom till förrätten pappa hade gjort till hela familjen plus gabriels tjej sandra.

 Det blev ost och tomatsås från ungnen och vitlöksbröd man skulle doppa i. riktigt gott. Sedan gick vi ut och tog lite "frisk luft" sen var det dags för själva varmrätten och då bjöds det på fisk med potatis och vitvinssås. kalas gott det med. Efter maten så lekte vi lite med småbarnen och sedan var det dags för dom små att gå och lägga sig.

  När dom väl somnat körde vi igång vårt nya spel till vårt ps3, buzz. Det började dåligt för mig och julia som var i lag och vi förlorade två gånger. Sedan kom vi igång rikgit ordentligt och vann tre gånger på rad. Och vi gissade absolut inte på svaren utan vi kunde absolut allt yesyes:D haha men riktigt kul när vi varje gång vann över pappa och emma. Pappa blev lika arg varje gång och skrek; aså ni kan ju inte svaren. Ni gissar ju bara hela tiden blablabla haha riktigt kul. Sedan var det dags för julia att promenera hemåt.

 Jag fick ett samtal av ida och hon frågade om ja och julia hade lust att sova hos henne för hon ville inte sova hemma själv. Först tyckte vi det blev jobbigt att gå hela vägen hem till henne och det var som sagt svinkallt ute. Så julia drog sig ur och gick hem medans jag gick hem och sa grattis till pappa eftersom klockan var då över tolv. Sedan packade jag mina saker och började promenera mot "stan". Jhossi och Ida mötte mig på halva vägen som tur var för läskigt som satan i gatan var det allt att gå själv i mörkret och kollade runt omkring mig gjorde jag ett antal gånger

Nu är jag hemma hos ida och vi sitter här vid våra datorer och gör inte alltför mycket men det är ju själva sällskapet som är trevligt (: Vi ska nog inte göra så mkt mer nu för snart ska vi förmodligen forsätta sitta här och nörda oss :D Nu orkar jag inte skriva mer onödiga saker ha de gött!
tjing !





RSS 2.0